Yap boz boz yap

Güncelleme Tarihi:

Yap boz boz yap
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 03, 2022 16:02

Çankaya’nın Cihan Sokağı geçen salı günü asfaltlandı ancak üç gün sonra altyapı için yeniden kazıldı. Yap boz, boz yap... Maalesef başkent Ankara’da durum bu.

Haberin Devamı

AYKOME NE İŞ YAPIYOR?

Hürriyet Ankara, “Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin Altyapı Koordinasyon Merkezi(AYKOME) ne iş yapıyor?” sorusunu bir kez daha soruyor.

Yap boz boz yap


VATANDAŞ DA TEPKİLİ

Okurumuz Mustafa Menteş de asfaltı kurumadan kazılan Cihan Sokağı için, “Bunun ne izahı var, ne mantığı var, ne de yazacak bir kelime var” diyor.

2 Kasım 2020

KURŞUN ADRES SORMAZ Kİ

Yap boz boz yap


Hürriyet Ankara okuru Ali İhsan Güçlü, Etimesgut semalarında alçak uçuş yapan Türk Hava Kurumu’na(THK) ait ‘Cessna’ tipi uçakların ‘AVGAS 100’ adlı yüksek kurşunlu yakıt kullandıklarına dikkat çekerek şu iddialarda bulunmuş:

YANIT BEKLEYEN İDDİALAR

* Bu uçaklar, geçtikleri alanda yaşayan insanları kurşun ile zehirliyorlar. * İnsanlarda kalp-damar sertliği problemleri görülmeye başlayacaktır. * Ayrıca çocuklarda zekâ geriliği ortaya çıkacaktır. Hepsi de bu kurşunlu benzin yüzünden.”

Haberin Devamı

ŞAŞALAMA

Yap boz boz yap


LASTİKLERE DİKKAT

Altındağ’ın Gültepe Mahallesi Mevlana Caddesi’nde 5 litrelik su şişesiyle önlem alınmaya çalışılan ASKİ’ye ait demir kapağa dikkat çeken Hürriyet Ankara okuru Yunis Kuzu, “Araç lastikleri ve trafik güvenliği için tehlike arz ediyor” diyor.

MEVAŞEHİR ASFALT YOLU GÖZLÜYOR

Yap boz boz yap


Etimesgut’un Yeşilova Mahallesi 4048. Cadde’deki Mevaşehir Sitesi sakinleri asfalt yolu gözlüyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!