ODTÜ’YE hoş geldiniz

Güncelleme Tarihi:

ODTÜ’YE hoş geldiniz
Oluşturulma Tarihi: Eylül 22, 2016 14:57

ODTÜ’yü bu yıl kazanan üniversiteliler, ODTÜ Mezunları Derneği’nin düzenlediği Tanışma Kokteyli’nde buluştu. Dernek başkanı Himmet Şahin, öğrencilere “Her türlü sorunda yanınızda olacağımızı adınız gibi bilin” dedi.

Haberin Devamı

ODTÜ Mezunları Derneği’nin, ODTÜ’yü yeni kazanan öğrenciler için her eğitim-öğretim yılının ilk haftası düzenlediği Geleneksel Tanışma Kokteyli önceki akşam gerçekleşti. ODTÜ Mezunları Derneği yönetiminin ev sahipliğinde Vişnelik Tesisleri’nde düzenlenen kokteyle ODTÜ’yü bu yıl kazanan üniversiteliler büyük ilgi gösterdi. Kısa bir konuşma yapan ODTÜ Mezunları Derneği Başkanı Himmet Şahin, “Arkadaşlar sizlerle burada, hep beraber olmak gerçekten büyük bir mutluluk. Ülkemizin seçkin üniversitesinin, seçkin öğrencileriyiz. Dernek olarak hep beraber, her türlü sorunda yanınızda olacağımızı adınız gibi bilin” dedi.

‘BURASI EVİNİZ’

Derneğin çalışmalarından bahseden ODTÜ Mezunları Derneği Başkanvekili S. Melih Şahin ise, “Senede bir de olsa bu mutluluğu yaşamak bizler için ayrıcalık. Şimdiden bundan sonraki meşakkatli yolunuzda başarılar diliyorum. Burası eviniz. Hoşgeldiniz” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından ODTÜ’lü öğrenciler, yeni arkadaşlarıyla tanışıp, müziğin tadını çıkardılar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!