D&R’da karne festivali devam ediyor!

Güncelleme Tarihi:

D&R’da karne festivali devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 14:06

D&R’da karne festivali devam ediyor!

Haberin Devamı

İSTANBUL, (DHA)- D&R'DA karne festivali bu hafta sonu da devem ediyor. Çocuklar sevdiği yazarlarla imza ve söyleşiler yapıp eğlenirken aynı zamanda öğretici oyunlar da oynayacaklar. Bütün bunların yanı sıra daha birçok sürpriz D&R mağazalarında küçük misafirlerini bekliyor.

17 Haziran Cumartesi günü, kitapları satış rekorları kıran Ahmet Ümit, minik kitapseverlerle buluşacak. Ahmet Ümit, 15.00’te D&R Suadiye’de Masal Masal İçinde kitabını imzalayacak.

Mümin Sekman D&R Kanyon’da, Işık Öğütçü ise D&R Cevahir’de 15.00’te en sevilen kitaplarını okuyacak, sonrasında da kitaplarını imzalayacak.Yaratıcı drama lideri Aslı Özcan ise, okuma sevgisi temalı kitap okuma ve oyun etkinliğiyle 15.00’te D&R Forum İstanbul’da çocuklarla bir araya gelecek. Özcan çocuklarla ‘Kitap Kurdu Lily’ kitabını okuyacak ve kitaplarını minik kitapseverler için imzalayacak.

EĞLENCELİ BİR HAFTA SONU ÇOCUKLARI BEKLİYOR

Çocukların ahşap bloklardan hayal güçleriyle çeşitli şekiller yapacağı Make’n Break ile yengeç yakalarken eğlenecekleri Neşeli Ahtapot aktivitesi 11.00 – 19.00 saatleri arasında D&R Trump’ta çocuklarla buluşacak.Dev scrabble 10.00-18.00 saatleri arasında Marmara Forum’da eğlenirken dev dünya atlası ise D&R Maltepe Park, D&R Mall of İstanbul, D&R Palladium ve D&R Akasya’da çocuklarla buluşacak. Şimşek McQueen ve diğer kahramanlar ile Cars 3 oyunu, 10.00’dan 22.00’ye kadar D&R İstinye Park’ta çocuklara yarış heyecanı yaşatacak. Turnuvaya katılacak küçük yarışçılar, şampiyon olup sürpriz hediyeleri kazanmak için yarışacak.

D&R'DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYACAK

18 Haziran Pazar günü ise Kemal’in maceraları ile çocukları hayal dünyasında dolaştıran Özge Lokmanhekim, 15.00’te D&R Erenköy’de minik misafirlerle birlikte kitaplarını okuyacak ayrıca kitaplarını da imzalayacak. Atölye sanat eğitmeni Hafize Çınar Güner, Aslan’ın doğum gününü kukla etkinliğiyle çocuklarla kutlayacak. Hafize Çınar Güner, 15.00’te D&R Akasya’da çocuklara unutamayacakları bir gün yaşatacak.

18 Haziran Pazar günü ayrıca Make’n Break ve Neşeli Ahtapot aktivitesi 11.00 – 19.00 saatleri arasında D&R Forum İstanbul’da; dev dünya atlası 14.00 – 20.00 saatleri arasında Trump Kids, D&R Kanyon, D&R Maltepe Park, D&R Mall of İstanbul, D&R Palladium’da; dev scrabble ise 10.00-18.00 saatleri arasında Marmara Forum’da minikleri eğlenceye bekliyor.Şimşek McQueen ve diğer kahramanlar ile Cars 3 turnuvası, 10.00 – 22.00 saatleri arasında İstinye Park’ta küçük yarışçılara heyecan dolu bir gün yaşatacak.

D&R Suadiye’de küçük prensesleri Winx etkinliğinde ağırlayacak. 12.00 – 18.00 saatleri arasında minik misafirler Winx perileriyle fotoğraf çektirecek, kendilerine Winx kanatları hediye edilecek.

(FOTOĞRAF)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!