Susan Miller

Haftasonuna kadar dikkat!

3 Kasım 2019
Geçen hafta yeniayla birlikte başlayan sıkıntılı dönem, bu haftasonuna doğru yumuşamaya başlıyor. Bütün burçlara sabır, anlayış ve daha fazla empati gerekiyor.

Önemli kişilerle anlaşmazlık
KOÇ
Bire bir ilişkilerinizde önemli konumdaki kişilerle anlaşmazlık yaşayabilirsiniz. Bir iş ortağınız varsa, aranızda bir konuda ayrılık çıkabilir ya da birinizin kendini öne çıkarma çabaları diğerinizin sinirine dokunabilir.

Öğrenci misiniz?
BOĞA
Hafta başında yurtdışı kaynaklı zorluklar yaşayabilirsiniz. Yahut öğrenciyseniz, bir sınava hazırlanmak için konsantre olmakta zorlanabilirsiniz. Şanslısınız ki Cuma günü Güneş sizi rahatlatacak.

Yazının Devamını Oku

Yeniay sıkıntısı

27 Ekim 2019
Pazartesi sabah gerçekleşecek yeniay, tüm burçlara sorunlar yaratacak.

KOÇ
Maddi sıkıntılar
Yeniay size bazı zorluklar çıkarabilir. Maddi bir sıkıntı yaşamanız mümkün görünüyor. Şanslısınız ki, Merkür ve Venüs uyumu, zorlukları soğukkanlı şekilde çözmenizi sağlayacak.

BOĞA
Sırlar ortaya çıkıyor
Yeniay, partnerinizden gizlediğiniz bir şeyin ortaya çıkmasına neden olabilir. Ama Çarşamba Venüs ve Mars arasındaki uyum partnerinizi sandığınızdan daha anlayışlı yapacak.

Yazının Devamını Oku

Venüs’le Satürn’ün işbirliği

20 Ekim 2019
Gökyüzünden müjde var; bu hafta Başaklara romantizm, Oğlaklara eğlence, İkizlere maddi kazanç getirecek.

KOÇ
Fırsatlar haftası
Önümüzdeki günler sizin için hayli kazançlı olma potansiyeline sahip. Venüs’ün disiplin gezegeni Satürn’le işbirliği kurmasıyla birlikte hafta başından itibaren karşınıza fırsatlar çıkabilir.

BOĞA
Odakta ilişkiler var
Güneş’in haritanızın evlilik ve ortaklıklar evine girmesiyle birebir ilişkilerinize odaklanacaksınız. Bütün kişilerarası dinamiklerinizin kolaylaştığını ve empatinin arttığını göreceksiniz.

Yazının Devamını Oku

Herkesi sarsacak bir dolunay

13 Ekim 2019
Bu gece yarısından sonra gerçekleşecek dolunay hemen hemen her burçta zorlayıcı etkiler yaratacak. Neyse ki bu durumlarla başetmek için başka yardımcı gezegenlerimiz var.

Üzücü anılar canlanabilir
KOÇ
Burcunuzda gerçekleşen dolunay nedeniyle haftaya sıkı bir başlangıç yapacaksınız. Güç ve dönüşüm gezegeni Plüton, Ay ve Güneş arasında bir anlaşmazlık yaratıp üzücü anıların canlanmasına yol açabilir. Neyse ki, Jüpiter araya girip, bir çözüm bulmanızı sağlayarak günü kurtaracak.

Meditasyon için iyi zaman
BOĞA
Dolunay haritanızın en gizemli evini aydınlatacağından, neden kaynaklandığını bilmediğiniz duygusal çalkantılar yaşayabilirsiniz. Plüton, Ay ve Güneş’e karşı geleceğinden, kendinizi tanımak için çıktığınız yolda hissedecekleriniz sizi rahatsız edebilir. Meditasyon yapmak için ideal bir zamandasınız.

Arkadaşlarla gerginlik

Yazının Devamını Oku

Uranüs ve Merkür karşı karşıya gelirken...

