Şenay Yangel
Şenay Yangel
Şenay Yangel

Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri

Bugün Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek. Kazalar ve körlüklerle ilgili sorunların olabileceği fazlası ile hassas bir ay enerjisi ile karşı karşıyayız.

Haberin Devamı

Bugün Boğa burcunda Yeni Ay gerçekleşecek ve sabit yıldız ALGOL (29° Boğa) ile etkileşim içinde olacak. Şeytani düşünceler, huzursuzluk, şiddet eğiliminin arttığı boyun ve boğaza gelecek tehlike, şiddet ve zorbalık, şeytanilik, kazalar ve körlüklerle ilgili sorunların olabileceği fazlası ile hassas bir ay enerjisi ile karşı karşıyayız. İletişimin efendisi Merkür bugün ‘’R’’ geri hareketine başlıyor. Ektiğimizi biçeceğimiz, kendimize dahi itiraf etmekte güçlük çektiğimiz, zayıflıklılarımız ve güçlü yanlarımızla yüzleşerek yaptıklarımızın bedelini olumlu ya da olumsuz alacağımız bir süreç! Karanlık ve kötülüğü ruh ve yaşamlarında alışkanlık haline getirenler için ise yalandan imparatorlukların yıkılıp, gerçeğin hükmünün başlayacağı, karanlığı alt eden ışığın gücünün kuşatması ile acıdan bilgeliğe, güçsüzlükten güce dönüşen özel bir göksel döngü başlamakta. Farkındalıklarımız doğrultusunda niyetlerimizle şekillenen iyiliğin güçlü ve olumlu değişimlerle yenilendiği sürüncemede kalan konuların ortadan kalkması, haklılıklarının ön plana çıkıp zorluklardan sonra gelen huzur ve başarının takdirinin alınacağı özel ve anlamlı bir süreç. Yeni Ay enerjisi siyaset, finans, sağlık ve medyada beklenmedik gelişmeleri tetikleyebilir. Bu alanda sarsıcı gelişmeler, önemli değişiklikler söz konusu olabilir. Ülkemiz açısından değerlendirdiğimizde gizli belge ve dökümanların ortaya çıkması, inançlara yönelik konuların suistimaline bağlı sosyal patlamaların olabileceği hassas, tehlikeli ve riskli bir sürecin içine giriyoruz. Yeni Ay enerjisi, Merkür geri hareketi iş ve ev değişiklikleri ile ilgili karar verme güçlüğüne de neden olabilir. Yeni aylar daima yeni başlangıçlarla ilişkilidir, bu etkiyi olumlu yönde kullanabilmek için iç huzurumuza önem vermeli; dua, meditasyon gibi konularla yorgun ruhumuzu beslemeliyiz.

Haberin Devamı

Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri

KOÇ: Bugün gerçekleşecek Yeni Ay hayatınızda sağlık sorunlarınız başta olmak üzere finansal rahatlamalar, ilişkilerde iyileşmeleri beraberinde getirecek sizlere. İşle ilgili konularda da şans sizden yana. Yeni bir projeye başlayabilir, kısa süre içinde popüler olabilirsiniz.

Haberin Devamı

Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri

BOĞA: Yeni Ay sizlere kendi yakınlarınız, anne baba ve kardeşten gelecek maddi manevi güzellikleri de beraberinde getirecek. Aşk hayatınızda ise romantizm rüzgarı esmeye başlayacak. Haksızlığa uğradığınız her konuda da adalet yerini bulacak.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

İKİZLER: Yeni Ay sizleri çok daha yaratıcı ve yenilikçi kılacak. Orijinal fikirleriniz dikkat çekip kabul görecek. İş arıyorsanız Yeni Ay enerjisi sizleri başarıya taşıyacaktır. Finansal konularda rahatlamalar, alacakların tahsili ile karlı yatırımlar gerçekleştirebilir, bu dönemde yeni bir ev ya da araba alabilirsiniz. Bekar ve aşka küskün İkizler, sizler de bu enerjiyle ruh eşinizi bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

YENGEÇ: Yeni Ay enerjisi ile küskün ve mutsuz Yengeç burçlarının yüzleri gülecek. Bu olumlu enerji iş arayan ve olumsuz cevap alan Yengeç'ler için mutlu olup yeteneklerini ortaya koyabilecekleri iş imkanını yakalamalarını sağlayacak. İş bulabilir, güçlü insanlardan gelecek iş birlikleri ile kariyer hayatınızı yeniden yapılandırabilirsiniz.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

ASLAN: Yeni Ay enerjisi kariyeriniz  ve iş hayatınızla ilgili konularda etkili olacak. İş hayatınızda rahatsızlık duyduğunuz, haksızlığa uğradığınız bir konunun bitmez tükenmez öfkesi içinizi yer bitirirken buna teslim olmadan rahatsızlıklarınızı birlikte çalıştığınız, fikirlerine güvendiğiniz kişilerle paylaşmalı, doğru sözlerle beklentilerinizi ve huzursuzluklarınızı ifade etmelisiniz. Etmelisiniz ki sorunlar çözülsün ve haklıyla haksız ortaya çıksın. Aşk hayatınızda ise arkadaşlarınızla ilişkileriniz özel hayatınızda krizlere, sevdiğiniz insanla gerginliklere neden olabilir.

