GeriAstro Gündem Haftalık Burç Yorumları 18-24 Aralık 2023 || Fırsatları kaçırmayın... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Aralık 2023 || Fırsatları kaçırmayın... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

Haftalık Burç Yorumları 18-24 Aralık 2023 || Fırsatları kaçırmayın... Hangi Burcu Neler Bekliyor? Yengeç, Aslan, Başak ve Diğer Burç Yorumları

"18-24 Aralık 2023 haftalık burç yorumları açıklandı! Uzman Astrolog Aygül Aydın haftalık burç yorumlarını anlattı. 18-24 Aralık haftalık burçları aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında neler bekliyor hepsi burada! Peki, hangi burcu neler bekliyor? 18-24 Aralık haftası Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarının detaylı yorumları... İşte, 18-24 Aralık haftalık burç yorumları..."

Haftanın Gündemi

22 Aralık Cuma saat 06.28’de Güneş, Oğlak burcuna geçiş yapıyor. Çalışma ortamındaki bazı değişimler veya kariyerin ile ilgili senin için düşünülen teklifler düşündüğünün daha da iyisi olabilir. Şartlar bu kadar lehine işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçınmamalı ve ayağına kadar gelen bu fırsatı değerlendirmekten korkmamalısın.

22 Aralık Cuma saat 21.53’te Merkür ve Güneş, Oğlak burcunda kavuşuyor. Özellikle ev, aile ve yuva yerleşimlerinde yeni kararlar alabilirsin. Bugün yapacağın girişimleri acele bir şekilde tamamlamak isterken bazı aksilikler söz konusu olabilir. Daha planlı ve sakin ilerlemeni tavsiye edebiliriz.

Koç

Sevgili Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar, 22 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile kariyerinizde perde aralanıyor. Daha çok sorumluluk almak isteyeceğiniz, bunları neticelendirebileceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Yeni bir plan yapmak için eski planlarınıza hakim olmalısınız. Aceleden ve baskıdan kaçının, bunu yapmaya çalışan kişilere de fikirlerinizle yol gösterin.

Boğa

Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile beraber inanmak ve üzerine inşa etmek kavramlarını düşünebilirsiniz. Neye dokunduysanız istediğiniz etkiyi vermeyen her şeyden sıyrılarak asıl ihtiyaçlarınızı fark ediyorsunuz. Güven duygunuzu geliştirmek, kendinizi iyi hissedeceğiniz yeni yerler keşfetmek adına önemli bir dönemdesiniz.

İkizler

Sevgili İkizler burçları ve yükselen burcu İkizler olanlar, 22 Aralık'ta Güneş'in Oğlak burcuna geçişi ile beraber çevrenizin ya da ailenizin desteği ile elde ettiğiniz imkanlara daha çok eğilebilirsiniz. Konuşmalarınıza ve davranışlarınıza özen göstermeli, sağlık konusunu ihmale getirmemelisiniz.

Yengeç

Güneş'in 22 Aralık'ta Oğlak burcuna geçmesiyle beraber sevdiğiniz insanlar ve onlarla ilgili konuları mercek altına alabilirsiniz. Söylemek istediklerinizle ağzınızdan çıkanların farklı olduğunu görebilir, nerede sıkıştığınız ya da takıldığınızı daha iyi anlayabilirsiniz. Duygusal açıdan güçlü olmalı, manipülasyon ya da kurgular yerine aklınızla, mantığınızla hareket edebilmelisiniz.

Aslan

Sevgili Aslanlar ve yükselen burcu Aslan olanlar, 22 Aralık'ta yönetici gezegeniniz Güneş'in Oğlak burcuna geçişi yeteneklerinizi sergileyeceğiniz, daha iyisini ortaya koyabileceğiniz bir dönemi başlatıyor. Kendinizi ifade edeceğiniz, emin olduğunuz konuları sunabileceğiniz alanlarda çalışabilir ya da bizzat bu alanların kurucusu olabilirsiniz.

Başak

Kurduğunuz düzeni, yakaladığınız mutluluğu kalıcı hale getirmek için zemin hazırlıyor. Sevginin, mutlu olmanın, bir şeylerden keyif almanın somut haline daha çok odaklanabilirsiniz. Size bir peri masalından ziyade hayatınıza gerçek dokunuşları olan her şeyin daha iyi hissettirdiğini görebilirsiniz.

Terazi

Sevgili Teraziler ve yükselen burcu Terazi olanlar, Güneş'in 22 Aralık'ta Oğlak burcuna geçişi ile beraber ev almak, evinizle ilgilenmek, maddi konuları yönetmek gibi konularla ilgilenebilirsiniz. İhtiyaçlarınızın farkında olacağınız için ne yapacağınız, nasıl bir planla ilerleyeceğinizi belirlemeniz de kolay olacaktır.

Akrep

Kaliteli ve saygın bir çevre oluşturma, buna yakışır davranışlar edinme konusunda kendinizi yetiştirmek isteyebilirsiniz. Hem çalışma hem sosyal hayatınızı hareketlendirecek gelişmeler yaşanabilir. Başvurularınızın sonuçlanması, emeklerinizin karşılığını alma, cihazlarınızı yenileme, kazancınızı arttırma gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

Yay

Sevgili Yay ve yükselen burcu Yay olanlar, 22 Aralık'ta Güneş'in burcunuzdan ayrılıp Oğlak burcunda seyredecek olmasıyla artık çalışmalarınızı geliştirip bir düzene dönüştürmeye başlıyorsunuz. Aile desteği aldığınız konuları daha kalıcı hale getirmek için de projeler üretebilirsiniz. Bir ek işin ana işe dönüşmesi için çalışabilirsiniz. Çalışma ve bunun karşılığını alma odaklı yaşayacaksınız.

Oğlak

Yeni görevler edinebilir, sorumluluk alanlarınızı genişletebilirsiniz. Bu da pek çok insanın size ulaşması için bir kapı aralayacaktır. Tutumlarınızdaki ciddiyeti kırmaya, iletişime önem vermeye çalışmalısınız. Özellikle ikili ilişkilerde, duygusal konularda bu durum daha fazla önemli ve gerekli olabilir. Güvenilir ve temiz tercihler yapmanız önemli olacaktır.

Kova

Sevgili Kovalar ve yükselen burcu Kova olanlar, 22 Aralık itibariyle Güneş'in Oğlak burcunda hareket edecek olmasıyla hayatınızda neyin kalıp kalmayacağını netleştirebilirsiniz. Bir başlangıç kararından ziyade artık son vermek istediğiniz konular ağır basabilir. Özellikle parasal yatırımlar ve işler konusunda güveneceğiniz kişileri iyi seçmelisiniz. Bu yüzden önce siz ne istediğinizden, neye ihtiyaç duyduğunuzdan emin olmalısınız.

Balık

Güneş Oğlak burcuna geçiyor ve sizi kabuğunuzdan çıkarıyor. Yalnızlıktan şikayet edip bunun için hiçbir şey yapmamak olmaz. Kafa yapınıza, düşüncelerinize, tarzınıza uygun insanlarla karşılaşabilirsiniz. Maddi ve manevi birikiminizle bir şeyler yapmak isteyebilir ve çevrenize de bu konuda öncülük edebilirsiniz.

False