Dinçer Güner'den 2023 burç yorumları! Terazi Temmuz 2023: Aradığınız evi bulabilirsiniz

Güncelleme Tarihi:

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Temmuz 2023: Aradığınız evi bulabilirsiniz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2022 14:05

3 Temmuz’da 11 derece Oğlak burcundaki Merkür etkili bir dolunay meydana gelecek.

Haberin Devamı

Bu dolunaya Boğa burcunda seyahat eden Jüpiter’in güzel bir desteği olacak. Ev, yuva, aile, yerleşime ait konular gündemde. Taşınma, yer değiştirme durumu olabilir, aradığınız özellikteki evi bulabilirsiniz. Aile içindeki bir konu çözüme kavuşabilir. Ancak üstlerinizle, işinizle ilgili fikir birliğine varmakta zorlanabilirsiniz, iletişimde karışıklıklar, hatalı bilgi akışı sözkonusu. İyi haber: Jüpiter’in güzel desteği sayesinde iyi yatırım fırsatlarıyla karşılaşabilirsiniz, maddi anlamda eliniz güçlenebilir, ortaklaşa kazançlarınız artabilir. Uygun koşullarda kredi veya borç da bulabilirsiniz.

Uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberler alabilirsiniz.

17 Temmuz’da 24 derece Yengeç burcunda bir yeniay meydana gelecek. Bu yeniaya Plüton’un sert bir açısı, Balık burcundaki Neptün’ün desteği olacak. Kariyerinizde yeni başlangıçlar, yeni projeler gündemde. İş bulabilirsiniz veya işinizle ilgili önemli koşullar oluşabilir. Yalnız Plüton’un sert etkileşimi nedeniyle iş ve aile arasındaki dengeyi kurmanız zorlaşabilir. Ailevi konularda sert, hatta belki biraz takıntılı davranabilirsiniz, yıkıcı olmamaya bakın. Neptün’ün güzel desteği sayesindeyse iş arkadaşlarınızdan manevi destekler alabilir, günlük işlerinizi büyük bir rahatlıkla halledebilir, bir evcil hayvan sahiplenebilirsiniz.

Dinçer Günerden 2023 burç yorumları Terazi Temmuz 2023: Aradığınız evi bulabilirsiniz
23 Temmuz-4 Eylül arasında Venüs, Aslan burcunda geri hareket edecek. Sosyal ilişkileriniz, işten kazandığınız gelir, ödüller ve primler odağınızda olacak. Uzun süredir görüşmediğiniz eski arkadaşlarınızdan haberler alabilir, onlarla bir araya gelebilirsiniz. Dostlarınızla aranızda zaman zaman egosal veya finansal sorunlar meydana gelebilir. Beklediğiniz prim, ödül gibi şeyler varsa gecikmeler söz konusu olabilir. Belki hiç aklınıza gelmeyecek bir arkadaşınız size ilanı aşk edebilir.

BAKMADAN GEÇME!