Haberin Devamı

 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

BAŞAK: Yeni Ay enerjisi ile uzun zamandır ilişkisi devam eden ya da yeni bir ilişkiye adım atmış olan Başak'lar, birlikte olduğunuz kişinin yakınlarından kaynaklanan sorunlar söz konusu olabilir. Bu kişilere karşı net bir şekilde "hayır" demeyi bilmeli ve özel yaşamınızla ilgili kimsenin huzurunuzu bozmasına izin vermemelisiniz. Bekar ve ilişkisi olmayan Başak'lar, siz de doğru yerde doğru insanla karşılaşabilir ve kendinizi aşkın gücüne teslim olmuş bir halde bulabilirsiniz.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

TERAZİ: Yeni Ay enerjisi ile ruhunuza, yorgunluklarınıza, bilinçaltınıza yönelin. Zihninizin derinliklerinde yer etmiş, sürekli rahatsızlık duyduğunuz haksızlıkları, acıları, yanılgıları kendinize itiraf etmekte zorlandığınız her şeyi tüm çıplaklığı ile ele alın. Kendi gerçeklerinizle yüzleştiğiniz an hayatınızda yeni bir sayfa açar, karanlıktan aydınlığa yürüyebilirsiniz. Bunu yaptığınız anda iş ve aile hayatınızda yükünü taşıdığınız pek çok ağırlık kalkacak üzerinizden ve siz gideceğiniz yolu özgürce seçebilecek ve kararlılıkla bu yolda ilerleyebileceksiniz.

Haberin Devamı

 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

AKREP: Yeni Ay enerjisi aşk hayatınızı aydınlatacak. Siz evli ve çocuk sahibi olmayı isteyen bir Akrep burcuysanız ailenize katılacaksınız. Bebek haberi bu konuda görülen tedavinin olumlu sonucu, bu ayın en güzel getirileri arasında. Bekar ve ilişkisi olmayan Akrep’ler, doğru yerde doğru zamanda sizin için doğru insanla karşılaşabileceğiniz bir aydasınız. Arkadaşlarınızdan gelecek davetleri karşılıksız bırakmayın, olabildiğince sosyal olun ve yaşamın güzelliklerinin parçası olmanız gerektiğini aklınızdan çıkarmayın.


Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri

YAY: Yeni Ay enerjisi sağlığınızla ilgili konularda etkili olabilir, bu dönemde ruh ve beden sağlığınız güçlenecek. Kariyer hayatınızda ise yükselen enerjiniz ve başkalarından gelecek olumlu teklifler söz konusu olabilir. Bu dönemde aktif ve girişimci davranın, hızlı düşünüp hızlı kararlar almalı ve işinizle ilgili gelişmelerde gizliliğe önem vererek hareket etmelisiniz.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

OĞLAK: Yeni Ay enerjisi bekar Oğlak'lar için evlilikle ilgili gelişmeleri getirebilir. Aşkta yüzünüz gülmeye başlıyor. Özel hayatınızdaki istikrar iş hayatınıza da olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Özellikle işinizle ilgili üzerinizde oynanan oyunları dağıtıp zümrüd-ü anka kuşu gibi küllerinizden yeniden doğacak, gücünüze güç katacaksınız. Aşk ve iş hayatınızda bir dönem kapanıp yeni bir dönem başlıyor.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

KOVA: Bugün gerçekleşen Yeni Ay enerjisi ile iş ve eğitim hayatınızda hızlı ve önemli gelişmeler söz konusu. Fakat hırsla yükselmenin baş döndürücü etkisi ile hareket ederseniz şansı şansızlığa, doğruyu yanlışa çevirebilirsiniz, çok dikkatli davranın. Ayrıca resmi belgelerle ilgili ayrıntılara önem verin ve imza atmadan once iki kez düşünerek hareket edin.


 Boğa burcundaki Yeni Ay ve etkileri 

BALIK: Yeni Ay enerjisi maddi manevi sorunlarınızın aşılabilir olduğunun bilinci ile savaşçı yönünüzü ortaya koyarak başarılı olacağınız girişimlerde bulunabilirsiniz. Sezgileriniz ve rüyalarınız size rehberlik etmek için son derece güçlü yansımalarla donatacak sizleri.