Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert
Esra Çabuk Cömert

Talep arttı! Artık herkes yaptırıyor

Operasyon sonrası cinsel ilişkiden daha fazla zevk alınıyor.

Haberin Devamı


Talep arttı Artık herkes yaptırıyor

Vajina genişlemesinin birçok farklı nedeni bulunur. Özellikle üst üste birden fazla normal doğum yapan kadınlarda daha sık görülür. Vajina genişlemesi hem kadın hem de erkek açısından cinsel ilişki esnasında sıkıntılar yaşanmasına neden olur. Bunun nedeni vajinanın işlevini tam olarak yerine getirememesidir. Günümüzde uygulanan vajinoplasti ameliyatı ile vajina daraltma işlemi başarılı bir şekilde gerçekleştirilebilmektedir.


VAJİNA ESTETİĞİNDE NELER YAPILIR?

Talep arttı Artık herkes yaptırıyor

Son yıllarda geliştirilen yeni teknikler ile vajina daraltma operasyonları hem çok daha kolay hem de çok daha başarılı geçmektedir. Vajinadaki genişlemenin yanı sıra iç ve dış dudaklardaki şekil bozuklukları da aynı operasyonda giderilebilir. İç ve dış dudaklarda görülen en önemli şekil bozukluğu iç dudakların çeşitli sebeplerden dış dudakların üstüne çıkmasıdır. Bu hem vajinanın olduğundan daha büyük görünmesine hem de kararma gibi renk değişimlerine yol açabilir. Kombine bir operasyon ile vajinadaki bu sorunlar duruma aynı anda tedavi edilebilmektedir. Vajina estetiğinin ana amacı hem kişiye fiziksel olarak eski sağlığına geri döndürmek hem de psikolojik olarak kendisini daha rahat ve özgüvenli hissetmesini sağlamaktır.


VAJİNA ESTETİĞİNDE KULLANILAN TEKNİKLER NELERDİR?

Talep arttı Artık herkes yaptırıyor

  • Vajina genişliği ve diğer estetik sorunların tedavisinde son yıllarda yaygın olarak lazer destekli teknikler uygulanmaktadır.
  • Vaginal rejuvanasyon olarak adlandırılan lazer tekniği ortalama 20 dakika süren günübirlik bir prosedürdür.
  • Operasyonun ardından hasta aynı gün işine ya da gündelik hayatına dönebilir. Lazer ile vajina daraltma operasyonu esnasında hasta herhangi bir şekilde ağrı ya da sızı hissetmez.
  • Ayrıca bu prosedürde anestezi kullanılmasına gerek olmaz. Duruma göre vajinanın tam olarak daralması için operasyonun 3 kez tekrarlanması gerekebilir.

LAZER İLE VAJİNA DARALTMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

Talep arttı Artık herkes yaptırıyor

  • Lazer ile vajina daraltma operasyonu diğer yöntemlere oranla çok daha etkili sonuçlar vermektedir. Lazer dokulara daha az hasar verdiği için iyileşme süreci diğer tekniklere kıyasla çok daha hızlıdır.
  • Lazer ışığı sayesinde vajina duvarlarındaki bağ dokusu aktive olur, yeni kolajen oluşumu sağlanır ve tüm bunların sonucunda vajinada %100 oranında bir sıkılaşma oluşur. Ayrıca vajinadaki kan dolaşımının ve doğal ıslanmanın artmasını sağlar.
  • Vajina daraltma sonrası cinsel ilişkide hissedilen haz da artar. Cerrahi teknikler ile yapılan vajina estetiğinde ise birkaç günlük bir dinlenme sürecine ihtiyaç olabilir.
  • Vajinoplasti ameliyatları komplikasyon riski düşük olan güvenilirliği ispatlanmış tedavi yöntemleridir.