Bayramda sosyal medya

Güncelleme Tarihi:

Bayramda sosyal medya
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2018 14:44

Televizyon dünyasının Ankaralı ve yolu Ankara’dan geçen ünlü isimleri, bayram tatilinde de takipçileriyle sosyal medya hesapları üzerinden buluşmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Ünlülerin birçoğu tatilde. Özge Ulusoy gibi çalışanlar da var... İşte, ünlülerin bayram paylaşımları.

İŞİMİZİN BAŞINDAYIZ

Bayramda sosyal medya

Sosyal medyayı en aktif kullanan isimlerden Özge Ulusoy, Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafın altına “Tatilde de işimizin başındayız. Bayram tadında haberler için Magazin D az sonra başlıyor” notunu düştü.

İYİ Kİ DOĞDUN TATLI KADIN

Bayramda sosyal medya

Oyuncu Deniz Çakır, bir süredir Bodrum’da tatil yapıyor. Deniz Çakır, ünlü oyuncu Derya Alabora ile birlikte olan fotoğrafı “İyi ki doğdun tatlı kadın” notuyla paylaştı.

Haberin Devamı

SÖRF TAHTASINDAN İNMİYOR

Bayramda sosyal medya

Sporcu kişiliğiyle de öne çıkan Ayça Varlıer, bu aralar Muğla Akyaka’da kite sörfe merak sardı. Ayça Varlıer, sörf tahtası üzerindeki fotoğraf ve video paylaşımlarıyla çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

MAYOLU PAYLAŞIM

Bayramda sosyal medya

Instagram’da 1.3 milyon takipçisi olan Cansu Dere, son paylaşımıyla adeta olay oldu. Mayo ile poz verdiği bir fotoğrafını paylaşan ünlü oyuncu, binlerce beğeni ve yorum aldı.

GÜZELLİĞİNE YORUM YAĞDI

Bayramda sosyal medya

Ankaralı oyuncular arasında bulunan Hande Doğandemir, fotoğrafçı Cem Talu tarafından çekilen bir fotoğrafını paylaştı. Fotoğrafa hayranları Hande Doğandemir’in güzelliği ile ilgili yorumlar yaptı.

NARİN ÇİÇEKLERİN DÜNYASINDA KAKTÜS OL

Bayramda sosyal medya

Haberin Devamı

Televizyon dünyasının son dönemde parlayan isimlerinden Hazal Filiz Küçükköse, son paylaşımıyla büyük ilgi gördü. Ünlü oyuncu, “Be a cactus in a world of delicate flowers (Narin çiçeklerin dünyasında kaktüs ol)” notuyla şapkalı bir fotoğrafını paylaştı.

MUTLU BAYRAMLAR

Bayramda sosyal medya

Behzat Ç. dizisiyle Ankaralıların gönlünde ayrı bir yer edinen Seda Bakan, tatilden bir fotoğrafını “Mutlu Bayramlar” notuyla paylaşarak takipçilerinin bayramını kutladı.

MOTORLA KAPADOKYA

Bayramda sosyal medya

Çekimleri Ankara’da yapılan Beni Affet dizisinin başrol oyuncusu Şeyma Korkmaz, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Cüneyt Mete’nin dizi çekimleri için Kapadokya’ya gitti. Motorla gezintiye çıkan çift, bol bol paylayım yaptı. Şeyma Korkmaz, son paylaşımını motor üzerinde Ürgüp’ten yaptı.

BAKMADAN GEÇME!