“Yol yok” dendi asfaltlandı

Güncelleme Tarihi:

“Yol yok” dendi asfaltlandı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 15:04

Hürriyet Ankara’nın geçen temmuz ayında, “Ağaçtaki işaret tedirgin etti” haberiyle gündeme getirdiği Dikmen Vadisi’nde yol açılacağı iddialarından üç ay sonra vadiye asfalt atıldı. Büyükşehir yetkilileri, iddiaları “Tamamen asılsız iddialar, yol yapma gibi bir durum yok” sözleriyle reddetmişti.

Haberin Devamı

Dikmen Vadisi çevresinde yaşayan vatandaşlar, yaklaşık üç ay önce vadideki bazı ağaçların işaretlendiğini, Dikmen Gençlik Merkezi’nin yer aldığı ikiz konut kulelerinin altındaki köprüye doğru bir yol açılacağını öne sürmüştü. Hürriyet Ankara, vatandaşların iddialarını Büyükşehir Belediyesi’ne yöneltmişti.

“Yol yok” dendi asfaltlandı

KULELERİN ALTINDAKİ KÖPRÜYE GİDİYOR

Büyükşehir yetkilileri, yol çalışmasının söz konusu olmadığını açıklayarak iddiaları “Biz oradaki ağaçların bakımı ile ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Vadide ağaç kesme gibi bir durum yok, zaten orada bir yol var, yol yapma gibi bir durum da yok” sözleriyle yalanlamıştı. Ancak haberin üç ay sonrasında vadideki alana asfalt serildiği ortaya çıktı. Hürriyet Ankara, asfaltın döküldüğü bölgeyi görüntüledi. Yeni yapılan yolun, vatandaşların iddia ettiği gibi vadideki ikiz konut kulelerinin altındaki köprüye çıkması dikkat çekti.

Haberin Devamı

ÖZEL YOL İDDİASI

Vadiye asfalt atılmasına tepki göstererek Hürriyet Ankara’yı arayan vatandaşlar, “İkiz kulelerin arasında yer alan yapıda iki yıl önce inşaaat çalışmaları başladı. Bu yolu orası için özel olarak açtılar” iddialarını yineledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!