Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Mayıs 2023: Gelsin paracıklar…

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Mayıs 2023: Gelsin paracıklar…
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:59

5 Mayıs’ta 14 derece Akrep burcundaki Ay tutulmasına geri hareketteki Merkür’ün sert bir açısı, Yengeç burcundaki Mars’ın güzel bir desteği olacak.

Haberin Devamı

Maddi konularda önemli bir krizi yönetmeniz gerekebilir. Kendinize daha fazla değer vermeniz gerektiğini öğrenebilirsiniz. Bu tutulmada dikkat etmeniz gereken ana konular şöyle: Borçlar, krediler, faizler, vergiler, ortak kazançlar ve hesap hataları... Bankacılık işlerinde hatalar ortaya çıkabilir, özellikle şifre gibi güvenlikle ilgili konularda daha hassas davranmalısınız. Gözden kaçırdığınız bir fatura ya da bir vergi ödemesi de karşınıza çıkabilir. Ancak Mars’ın güzel desteğiyle kariyer konusunda güvenilir ve hızlı gelişmeler kaydedebilirsiniz. Terfi alabilir, iş kurabilir, iş arıyorsanız iş bulabilirsiniz. Her şekilde daha çok para kazanmanıza yardımcı olacak gelişmeler söz konusu.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Mayıs 2023: Gelsin paracıklar…
16 Mayıs’ta bolluk, bereket, şans ve talih gezegeni Jüpiter, Boğa burcuna geçecek ve 26 Mayıs 2024’e kadar burada seyahat edecek. 8’inci evinize giriş yapan Jüpiter öncelikle ortaklaşa kazanımlar, miras, nafaka gibi konularda önemli fırsatlar elde etmenize yardımcı olabilir. Başkalarının paraları veya imkânlarından çok daha rahat şekilde yararlanabilirsiniz. İhtiyacınız olan finansal kaynaklara kolayca ulaşabileceksiniz. Bu kredi, borç ya da zamanında yaptığınız bir yatırımla ilgili olabilir.

Haberin Devamı

Beklediğiniz bir para meselesi varsa, bu konuda güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Bir süredir sizi rahatsız eden ruhsal veya fiziksel sorunlardan kurtulmak için, önümüzdeki 12 ay içinde profesyonel destek alabilirsiniz. Öğrenciler kolaylıkla burs bulabilir, sponsorluk arayanlar kaynaklara rahat ulaşabilir. Ortaklıklardan elde edilen gelirlerde de artışlar var. Eşinizin finansal kazançları artacak. Hatta belki de bir süredir sizi sıkan borçları ödemenin kolay yollarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu süreçte kendinizi ruhsal anlamda geliştirebilirsiniz. Ölüm, öldükten sonraki hayat gibi konularda derin araştırmalar yapabilirsiniz. Gizli ilimlere, ökült (doğa üstü) konulara ilginiz, merakınız artabilir.

19 Mayıs’ta 28 derece Boğa burcundaki yeniaydaysa krediler, borçlar, nafaka, prim, burs gibi konular gündeminizi meşgul etmeye devam edecek. Bu konularda yeni adımlar atabilirsiniz. Boyun ve boğaz bölgenize özen gösterin, sağlık harcamalarınız artabilir. Öte yandan kredi başvurunuz onaylanabilir, beklediğiniz bir para varsa, güzel gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Haberin Devamı

21 Mayıs haftasında Mars’la Plüton arasında gergin bir görünüm var. Aile içinde minik bir sağlık sorunu atlatılabilir. Kariyerinizi ilgilendiren konularda baskı altında hissedebilirsiniz, çok daha fazla çaba sarf etmeniz gereken durumlar ortaya çıkabilir. Hayatınızda birçok şeyi aynı anda kontrol altına almaya çalışmaktan yorulabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren konulardaki gerginlik, ikili ilişkilerinize yansıyabilir. Özgürlük ihtiyacınız artarken risk almaya çok daha meyilli olabilirsiniz. Kariyer, ev, aile, ortaklık, evlilikle ilgili konular stres altında, beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

BAKMADAN GEÇME!