Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Ocak 2023: Yeni bir aşka hazır olun

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Ocak 2023: Yeni bir aşka hazır olun
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:48

7 Ocak’ta Yengeç burcunda geri hareketteki Merkür’ün etkili olduğu bir dolunay yaşanacak.

Haberin Devamı

Kariyerinizle ilgili konular gündeminizde. Hem bu açıdan hem de ailevi konularda kafanız karışabilir; duygularınızla mantığınız arasında gidip gelebilirsiniz. Mecbur değilseniz önemli kararlarınızı daha sonraya bırakmanızı öneririm.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Ocak 2023: Yeni bir aşka hazır olun

Evinizdeki elektrik tesisatında veya teknolojik aletlerde sıkıntılar meydana gelebilir. Aile içinde yanlış anlaşılmalardan doğan stresler söz konusu... Diğer yandan bu yeniaya Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. İş konusunda ilham dolu ve yaratıcı olabileceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyumlu bir çalışma düzeni içindesiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz iş koşulları gündeme gelebilir.

Haberin Devamı

Özel hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, ciddi ilişkilerin peşine düşebilirsiniz.

1 Ocak’ta 1 derece Kova burcundaki yeniayda gündem bu sefer aşk, çocuklar, yatırımlar ve keyif veren konular... Yalnızsanız yeni birileriyle tanışabilir ve flört edebilirsiniz. Yaratıcı işler yapmak için de şahane bir zaman. Yatırımlar gündeme gelebilir, özel hayatınızda sorumluluklarınız artabilir, ciddi ilişkilerin peşine daha fazla düşebilirsiniz. Öte yandan kısıtlanmalara da pek gelemeyeceksiniz gibi görünüyor.

BAKMADAN GEÇME!