Tatile giden evcil hayvanını bıraktı oteller doldu

Güncelleme Tarihi:

Tatile giden evcil hayvanını bıraktı oteller doldu
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 15:21

Kurban Bayramı tatilini şehir dışında geçirecek Başkentliler, sevimli dostları için hayvan otellerine akın etti. Ankara'daki oteller, tatil boyunca tam dolu hizmet verecek.

Haberin Devamı

Kurban Bayramı tatilini yaşadıkları şehir dışında geçirecek birçok kişinin, ulaşım ve konaklama sorunları nedeniyle yanlarına alamadıkları evcil hayvanlarını emanet ettikleri hayvan otellerinde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Başkent'teki hayvan oteli işletmecilerinden Veteriner Hekim Hasan Tahsin Gürhan, 10 günlük tatil nedeniyle yoğun ilgi gördüklerini söyledi. Gürhan, "Tamamıyla dolduk, yeni misafir alamıyoruz. Hem kedi hem de köpek bölümümüz dolu" dedi. Her hayvanı otele almadıklarını vurgulayan Gürhan, sağlıklı ve aşıları tam olanları kabul ettiklerini bildirdi. Gürhan, otelde bir revirin hizmet verdiğini, konaklama ücretinin ise kediler için günlük 20 lira, köpekler için 40 lira olduğunu kaydetti.

15 GÜN ÖNCEDEN REZERVASYON

Ankara'daki bir diğer hayvan oteli işletmecisi Veteriner Hekim Gürbüz Ertürk de bayram tatilinde rezervasyonların arttığını, tatil süresince yüzde 100 doluluk oranıyla çalışacaklarını söyledi. Ertürk, "Hayvanlar için uygun mekanlar yarattık. Gruplar halinde ya da tek tek görevlileriyle oyun ve gezinti aktiviteleri yapıyorlar" dedi. Hayvan sahibi Erman Onarlı, köpeğini otele bırakabilmek için 15 gün öncesinden rezervasyon yaptırdığını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!