ATO Başkanı Baran’dan ‘birlikte çözüm’ çağrısı

Güncelleme Tarihi:

ATO Başkanı Baran’dan ‘birlikte çözüm’ çağrısı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 17, 2022 15:13

Türkiye Sanayici ve İşadamları Vakfı (TÜSİAV) Başkanı ve Ankara Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ASTOP) Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak ve 31 ayrı sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan bir heyet, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran ve ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal’i ziyaret etti.

Haberin Devamı

ATO olarak üyelerine yönelik çalışmaları yürütürken başkentteki diğer sivil toplum kuruluşları ile diyalog içinde olduklarını vurgulayan Başkan Baran, “Yeni dönemde de sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte çalışacağız. Türkiye’nin ikinci en büyük odası olarak, reel sektörde faaliyet gösteren 160 bin üyemizin ticaretlerini ilerletmek ve sorunlarını çözmek için çalışıyoruz. 67 meslek komitemizde 2 bin 205 ana faaliyet alanında aktif olan üyelerimizin sektörel konularını gündeme taşımayı sürdüreceğiz” dedi.

SORUNLARI KOMİTELERİMİZLE PAYLAŞIN

Baran, başkentte bulunan sivil toplum kuruluşlarının üyelerinin aynı zamanda ATO üyesi de olduğunu belirterek, “Sivil toplum kuruluşlarımız olarak faaliyet alanlarınızda, sektörlerinizde tespit ettiğiniz sorunları komitelerimizle paylaşarak çözüm bulma noktasında aracı olun. Bizim amacımız ticaret yapan üyelerimizin önündeki engelleri kaldırmak. Bunun için birlikte çalışmaya ihtiyacımız var” diye konuştu. ATO Meclis Başkanı Mustafa Deryal de “Sanayi ve ticarete yön veren kuruluşlar olarak hep birlikte çalışırsak başarılı olabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

YENİ DÖNEMDE DE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ

TÜSİAV Başkanı ve ASTOP Onursal Başkanı Veli Sarıtoprak, “Hem Sayın Gürsel Baran hem de Sayın Mustafa Deryal oturdukları koltuktan güç alan değil ATO’ya güç veren yöneticilerdir. Çalışmalarındaki başarılar bundan gelir. Geçen dönemde sivil toplum kuruluşları olarak karşılıklı diyalog içerisinde çalışmalarımızı yürüttük. 35 sivil toplum kuruluşunu ve TÜSİAV’ı temsilen yeni dönemde de yanınızda, destekçiniz olacağız” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!