Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Numeroloji hesaplama ve 2015'te numerolojik etkiler

Numerolojik sistemde 1'den 9'a kadar sayılar ve bunlara ilave olarak sadece 11 ve 22 sayıları yer alır. Her sayının açıkladığı bir kişilik oluşumu vardır.

Haberin Devamı

Doğum tarihinizi gün / ay / yıl olarak yazın. Hesaplamak için sadece tarihi ve sayıları toplayın. Örneğin siz 31 Ekim 1973 doğumlusunuz (Ekim 10ncu ay olur ).

31 / 10 / 1973

(31 = 3+ 1 = 4) + (1+0= 1) + (1973 = 1 + 9 + 7 + 3 = 20 = 2 + 0 = 2)

4 +1 + 2 = 7

Bu durumda sizin doğum tarihinize göre numerolojik sayınız 7 olur. Şimdi yukarıdaki hesaplama yöntemine göre sayınızı öğrenin.

Numerolojik sistemde 1'den 9'a kadar sayılar ve bunlara ilave olarak sadece 11 ve 22 sayıları yer alır. Her sayının açıkladığı bir kişilik oluşumu vardır. 11 ve 22 sayılarına "değişmez sayı" denir. Hesaplama yapıldığında, son sayı 11 veya 22 olduğunda bunlara ait yorumlar okunmalıdır.

DOĞUM SAYISI 1

Yaratıcılık, bağımsızlık, özgünlük, ego, kendine düşkünlük. Bu insan doğal bir liderdir. Kendine yeterlidir ve hırslıdır. İş hayatında aşırılıklardan, hükmedici davranmaktan ve acelecilikten kaçınmalıdır.

Haberin Devamı

Meslekler: Elektrik mühendisi, cerrah, büyükelçi, iş adamı, bilim adamı, araştırmacı, lider, kaptan.

DOĞUM SAYISI 2

Sezgi, iş birlik anlayışı, tasarım ve kavrama, aşırı duyarlılık, bağımlılık. Bu insan sevgi dolu, barış yanlısı, eleştirici ve ideal ortaktır. Detaylara gömülmekten ve yalnız kalmaktan kaçınmalıdır.

Meslekler: Turizmci, gazeteci, şarkıcı, dansçı, yazar.

DOĞUM SAYISI 3

Sanat kabiliyeti, sosyal kişilik, dostluk meyli, yüzeysellik, ziyankarlık. Bu insan dışa dönüktür. Hayatı ve eğlenceyi sever. Yaratıcı ve duyarlıdır. Rutinden hoşlanmaz. Kendine disiplin uygulamayı öğrenmelidir.

Meslekler: Öğretim üyesi, avukat, yargıç, büyükelçi, asistan, polis, felsefeci, bankacı, reklamcı.

DOĞUM SAYISI 4

Pratiklik, uygulayıcılık, güvenilirlik, bükülmezlik, Sağlamlık. Sıkı bir çalışandır. Her şeyin başarılmasını ister. İyi bir arkadaş ve candan olmayı öğrenmelidir. Güvenlik duygusunun aşırılığından sakınmalıdır.

Meslekler: Pilot, madenci, tekniker, modacı, mühendis, astrolog, öğretim görevlisi

DOĞUM SAYISI 5

Özgürlük, uyum kabiliyeti, gezginlik, değişkenlik, erotizm meyli. Cesur, yürekli ve ikna edici bir kişiliktir. Güzel şeylerden ve bunlara sahip olmaktan hoşlanır. Can sıkıntısından fazla etkilenir. Bunun aşırılığından sakınmalıdır. Kolayca amacından sapması olasıdır.

Haberin Devamı

Meslekler: Mühendis, satış & pazarlamacı, muhasebeci, gazeteci, radyocu, televizyoncu, broker, emlak komisyonculuğu.

DOĞUM SAYISI 6

Aşk, sorumluluk, anlayış, her işe karışmak, kıskançlık. Sıcak, koruyucu ve mutlu kişiliktir. Güvenilir ve sağlam yapıdır. Sevdiği insan için her türlü fedakarlığı yapar. Kendini aşırı kötümser hissetmekten ve başkaları tarafından istismar edilmiş duygusundan arınmalıdır.

Meslekler: Kuyumcu, mühendis, mimarlık, gıda müfettişi, roman yazarı, bürokrat, sanatçı.

DOĞUM SAYISI 7

Ruhsallık, zihni analizcilik, zeka, eleştiricilik, sır saklama ve baskıcılık. Derin bir düşünürdür. Ruhsal meyillidir. Eksantrik ve değişkendir. Soğuk ve mesafeli durmaktan kaçınmalıdır. Yalnızlıktan ve iyi şeylere sahip olamama duygusundan arınmalıdır.

Haberin Devamı

Meslekler: Film sinema sektörü, seyahat acentesi, hostes, doktor, kimyager.

