Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Mart 2023: Aşkı, cinselliği yaşama şekliniz değişecek

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Mart 2023: Aşkı, cinselliği yaşama şekliniz değişecek
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 13:53

7 Mart’ta 16 derece Başak burcundaki dolunaya Uranüs’ün desteği, Mars’ın da sert etkileşimi olacak.

Haberin Devamı

Dengenizi bulmak için biraz yalnız kalmak isteyebilirsiniz, dinlenme ihtiyacınız artabilir. Ruhsal açıdan size iyi gelecek konulara yönelebilirsiniz. İçsel anlamda kendinizi çokça sorguladığınız bir süreç geçirebilirsiniz. Uranüs’ün desteğiyle yatırım fırsatları elde edebilir, kredi arayışlarına girebilir, sağlıkla ilgili sürpriz bir destek alabilir veya çözümle karşılaşabilirsiniz. Yalnız Mars’ın sert etkileşimi nedeniyle eğitim, haberleşme, satış, reklam, medya, yurtdışı, yabancılarla ilgili işler ve hukuksal konularda gerginlikler meydana gelebilir. 

7 Mart’ta ‘karmanın lordu’, öğretici, büyütücü, ‘sıkıştırıcı’ gezegen Satürn, Balık burcuna geçecek ve 25 Mayıs 2025’e kadar burada seyahat edecek. Satürn öğretmendir, siz de bu dönem günlük yaşamınıza bir çekidüzen vermeyi veya sağlığınıza özen göstermeyi öğreneceksiniz. İşin içinde Balık olduğu için ruh sağlığınız, ayaklarınız ve bağışıklık sisteminiz gibi konular ön plana çıkacaktır. Çalışma ortamınızı düzenleyebilirsiniz; iş hayatında olgunlaşmanızı sağlayacak bir dizi deneyim yaşamanız da mümkün.

Haberin Devamı

Ne yazık ki sizi çok fazla çalışacağınız bir dönem bekliyor.

Bu dönem farklı bir iş alanında uzmanlaşmaya karar verebilirsiniz ama bu sürecin zorlu geçeceğini unutmayın. Bu arada eğer böyle bir karar verirseniz, bunun arkasında durmanız ve gerçekçi adımlar atmanız önem kazanacak. Boş hayallerin peşinde koşma zamanı değil! Hangi işi yaparsanız yapın, ne yazık ki köle gibi çalışacağınız bir dönem bekliyor sizi. Çalışmıyorsanız da günlük angarya işleriniz öyle bir artacak ki, kendinize zaman ayırmanız zorlaşacak. Eğer işveren pozisyonundaysanız, çalıştığınız kişilere iş yaptırmayı öğrenmeniz gerekecek. Belki de iyi iş yapan birini bulmakta zorlanacaksınız.

21 Mart’ta da 0 derece Koç burcundaki Merküryen yeniay sırasında ilişkilerde neyi nasıl söylediğinize dikkat etmelisiniz. Önemsiz sandığınız bir kelime karşınızdakini çok kırabilir. Ortağınız, partneriniz hakkında yeni bilgiler edinebilirsiniz. Yine anlaşmalar, sözleşmeler gündeme gelebilir. Ortaklıklar, ilişkiler, iş birlikleri konusunda hızlı kararlar alacağınız bir yeniay bekliyor sizleri.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Mart 2023: Aşkı, cinselliği yaşama şekliniz değişecek
23 Mart’ta Plüton Kova burcuna geçecek ve 9 Mart 2043’e kadar burada seyahat edecek. Plüton yavaş hareket ettiğinden, etkileri de zaman içinde ortaya çıkar. Genel olarak yok eden, yeni bir sistem kuran, güç kazandıran, psikolojik üstünlük ve tatmin isteyen bir gezegendir. 5’inci evinize giren Plüton yıllar içinde hayatınızda büyük değişimlere neden olacak. Bu değişim sanatın bir koluyla ilgilenmeye başlamanız, borsaya atılmanız, çocuk sahibi olmanız ya da hayatınız girecek bir aşk olabilir. Aşkı ve cinselliği yaşama, flört etme şekliniz değişebilir.

BAKMADAN GEÇME!