Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Şubat 2023: Eğlenceli zamanlar…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Şubat 2023: Eğlenceli zamanlar…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:50

5 Şubat’ta Aslan burcundaki dolunaya Uranüs’ün sert bir etkileşimi var.

Haberin Devamı

Sosyal ilişkiler, dostluklar ve arkadaşlıklar ön plana çıkıyor. Sizleri dışa dönük, eğlenceli zamanlar bekliyor. Organizasyonlar yapabilir; davetlere, nikahlara, sizi mutlu edecek aktivitelere katılabilirsiniz.

Yalnız Uranüs’ün sert etkileşimiyle beklenmedik harcamalar gündeme gelebilir. Bu harcamalar sağlığa veya bozulan birtakım eşyalara yapılabilir. Ya da beklediğiniz bir krediniz onay almayabilir. Sosyal planlarınızdaki anlık değişimler sizi huzursuz edebilir.

İş koşullarınızda yardımlaşma teması ön plana çıkıyor.

20 Şubat’ta Balık burcundaki yeniayda odak noktanız gündelik işler, sağlık ve iş koşulları... Zaman zaman organize olmakta zorlanabilir ya da tembellik yapmak isteyebilirsiniz, bu yüzden de işleriniz aksayabilir.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Şubat 2023: Eğlenceli zamanlar…
Sağlığınıza, özellikle ayaklarınıza ve bağışıklık sisteminize biraz daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Alerjiler ya da zehirlenmeler de söz konusu olabilir. Gerçi bu yeniayın kötü bir etkileşimi yok, o yüzden çok olumsuz bir taraftan çalışacağını düşünmüyorum. Diyete başlayabilirsiniz, iş koşullarınızdaysa yardımlaşma teması ön plana çıkıyor. Belki de yardıma ihtiyacı olan bir arkadaşınıza destek vereceksiniz.

BAKMADAN GEÇME!