Kılıçdaroğlu tahliye taleplerinin reddedilmesini değerlendirdi

Güncelleme Tarihi:

Kılıçdaroğlu tahliye taleplerinin reddedilmesini değerlendirdi
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 27, 2012 20:55

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ergenekon” davasında yargılanan CHP milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ile gazeteci Mustafa Balbay'ın tahliye taleplerinin reddedilmesiyle ilgili, “Silivri toplama kampında adalet dağıtılmayacağını defalarca dile getirdim. Orada iktidarın yargıçları var, halkın yargıçları yok. Orada milli iradeye saygı duyan yargıçlar yok. Milli iradeye karşı olan yargıçlar var” diye konuştu.

Haberin Devamı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Ergenekon” davasında  yargılanan CHP milletvekilleri Prof. Dr. Mehmet Haberal ile gazeteci Mustafa  Balbay'ın tahliye taleplerinin reddedilmesiyle ilgili, “Silivri toplama kampında  adalet dağıtılmayacağını defalarca dile getirdim. Orada iktidarın yargıçları var,  halkın yargıçları yok. Orada milli iradeye saygı duyan yargıçlar yok. Milli  iradeye karşı olan yargıçlar var” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sayın Erdoğan, düşüncelerini açıklamıştı. Milletvekillerinin serbest  bırakılması gibi bir talebin olmadığını söylemişti. Bu yargıçlar da yargıç  cübbesi giydiklerinde yargıç olduklarını sanıyorlar. Bunlar yargıç değiller,  siyasi iktidarın sopasıdır. Sopa görevini yerine getiriyorlar. Ben şaşırmadım.  Bildiğimiz bir gerçekti. Sadece onlar görevlerini yerine getirdiler. Sanıyorum,  Sayın Erdoğan hayatındaki en mutlu günlerinden birini yaşıyordur.”

Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!