Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Ağustos 2023: Çocuklar ilgi isteyebilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Ağustos 2023: Çocuklar ilgi isteyebilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 15:05

1 Ağustos’ta 9 derece Kova burcundaki dolunaya Boğa burcundaki Jüpiter’in sert bir etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Özel hayatınız, çocuklarla ilişkiler, yatırım, hobi, eğlence bu dolunayın ana konuları. Bunlarla ilgili bir süredir gündeminizi meşgul eden meselelerin sonuna gelebilirsiniz. Yeni aşklar heyecan verici ve özgürleştirici olurken varsa çocuklarınızla daha yakından ilgilenmeniz gerekebilir. Riskli yatırımlara yönelebilirsiniz. Yalnız ödemeler, borçlar, krediler gibi konularda gereksiz riskler almayın, abartılı hareketlerden kaçının.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Ağustos 2023: Çocuklar ilgi isteyebilir
16 Ağustos’ta 23 derece Aslan burcundaki yeniaya Boğa burcunda seyahat eden Uranüs’ün sert bir etkileşimi olacak. Sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar bu yeniayla ön plana çıkacak. Sizleri sosyal açıdan dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Organizasyonlar yapabilir ya da davetlere, nikahlara, sizi mutlu edecek aktivitelere katılabilirsiniz. Yalnız Uranüs’ün sert etkileşimi beraberinde beklenmedik harcamalar getirebilir. 

Haberin Devamı

Sağlık, iş ortamı, gündelik işler ana gündeminiz olabilir.

23 Ağustos-15 Eylül arası Merkür, Başak burcunda geri hareket edecek. Her duyduğunuza inanmayın, yanlış bilgilendirilmeden dolayı sorunlar yaşayabilirsiniz. Kullandığınız elektronik aletlerde arıza da çıkabilir.

31 Ağustos’ta Balık burcunun 7’nci derecesinde Satürnyen bir dolunay meydana gelecek. Bu biraz sert bir dolunay çünkü Satürn’ün olduğu yerde kısıtlanma vardır, kendinize çekidüzen vermeniz ve sorumluluk almanız gerekir. Sağlık, iş ortamı, gündelik angarya işler ana gündeminiz olabilir. Özellikle zehirlenmelere ve bağışıklık sisteminize dikkat etmelisiniz. Hastalıklara açık olduğunuz zamanlar... Yani hem gündelik hayatınıza hem sağlığınıza hem de iş ortamınıza çekidüzen vermeniz gerekebilir. Diyete başlamak içinse uygun bir dönem.

BAKMADAN GEÇME!