GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 27 Kasım-3 Aralık 2023! Aygül Aydın yazdı! Dolunay İkizler Burcunda... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 27 Kasım-3 Aralık 2023! Aygül Aydın yazdı! Dolunay İkizler Burcunda... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 27 Kasım-3 Aralık 2023! Aygül Aydın yazdı!  Dolunay İkizler Burcunda... Bu Hafta Burcunuzu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"27 Kasım-3 Aralık 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 27 Kasım-3 Aralık haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 27 Kasım-3 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 27 Kasım-3 Aralık haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

27 Kasım Pazartesi saat 12.16’da İkizler burcunda 4 derecede bir Dolunay gerçekleşiyor. Parasal konularında ya da ortaklıklarında öngöremediğin bazı yol ayrımları söz konusu olabilir. Bunlar motivasyonunu azaltmasın. Elbet önce kendi menfaatlerini korumalısın.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber neyi düşünüp, neyi kararlaştırdıysanız onun hayatınıza dahil olduğunu görebilirsiniz. Hayal ettiğiniz gibi olmadığı için gerildiğiniz her şeyin, size yeni fikirler ve çıkış kapıları getireceğini unutmayın.

Boğa

Birçok fikirden yalnızca birini kullanmanız gerektiği görebilirsiniz. Size neyin iyi geldiğini görmek, öfkenizi bir enerjiye dönüştürerek hamle yapmanızı kolaylaştıracaktır.

İkizler

Dolunay ile beraber okların yönü size dönebilir. Girişimlerinizin, söylemlerinizin neticelerini alabilirsiniz. Her manada bir kazanç dönemindesiniz. Hem sağlığınız hem de zamanınız açısından önemli kararlar alabilirsiniz.

Yengeç

Sevgili Yengeçler ve yükselen burcu Yengeç olanlar, 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile kendinize ayırdığınız zamanı, burada yaptıklarınızı düşünebilirsiniz. Güvende hissettiğiniz yerleri değiştirebilirsiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 27 Kasım'daki İkizler dolunayı hayattan beklentilerinizin vardığı noktayı, size getirdiği sonuçları net bir şekilde gösterebilir. Yanlış anlaşılmalar ya da aslı olmayan konuşmalardan kaçınmak önemli olacaktır.

Başak

27 Kasım'daki İkizler dolunayı kariyerinizle ilgili bazı kararları ve döngüleri netleştirebilir. Üretkenliğinizi ve becerilerinizi kullanacağınız yeni iş alanları doğabilir, çevrenizden teklifler ve görüşler alabilirsiniz. Sınırlarınızı ve imkanlarınızı koruduğunuzda, hem ekonomik hem de sosyal açıdan kayıplar yaşamanızın önüne geçeceksiniz.

Terazi

Hedef haline getirdiğiniz ya da getireceğiniz fikirlerin son halini oluşturabilirsiniz. Detayları atlamayın ve ilgilendiğiniz konuya tümüyle hakim olmaya çalışın. Karşılaşacağınız her şey bir tutumunuzun, görüşünüzün neticesinde ortaya çıkacaktır.

Akrep

İkizler burcunda 27 Kasım'da gerçekleşecek dolunay ile hayatınızın ekonomik yönüyle daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Psikolojik destek almak, ailenizle paylaşımda olmak bu konuda sizi rahatlatabilir.

Yay

Sevgili Yaylar ve yükselen burcu Yay olanlar, 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber çevrenize, işinize, hayatınıza dahil etmeniz gereken insanlar konusunda düşünmeniz gerekebilir. Agresif bir tutum sergilemenize sebep olan hiçbir durumu ve insanı kendinize karşı savunmamalısınız.

Oğlak

Sürpriz ilişkiler, ayrılık ya da itiraf haberleri, arkadaş ortamında gelişen etkileşimler gündeminize gelebilir. Sorunlar çözülüyor, bu aşamada kendinize ya da muhataplarınıza yeni sorunlar çıkarmak istemiyorsanız hislerinizin, düşüncelerinizin farkına varmalısınız.

Kova

İkizler dolunayı size hayatınızın duygusal yöndeki eksikleri ve fazlaları konusunda bazı öğretiler sunabilir. Her şeyin durağan ilerlerken bir anda değiştiğini görebilirsiniz. Fırsatları yakalamak, olayları değerlendirmek için bunu makul bir şekilde karşılamaya çalışmalısınız.

Balık

Sevgili Balıklar ve yükselen burcu Balık olanlar, 27 Kasım'da İkizler burcunda gerçekleşecek dolunay evinizle ilgili değişimleri ve gündemleri hızlandırabilir. Aşırıya kaçan davranışlar, söylemler yerine daha ılımlı bir tarz benimsemelisiniz. Bu sayede sesinizi duyurmanız, haklı olduğunuz yanları dile getirmeniz kolaylaşacaktır.

False