Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Haziran 2023: Bir seyahat olabilir

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Haziran 2023: Bir seyahat olabilir
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 14:02

4 Haziran’da 13 derece Yay burcunda bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Yakın çevre, kardeşler, eğitim, iletişimle ilgili konular ön planda olacak. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, internet sitesi açabilir, bir yerlere seyahat organize edebilir, eğitim verebilir, seminerlere katılabilirsiniz. Reklam, satış, pazarlamayla ilgili konularla, resmi işlerle uğraşmanız gerekebilir.

Yurtdışı, eğitim, resmi işler ve hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir.

18 Haziran’da 26 derece İkizler burcundaki yeniaya Balık burcundaki Neptün’ün sert bir etkileşimi olacak. Yurtdışı, eğitim, resmi işler ve hukuksal konularda yeni koşullar oluşabilir. Yeni bir eğitime başlamak isteyebilir, yurtdışında bir yerlere gidebilir, medya konusunda yeni bağlantılar kurabilir, satış ve pazarlama alanında destekler alabilir, yeni hukuki bilgiler edinebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Haziran 2023: Bir seyahat olabilir

Neptün’ün sert etkileşimi nedeniyle sağlığınıza daha fazla özen göstermenizi öneririm. Zehirlenmelere karşı; kullandığınız ilaçlara, yediklerinize, içtiklerinize aman dikkat! Bununla birlikte çalıştığınız kişiler sizi hayal kırıklığına uğratabilir. İş, yurtdışı ve yabancılarla ilgili konularda koşullar belirsiz hale gelebilir. Ani kararlar almak için uygun bir dönem değil.

BAKMADAN GEÇME!