Bir garip otomobil

Güncelleme Tarihi:

Bir garip otomobil
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2018 13:31

Ankaralı iki arkadaş Alp Yılmaz ve Mehmet Efe, Almanya'da ortaya çıkan ‘Rat Style’ akımından esinlenip, klasik bir otomobili yaklaşık 25 bin lira harcayarak modifiye etti.

Haberin Devamı

Kaportasında eskitme yöntemi uygulanan otomobilin üzerindeki tüm aksesuarların ise bir hikâyesi var.
Otomobilin tavanındaki parçalardan çocuk bisikleti ‘çocuk tecavüzü, taciz ve şiddete’, kelepçeler ‘tecavüzcülere’, çarpık merdiven, ‘Karadeniz'deki heyelanlara’, benzin pompası ‘benzin fiyatlarına’ ve baret de ‘iş güvenliğine uymayan firmalara’ tepki olarak konulmuş.

YAPIMI İKİ YIL SÜRDÜ

Otomobili beş yıl önce tasarladıklarını anlatan Alp Yılmaz, otomobilin yapılarak değil de bozularak nasıl dikkat çekebileceğini göstermek istediklerini belirterek, “Yapım aşaması yaklaşık iki yıl sürdü. Yüz bin dolarlık arabaların yanında onlara baktırmayıp, yıkıntı gözüken ama tamamen düşünülmüş ve tasarlanmış bir aracın olabileceğini gösterdik" dedi.

GURUR DUYUYORUZ

İnsanlar tarafından olumlu tepkiler aldıklarını söyleyen Mehmet Efe ise, "Gece boyu sanayide çalıştığımız zamanlar oldu. Ortaya çıkardığımız eserle gurur duyuyoruz. Arabamızı yaptıktan sonra haberimiz olmadan üzerinden koparılan parçalar oldu. Hâlâ da bitti diyemiyoruz, baktığımızda eksikleri görüyoruz" diye konuştu. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!