DOĞUM SAYISI 8

Yöneticilik yetenekleri, organizasyon yeteneği, güçlülük, maddi ve adil. Güçlü, kararlı ve sonuca giden kişiliktir. Para ve maddi konularda başarılıdır. Amacının karşısında gördüğü insanlar için duygusuz davranma meylinden arınmalıdır.

Meslekler: Oyuncu, mühendis, polis, belediye başkanı, siyasetçi müzisyen.

DOĞUM SAYISI 9

Sanatkar, hümanist, romantik, duygusallık, konfor, sezgili, duyarlı ve yaratıcı kişiliktir. Dünyaya kendini kanıtlamak için savaşır. Kötü alışkanlıklarından kurtulmak ve hayatın küçük detaylarından fazla etkilenmemek için çalışmalıdır.

Meslekler: Ceo, lider, polis, komutan, itfaiyeci, çocuk doktoru, bankacı, uçak mühendisi.

Haberin Devamı

DOĞUM SAYISI 11

Sezgi gücü, vatanperverlik, keşif yeteneği, duyarlılık, fanatik. Hayalci ve öngörülü kişiliktir. Sanatkardır. Bilinç üstü gelişmiştir. Çok gergin ve aşırı duyarlı olmaktan korunmalıdır.

DOĞUM SAYISI 22

Pratik bir idealist, maddi alanda üstünlük, çabuk, zengin olabilen, saldırgan. Amacına bağlı ve pratik kişiliktir. Global düşünce tarzına sahiptir. Çok erken dünyaya gelmiş olmak duygusundan ve geleceğe fazla düşkün olmaktan sakınmalıdır.

2015 NUMEROLOJİK ETKİLER

Numeroloji sayıların bilimidir. 2015 yılı 8’dir. Güneş sistemimizin yavaş hareket eden gezegeni, yıldızların öğretmeni Satürn tarafından yönetilir. 

Doğum sayınız 1 ise: 2015 sizler için muhteşem bir yıl olacaktır. İş hayatınızda artan şans ve başarı kalıcı işlerin altına imza atmanızı sağlayacaktır. Resmi kurumlarda çalışan kişiler için akıllarını kullanarak elde edecekleri statü ve mevki yükselmesi yıla damgasını vurabilir.

Haberin Devamı

Doğum sayınız 2 ise: Hayatınızda sıkıntılara elveda diyebilirsiniz. Umutlarınızın yeşerdiği, gizli kapılar ardında dönen oyunların ortaya çıktığı bir zaman dilimi. Enerji akışı tepeden tırnağa yenileyecektir sizleri.

Doğum sayınız 3 ise: Pozitif enerji, ruhsal ve fiziksel olarak arındırıp yenileyecektir sizleri. İş ya da özel yaşamınızda yeni bir şeye başlamak istiyorsanız harika bir yıl olacak.

Doğum sayınız 4 ise: Her bakımdan talihli bir yıldasınız. Mücadelenizin ve emeğinizin karşılığını alacaksınız. 2015 size tanınma, başarı ve şöhret verecektir. Yıl içinde önemli yatırımlar gerçekleştirebilir, gayrimenkul sahibi olabilirsiniz.

Doğum sayınız 5 ise: Bilişim sektöründe ya da siyasette görev alıyorsanız şaşırtıcı ve çarpıcı gelişmeler yaşayabileceğiniz bir yıldasınız. Yıl boyunca gizlilik sizi olası düşmanlıklardan koruyacaktır. Sağlığınızla ilgili de sinirsel rahatsızlıklar söz konusu olabilir.

Doğum sayınız 6 ise: Duygusal davranmadan zekanızı ortaya koyup kararlı davrandığınız takdirde iş ve eğitim hayatınızda başarı çıtanızı yükseltebilirsiniz. Maddi konulardaki artış sizlere her bakımdan refah ve konfor getirecektir.

Doğum sayınız 7 ise: 2015=AŞK olacaktır sizler için. Bekarlar evlenebilirler. Evliler ise karabulutlardan sonra doğan güneşle gerçek aşkın yüceliği ile ilişkinizi çok daha iyi bir hale getireceksiniz. İş hayatınızda ise büyük değişimler mali büyümeleri de beraberinde getirecektir.

Doğum sayınız 8 ise: İş ve eğitim hayatınızda istediğiniz sonuçları elde etmeniz zor olabilir. Haksızlıklar, gecikmeler ve bunların getirdiği hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Sağlığınız son derece iyi. Akraba ve arkadaşlarınızla sorunlar yaşamak istemiyorsanız kendinize ait sırlarınız olmalı ve başkalarından çok kendinize güvenmelisiniz.

Doğum sayınız 9 ise: İş ve eğitim hayatınızda başarı 2015’e damgasını vuracak. Her türlü zorluğun üstesinden gelecek ve amaçlarınıza ulaşacaksınız. Hayallerinizin peşinden gidin, inançlarınıza güvenin, kararlılık ve özveri başarınızın anahtarı olacaktır.