CSO işçilerine ‘Mozart’lı teşekkür

Güncelleme Tarihi:

CSO işçilerine  ‘Mozart’lı teşekkür
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2020 17:10

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı süren Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (CSO) binasında incelemelerde bulundu.

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapımı süren Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası’nın (CSO) binasında incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konser Salonu ve Koro Çalışma Binaları’nı ziyaret eden Bakan Ersoy, çalışmaların son durumuyla ilgili bilgi aldı. Bina yapımında görev alan işçiler ile kurumun stajyer sanatçılarıyla bir araya gelen Bakan Ersoy’un ziyaretinde orkestra sanatçıları da yeni konser salonu inşaatında çalışan inşaat işçilerine teşekkür konseri gerçekleştirdi.

CSO işçilerine  ‘Mozart’lı teşekkür


BARETLİ YELEKLİ KONSER

Müzisyenler baret takıp, yelek giyerek sosyal mesafeli bir şekilde Mozart’ın Küçük Bir Gece Müziği eserini seslendirdi. Bakan Ersoy ve işçiler de konseri ilgiyle takip etti. Orkestranın performansı büyük alkış aldı. Konserden 33 saniyelik bir video da CSO’nun sosyal medya hesabından paylaşıldı. Paylaşımda, “Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası, yeni konser salonu inşaatında çalışan emekçilerine bir teşekkür konseri gerçekleştirdi. Konserin özel çekilmiş versiyonu çok yakında CSO1826 sosyal medya hesaplarında ve Youtube kanalımızda” ifadelerine yer verildi.

29 EKİM’DE AÇILACAK

Haberin Devamı

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, daha önce CSO’nun yeni binasının 28 yıllık bir hikâyesi olduğunu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın da kendisine göreve geldiğinde binanın tamamlanması yönünde talimat verdiğini hatırlatmıştı. Bakan Ersoy, “Allah’ın izniyle CSO’nun yeni binasını 29 Ekim’de verilecek konseriyle hizmete alacağız” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!