GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Eylül 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Eylül 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları: 4-10 Eylül 2023 Haftalık Terazi, Akrep, Yay ve Diğer Burç Yorumları

"4-10 Eylül 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 4-10 Eylül haftası burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! 4-10 Eylül haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 4-10 Eylül haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

4 Eylül Pazartesi saat 17.11’de Jüpiter, Boğa burcunda geri hareketine başlıyor. Ekonomik anlamda bağlılık duyduğun birileri var ise çevrende özgürleşmek adına bazı konuşmalar yapmak isteyebilirsin. Geleceğine dair maddi güven arayışı içinde olabilirsin. Çaresiz duygular içindeysen bundan hemen uzaklaş.

6 Eylül Çarşamba saat 14.08’de Güneş ve Merkür, Başak burcunda kavuşuyor. Sorumluluklarında bazı yol ayrımları içinde olmak isteyebilirsin. Sağlığına ve beslenme şekline dikkat etmelisin. Hayatını doğru ilkeler benimseyerek yönetmeyi seç. Emeklerin boşa gidiyormuş gibi gelmesin.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlamasıyla ekonomik koşullarınızı gözden geçirmeniz gerekebilir. Güneş ve Merkür’ün 6 Eylül’de Başak burcunda bir araya gelmesiyle hayatınızı daha pratik ve verimli hale getirmek için bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Boğa

Jüpiter’in 4 Eylül itibariyle geri hareketine başlaması kendinizle verdiğiniz mücadelede size destek çıkabilir. Yaşadıklarınızın bir karşılığı olarak daha mutlu ve zinde hissetmek isteyebilirsiniz. Yeni bakış açıları kazanmak isteyebilir, hazırlıklarınızı bu yönde yapabilirsiniz. Fiziksel değişimlerinizin sonuçlarını düşünebilirsiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, Boğa burcundaki Jüpiter’in 4 Eylül’de geri hareketine başlamasıyla iç dünyanızla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Bu konuda ihmal ettiğiniz bazı gerçekler, inatlaştığınız ilişkiler söz konusu ise yeniden düşünmeniz gerekebilir.

Yengeç

Rahat hissettiğiniz ancak size bir getiri sağlamayan ortamlarda kalmayı sürdürmek bir hata olabilir. Bunu fark etmek ve kabullenmek için bir sorun yaşamayı beklememelisiniz.

Aslan

Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber kariyerinizdeki ilerleyişinizi tüm aşamalarıyla görebilirsiniz. Maddi açıdan güçlendiğiniz ve yerinizi sağlamlaştırdığınız bir süreçte, kaçan fırsatlara da odaklanmanız gerekebilir. Hayatınızı bir düzenin üzerine inşa ederken bir elemeye gitmeniz gerekebilir.

Başak

Sevgili Başaklar ve yükselen burcu Başak olanlar, Jüpiter’in 4 Eylül’de Boğa burcundaki geri hareketi verdiğiniz tüm kararların sonuçlarını ve kazanımlarını size getirebilir. 6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün burcunuzdaki kavuşumu, söylenmemiş sözleri dile getirebilir. Hem özeleştiri yapacağınız hem de kendinize dair fikirlerinizi ortaya çıkaracağınız bir süreç olabilir. Farkındalığınız yükseliyor.

Terazi

4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketi finansal hedefleriniz ve bunlar için verdiğiniz mücadeleyi gösterebilir. Bir şeyi istemekle o istek için emek vermenin orantısını nasıl kurduğunuzu düşünmelisiniz. Öğreneceğiniz yeni bilgiler, bazı detayları yeni fark etmeniz, çevrenizin hayatınız üzerindeki etkisi üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Akrep

Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle birlikte genişleyen iş çevreniz ve imkanlarınız, duygusal ilişkileriniz mercek altına alınabilir. Kurduğunuz ortaklıkların alt yapısı, insanlara güvenebilmenin önemi ve sonuçları hakkında çıkarımlar yapabilirsiniz.

Yay

Yönetici gezegeniniz Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketiyle beraber sağlık ve yaşam alışkanlıklarınızı gözden geçirmenizi isteyebilir. Neyi doğru yaptığınız neye direnç gösterip kuralları çiğnediğiniz önemli olacaktır. Yakaladığınız bir fırsat olduğunda bunun tüm gereklerine uymanız gerektiğini unutmayın. Unuttuysanız Jüpiter retrosu size hatırlatacaktır.

Oğlak

Boğa burcundaki Jüpiter’in geri hareketine başlaması aldığınız kararları sonuçlandırabilir. Köklü ve hatta radikal sayılabilecek değişiklikler yaptıysanız, geldiğiniz noktayı bilmeniz ilerisi için gerekli olabilir. Farklı insanlara fikirlerinizi açabilir, hem çalışma hayatı hem de kişisel gelişiminize destek olacak yollar arayabilirsiniz.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 4 Eylül’de Jüpiter’in Boğa burcundaki geri hareketine başlaması aile hayatınız ve buradaki maddi gündemleri önünüze getirebilir. Aranızda para alışverişinin olması, gayrimenkul alım satımı gibi konularda şansınızı zorlamanız gerekebilir.

Balık

İşlerin durağanlaşması sizin de durağanlaşmanıza sebebiyet vermemelidir. Amacınız hızlandırmak değil sizi neyin yavaşlattığını anlamak olduğunda süreci daha az hasarla geçirebilirsiniz. 6 Eylül’de Güneş ve Merkür’ün Başak burcundaki kavuşumuyla ikili ilişkilerinizle ilgili çıkarımlarınızı gündeme getirebilirsiniz.

False