6 Ekim 2019
Aslanlar bir sorgulamaya girecek, Başaklar yurtdışından önemli bir haber alacak, Akrepler ilişkide dengeyi bulacak.

KOÇ
Fevri olmayın
Bu hafta parayla ilgili haberler sizi şaşırtabilir. Öte yandan, ilişkiler evinizdeki Güneş, kariyer evinizdeki kuralcı Satürn’e karşı geldiğinden ani hareketlerden kaçınmalısınız.

BOĞA
Daha sıkı bağlar
İlişkiler evinizdeki Merkür sürpriz gezegeni Uranüs’e karşı gelirken, iş veya romantik partneriniz size beklenmedik bir haber verebilir. Aşk gezegeni Venüs bütün birebir ilişkilerinizde daha sıkı bir bağ kurmanızı sağlayacak.

İKİZLER

Yazının Devamını Oku

Güç oyunları

29 Eylül 2019
Plüton’un Venüs ile kesişmesi, tüm burçları kariyer ve güç anlamında zorlayarak, değişim rüzgârları estirecek.

KOÇ
Güç dengeleri değişiyor
Haritanızın ilişkiler evindeki Venüs kariyer evinizdeki Plüton’a meydan okuyacağı bu hafta işte birtakım güç dengelerinin değişmesiyle birlikte birebir ilişkileriniz karışabilir. Yönetimdeki bir değişiklik nedeniyle vakit alan yeni bir role adım atabilir veya iş ortaklığınızda gerekli değişiklikleri yaşayabilirsiniz.

BOĞA
İletişim kanalları açık
Venüs’ün para ve güç gezegeni olan Plüton’u dürtmesiyle değerlerinizi sorgulayacaksınız. İletişim gezegeni Merkür’ün Perşembe günü haritanızın ilişkiler evine girmesiyle, özellikle de eşinizle veya iş ortağınızla lişkilerinizde düşüncelerinizi açıkça dile getirebileceksiniz.

Yazının Devamını Oku

Kilit gün salı

22 Eylül 2019
Hafta başında Satürn, Merkür’e kafa tutacağı için işler karışabilir. Ama salı günkü Jüpiter-Merkür uyumu her şeyi yoluna sokacak.

Aşk değil kariyer
KOÇ
Haritanızın aşk evinde Venüs’le Merkür dans ediyor ama hayat sizi kariyer hedeflerinize odaklanmaya zorlayabilir. Özellikle cumartesi günü gerçekleşecek yeniayla birlikte işinizle ilgilenmek için disiplinli olmanız gerekecek.

Harekete geçin
BOĞA
Aklınız başka yerlerde olsa da daha sıkı çalışmak konusunda üzerinizde dışarıdan gelen bir baskı hissedebilirsiniz. Okula devam ediyorsanız işlerinizi önemli tarihlere yetiştirebilmek için hemen harekete geçmeniz gerekebilir.

Romantik salı

Yazının Devamını Oku

Zirveleri test ediyoruz

15 Eylül 2019
Bu hafta hırs gezegeni Mars, güç ve dönüşüm gezegeni Plüton’la işbirliği yapıyor. Haliyle neredeyse tüm burçlar özellikle profesyonel hayatlarındaki fırsatlara odaklanacak.

KOÇ
İşte olumlu gelişmeler
Profesyonel hayatınızda önemli gelişmelerin eşiğindesiniz. Mars-Plüton bağlantısı olumlu bir dönüşüm için gösterdiğiniz çabaları perçinleyecek ve belki de kariyerinizi değiştirmenize ya da şimdiki işinizde yükselmenize yardım edecek.

BOĞA
Yurtdışına gidebilirsiniz
Sanatçıysanız ya da yaratıcılık gerektiren bir iş yapıyorsanız yurtdışına gidebilir ya da sosyal medya aracılığıyla çalışmalarınızı geniş kitlelere gösterebilirsiniz. Ayrıca önemsediğiniz bir sosyal konuda bağış kampanyasına katılabilirsiniz.

Yazının Devamını Oku