KalDer'den "CEO'larla kahvaltı" etkinliği

Güncelleme Tarihi:

KalDerden CEOlarla kahvaltı etkinliği
Oluşturulma Tarihi: Nisan 26, 2019 13:39

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) İzmir Şubesi'nin gerçekleştirdiği “Ceo'larla Kahvaltı” etkinliğinde farklı sektörlerden yöneticiler bir araya gelerek sivil toplum ve kurumsallaşmanın önemine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Haberin Devamı

 

İnci Holding ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerife İnci Eren'in ev sahipliğinde bu yıl ikincisi gerçekleştirilen toplantıda, KalDer İzmir Şubesi'nin 2019 hedefleri de anlatıldı.

Kalite gönüllülerinin daha çok bir araya gelmesi için gerçekleştirilen bu etkinliğin düzenli olarak devam edeceğini söyleyen KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Senem Kılıç, herkese değerli vakitlerinden ayırarak toplantıya katıldıkları için teşekkür etti.

KalDer İzmir Şubesi olarak diğer STK'lar ve kurumlarla işbirliklerini geliştirmeye odaklandıklarına vurgu yapan Senem Kılıç, toplumla ve toplumu oluşturan bireylerle birlikte büyüyerek, etkileşimi ve kaliteyi artırmak istediklerini ifade etti.

Haberin Devamı

Toplumsal kalitenin vazgeçilmez yapı taşı olan eğitim konusunda da önemli adımlar attıklarını kaydeden Kılıç, “Özellikle üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiğimiz GençKal projemizle birlikte 8 yıldır gençlerin önünü açmak ve başarılı bir kariyere sahip olmaları için onları yönlendirme gayretindeyiz. Kalite bilincinin küçük yaştan itibaren elde edilmesini gerektiğini savunan bir dernek olarak MiniKal projemizle de ilkokul çağındaki öğrencilerle buluşarak onlara toplam kalite anlayışının önemini anlatıyoruz. Bu anlamda İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de ortaklaşa çalışıyoruz. Akredite olmuş değerli eğitmenlerle birlikte çocuklar ve gençlerde kalite algısını yaratmak, kaliteyi bir yaşam tarzına dönüştürmek ve yaşamda uygulamaya geçirmek için gönüllülük esasıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Senem Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu yıl 12 – 13 - 14 Haziran'da İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleştirilecek 20'nci Mükemmelliği Arayış Sempozyumu (MAS) ''Retrofütürizm'' ana teması ile katılımcılarla buluşacak. Önemli paylaşımlar ve günceli yakalayan ufuk açıcı sunumlar da gerçekleştirilecek. Bu değerli etkinliğe katılımlarınız bizim için önem taşıyor” dedi.

BAŞARININ YOLU KALİTEDEN GEÇER

Toplantıda konuşan İnci Holding ve Cevdet İnci Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Şerife İnci Eren de, sürdürülebilir başarının ancak eğitimle mümkün olduğunu belirterek, gerek bireysel gerekse de kurum içi eğitimlerin öneminin arttığına dikkat çekti.

Haberin Devamı

Şerife İnci Eren, “İçinde yaşadığımız toplumun eğitim ihtiyaçlarını desteklemedikçe ileriye gidemeyiz. Cevdet İnci Eğitim Vakfı’nın, gezici kütüphane, veli seminer ve eğitimleri, çıraklık eğitim merkezi, her yaştan burs desteği ve çocuk orkestrası gibi eğitim odaklı pek çok farklı etkinliği devam ediyor. Vakfın bir başka eğitim faaliyeti olan İnci Akademi ile Ege Bölgesi şirketlerinin eğitim ihtiyaçlarına yanıt verebilmek önceliklerimiz arasında. Bu işbirliğiyle bölgenin ihtiyaçlarına ilk sunacağımız eğitim, “Eğiticinin Eğitimi” olacak. Açılacak bu eğitimle bölgede kendi alanlarında uzman olan kişileri eğitim ekosistemine dahil ederek zenginleşmenin yolunu açmayı hedefliyoruz. Sonrasında ise ihtiyaçlara göre şekillenecek eğitim programları ile katkımızı ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!