Pırıl pırıl parlıyoruz

Güncelleme Tarihi:

Pırıl pırıl parlıyoruz
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 11, 2021 13:22

Kalpler yumuşuyor. Parıl parıl parlıyoruz. 10 Temmuz Cumartesi günü saat 04.16’de 18 derece yengeç burcunda bir yeni ay yaşayacağız. Her yeni ay yepyeni döngülerin, yeni başlangıçların filizlendiği zamandır. Ay büyüme evresine girdiği bu süreçte, hayatında büyümesini istediğin işleri sıraya sokabilirsin. Yengeç burcunda oluşan bu yeni ay aile, yuva, ev, anne-çocuk, kadınlar, güvenlik alanlarımızı, bilinçaltımızı, milli duygularımız, aidiyet alanımız, koruma içgüdümüzü temsil eder. Evlenmek, aile kurmayı istemek, anne olmak, çocuklarla ilgili gelişmelerin hızlandığı, hamilelik, ev almak-satmak, gayrimenkul piyasasının gündeme geldiği son zamanların daha şefkatli bir yeni ayı... Yeni ay zamanı, ay güneşin ışığında yanar, bu süreçte yeni başlangıçları tavsiye etmiyoruz. 13 Temmuz 17.00 itibariyle ay, hilal fazına geçecek ve adım atmak, yeni projeler için uygun vakittir.

Haberin Devamı

 

Astroloji ve Enerji Danışmanı
Laçin UZUNÇELEBİ
lacinselastroloji@gmail.com

 

EN ÇOK KİM ETKİLENECEK

Değişimin bizi beklediği ve birçok yeni haberin geldiği bir yeni ay. Online ticaretin hızlandığı, eğitimin çok konuşulduğu, kadınların ve çocukların ön planda olduğu bir yeni ay. Peki en çok kim etkileniyor? Koç, yengeç, terazi ve oğlak burcunun 18 derece ve civarında güneş, yükselen ay ya da kişisel gezegeni olanlar en çok etkilenecek olanlardır. Yükselen yengeçler için hayatın temelinden değişeceği, majör kararların alındığı bir dönem. Evlilik, çocuk gibi haberler verebilirler. Geçmişin çok anıldığı, nostaljik durumların ön plana çıktığını yaşayabiliriz. Yengeç burcu güvenlikle bağdaşan bir burçtur ve ev alım satımı, yuva içindeki güvenlik konularına vurgu yapıyor. Yaşam alanlarında değişim yapılması, ev içi tadilat, eve ya da işyerlerine güvenlik kameralarının takılması, güvenlikle ilgili önlemler alınabilir.

Haberin Devamı

HAYATA GÜVEN TECRÜBE ET

Birden karşınıza sizin hayatınızda geride kalan birtakım konular ortaya çıkabilir. Bu dönem annelik içgüdüleri çok artabileceği için etrafınızda sizi korumaya çalışan, sizin için kaygılanan ya da sizin fazla endişelendiğiniz durumlar söz konusu olabilir. Bu etkiyi azaltmak için kaygı-endişe yerine hayata güvenmek ve kontrol etmemeyi tecrübe etmeyi önerebilirim. Bu etkiler kişisel doğum haritalarımızın vaadi ile şekillenir. Bu dönemde ülkemizdeki yabancılarında çokça evlilik haberlerini alacağız. Neptün’ün güzel etkisiyle şifa bulma, enerji çalışmaları, dua ve meditasyon ile içsel yolculuğa çıkmak için bize güzel bir zaman veriyor. Romantik ve sevginin kalpten aktığı bir yeni ay. Uranüs’ün de pozitif açısı beklemediğimiz kişilerden gelen ani sürprizli haberleri veriyor.

ÖNLEMİ ELDEN BIRAKMAYIN

Çok para harcama yapma, lüks harcamaların arttığı bir dönem. Ailenizi özleyip ya da aileniz yerine koyduğunuz insanlarla bir arada olmak isteyebilir, onları telefon ya da yüz yüze görüşmelerle ziyaret edebilirsiniz. Yengeç burcu duygularla alakalı olduğu için en temelinde bağlanmak vardır ve ilk bağlandığımız kişi annemiz. Anne çocuk ilişkisinin yumuşadığı ve küslüklerin yerini barışmaların aldığı bir yeni ay aslında. Eğlence sektörünün çok hareketlendiği ve günlük ticaretin canlandığı bu dönem ile kısıtlamanın etkisinden uzaklaşırken önlemleri de elden bırakmadan dikkatli olmamız gereken önemli zamanlardayız.

Haberin Devamı

HAREKETLİLİK OLABİLİR

Yengeç burcu, yeni ayında duygusal olabiliriz, alıngan olabiliriz, duygusal anlamda manipülasyona uğrayabilir ya da sabote edildiğimizi fark edebiliriz. Bu yüzden duygularımız çok inişli çıkışlı olabildiği için saldırganlığımız artabilir. Bilinçaltı çalışmalarıyla geçmişte yaşadığımız bizi bloke eden duygulardan kurtulmak, psikolojik destek almak için şahane zamanlar. Bağ koparmak, affetmek için bu yeni ayın güzel enerjisini kullanalım. Neptün’ün güzel etkisiyle meditasyonla yaratım enerjileri, şifa enerjisini kullanmak ve rüyalarla çokça mesaj aldığımız bir dönem. Gayrimenkul ve ev alım satım işlerinde uzun zamandır durgunluk var ise işlerinizde bu dönem sizin için hareketli olabilir. Seçim astrolojisinde ise doğru zamanda ilan koyarak hızlı ve kolay şekilde mal alım satımı yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Bazı evler uzun zaman satılmazken bazı yerler ise anında satılıyor. Belki o kişiler gökyüzünün bu desteğini kullanıyorlardır. Bu yeni ay ile doğru zamanlama ile sende bu enerjiyi yakalayabilirsin. Kısaca özet geçmem gerekirse, hayatın keyfini, neşesini daha çok ailemiz ile yaşadığımız güzel bir yeni ay enerjisi var bizi bekleyen. Bolca güldüğümüz bir gün olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!