Milletimizin başı sağ olsun

Güncelleme Tarihi:

Milletimizin başı sağ olsun
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 17:08

Türkiye, şehitlerine ağlıyor... Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahramanlarımızın acı haberi yüreğimizi dağladı. Ankara’da da kent yöneticileri, oda başkanları, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları art arda taziye mesajları yayımladı. 

Haberin Devamı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde dokuz askerin şehit olduğunu, dört askerin yaralandığını duyurdu. Hain saldırının ardından terör unsurlarına sert operasyonlar düzenlenirken acı haber sonrası Ankara’da da kent yöneticileri, oda başkanları, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşları art arda taziye mesajları yayımladı. Hain saldırıyı gerçekleştiren hain terör örgütü PKK lanetlenirken, şehitlere rahmet milletimize de baş sağlığı mesajları verildi.

Milletimizin başı sağ olsun

Ankara Valisi Vasip Şahin: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabırlar, yaralı kahramanlarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Haberin Devamı

Milletimizin başı sağ olsun

Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş: “Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır; yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Ankara Ticaret Odası Başkanı (ATO) Gürsel Baran: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Yaralı Mehmetçiklerimize de Cenab-ı Allah’tan acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Seyit Ardıç: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, ailelerine baş sağlığı ve sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Haberin Devamı

Milletimizin başı sağ olsun

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen: “Pençe-Kilit Harekât bölgesinde terör örgütü PKK tarafından şehit edilen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyorum.”

Milletimizin başı sağ olsun

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok: “Pençe Kilit Harekâtı bölgesindeki üssümüze hainler tarafından yapılan sızma girişiminde kahraman askerimizi şehit verdiğimizi ve de yaralılarımız olduğunu derin bir acıyla öğrendik.Bu alçaklara, bu hainlere karşı devletimizin ve şanlı Türk ordusunun çelikten iradesi ile gereken yanıtı en sert şekilde vereceğine olan inancımız tamdır. Şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve Yüce Türk Milleti’ne başsağlığı diliyorum. Yaralı askerlerimizin bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyor, acil şifalar diliyorum.”

Haberin Devamı

Milletimizin başı sağ olsun

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar: “Pençe Kilit Operasyon bölgesinde PKK’lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse: “Aziz milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki şehitlerimizin ruhu şad olsun. Bir ölür bin diriliriz. Vatan sana canım feda. Teröristler asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Terör örgütlerine lanet olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Haberin Devamı

Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize sızmaya çalışan hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Rabbim şehitlerimizin mekânlarını cennet eylesin. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman Mehmetçikler’imize yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun.

Milletimizin başı sağ olsun

Haberin Devamı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan: “Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

Milletimizin başı sağ olsun

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek: “Milletimizin başı sağ olsun. Pençe-Kilit Harekât bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

Milletimizin başı sağ olsun

Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin: “Kahrolsun PKK, şehitler ölmez. Aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz.”

Milletimizin başı sağ olsun

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada kahraman askerlerimizin şehit olduğu haberini büyük bir üzüntü ile öğrendim. Aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dilerim.”

Milletimizin başı sağ olsun

Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan: “Pençe Kilit Harekâtı bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize Rabbimden acil şifalar dilerim. Başımız sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Nallıhan Belediye Başkanı İsmail Öntaş: “Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır, yaralanan askerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Akyurt Belediye Başkanı Hilal Ayık: “Pençe-Kilit Harekâtı’nda hain teröristlerle mücadele sırasında şehit olan kahraman Mehmetçikler’imize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Güdül Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın: Pençe-Kilit operasyon bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar: “Pençe-Kilit Harekât bölgesine hain terör örgütü mensupları ile çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı Sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Balâ Belediye Başkanı Ahmet Buran: “Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın: “Ülkemizin başı sağ olsun. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.”

Milletimizin başı sağ olsun

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya: “Pençe-Kilit Harekât bölgesinde hain terör örgütü PKK ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman evlatlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, sekiz yaralı askerimize acil şifalar diliyorum. Büyük Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Kalecik Belediye Başkanı Duhan Kalkan: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı Mehmetçikler’imize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş: “Pençe-Kilit Harekât bölgesinde bölücü terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan kahraman Mehmetçikler’imize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin ve Silahlı Kuvvetler’imizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin değerli ailelerinin ve aziz milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde bölücü terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Ayaş Belediye Başkanı Mustafa Sezer: “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan hain saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz.”

Milletimizin başı sağ olsun

Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal: “Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Mekânları cennet, makamları âli olsun.”

Milletimizin başı sağ olsun

Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde hain saldırılarda şehit olan kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı diliyorum.”

ŞEHİTLER ÖLMEZ VATAN BÖLÜNMEZ

Milletimizin başı sağ olsun

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), Irak’ın kuzeyinde Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde gerçekleşen hain saldırıda şehit düşen askerler için kentteki tüm trafik ve kent ekranlarından “Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez” görseli paylaştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!