Masal Çadırı’na Etimesgut desteği

Güncelleme Tarihi:

Masal Çadırı’na Etimesgut desteği
Oluşturulma Tarihi: Şubat 19, 2023 15:07

Kahramanmaraş’taki depremzede çocuklar için İstanbul’dan giden gönüllü öğretmenler tarafından ‘Masal Çadırı’ isimli bir kreş kuruldu.

Haberin Devamı

Çadırın bütün kırtasiye, oyuncak ve oyun grupları ise Etimesgut Belediyesi tarafından karşılandı. Belediye ayrıca kurduğu aş evinden öğretmen ve çocukların yemek ihtiyacını da sağlıyor. Gönüllü öğretmenlerin görev yaptığı Masal Çadırı’nda çocuklarla oyunlar oynanıyor, masal ve hikâyeler anlatılıyor. Bölgedeki temasları sırasında Masal Çadırı’nı da ziyaret ettiğini belirten Etimesgut Belediye Başkanı Enver Demirel, çocuklarla sohbet ederek eksik ve ihtiyaçları yerinde tespit ettiğini söyledi. Başkan Demirel, “Öğretmenlerimiz böyle anlamlı bir çalışmaya imza atmışlar biz de destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürebilirsek ne mutlu bize” dedi. Demirel şöyle konuştu:

Masal Çadırı’na Etimesgut desteği

Haberin Devamı

YÜZLERİNİ GÜLDÜREBİLİRSEK NE MUTLU BİZE

“Bölgedeki ekipleri ziyarete gittiğimde bizim aş evimizin yanında depremzede çocuklara bir kreş çadırı kurulduğunu gördüm. AFAD çadırı kurmuş, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü Masal Okulu gönüllü öğretmenleri göndermiş. Bu çadırın kurulmasındaki her aşamaya bizim ekiplerimiz destek vermiş. Elektriğini çekmişler, diğer ihtiyaçlarını gidermişler. Ziyaret ettim gördüm gerçekten de güzel bir iş yapmış arkadaşlarımız. Öğretmenlerimiz de böyle anlamlı bir çalışmaya imza atmışlar biz de destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Öğretmenlerin ve çocukların ihtiyaçlarının hepsini biz karşılıyoruz. Onlarca çocuk deprem ortamında ne kadar güzel olabilirse beraber oynuyorlar, resimler yapıyorlar. Öğretmen arkadaşlar alanlarında uzmanlar. Oradaki öğretmenler de gittiğimde bunu sahiplenmemizden, sağladığımız çözümlerden dolayı teşekkür ettiler. Bu çalışma içerisinde olmak bizi mutlu ediyor. Çocukların yüzlerini bir nebze olsun güldürebilirsek ne mutlu bize. El ele verip yaraları sarmaya devam ediyoruz.”

Masal Çadırı’na Etimesgut desteği

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!