İlk yemek kuru fasulye-pilav

Güncelleme Tarihi:

İlk yemek kuru fasulye-pilav
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2018 10:03

ALSANCAK Koruma Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu 'Türk Yemekleriyle Sağlıklı Yaşam Günü' düzenledi. Yönetimde bulunan kadınlar evlerinde hazırladığı kuru fasulye, pilav, ev turşusu, yaprak sarma, fava, çiğ köftenin yanısıra açma böreklerle dernek üyelerine ve davetlilerine ikramda bulundu.

Haberin Devamı

Özellikle güveçte pişmiş kuru fasulye, davetlilerin ilgi odağı oldu.

Alsancak Koruma Güzelleştirme Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Olcay, 1999 yılında kurulan ve 186 üyesi olan derneklerinin semtin güzelleşmesi, yapıların korunması, sosyal ve kültürel ilişkilerin geliştirilmesi, semtlerinde yaşayan ihtiyaçlılara maddi ve manevi katkılar sunulması için 19 yıldır çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Olcay, "Önümüzdeki günlerde de sağlık ve kültür aktivitelerimiz artarak devam edecek. En yakın etkinliğimiz 'Alsancak ve İzmir'e katkı Verenler Ödül Töreni', 'İzmirli Girişimci Özel Kadınlar Ödül Töreni' ve sağlık seminerlerimize tüm Alsancaklılar'ı bekliyoruz" dedi.

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!