Melek'in ilik umudu

Güncelleme Tarihi:

Melekin ilik umudu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 02:00

Akdeniz Anemisi hastası Melek, kardeşi Ahmet Emir'den yapılacak ilik nakli ile sağlığına kavuşacak. Anne Emine Sürer, operasyon sonrası 4 ay kalacakları Ankara’da Melek için sağlıklı ortamı sağlayabilecek maddi imkanlarının bulunmadığını söyledi.

Haberin Devamı

Emine ve Hamit Sürer çiftinin Akdeniz anemisi hastası 9 yaşındaki kızları Melek, 7 yaşındaki kardeşi Ahmet Emir'den yapılacak ilik nakli ile sağlığına kavuşacağı günü bekliyor. Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde kiralık bir evde yaşadıklarını belirten anne Emine Sürer, Melek'in kardeşinden yapılacak ilik nakli ile sağlığına kavuşacağını belirtti. Anne Sürer, ilik naklinin Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yapılacağını, ancak 2 ay boyunca hastanede yatması gerektiğini belirterek, “4 ay boyunca da terapi görecek. Kızımın sağlıklı ve hijyenik ortamda bulunması gerekiyor. Ekonomik sıkıntımız nedeniyle bu önemli günleri nasıl aşacağımızı bilemiyoruz. Hayırseverlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Melekin ilik umudu

Haberin Devamı

‘EŞYALARI SATTIK’

Sabit bir işi olmadığını söyleyen baba Hamit Sürer ise, ilik nakli sırasında ve sonrasında ekonomik desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, evinde kullandığı bir çok eşyasını satarak bugünlere kadar geldiğini, artık ekonomik gücü kalmadığını söyledi. Melek ise kardeşinin vereceği ilik nakli ile sağlığına kavuşacağı günleri sabırsızlıkla beklediğini söyleyerek, "Çok mutluyum ve umutluyum. Bir an önce ilik naklinin gerçekleşmesini ve sağlığıma kavuşmak istiyorum” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!