ASO’dan üyelerine istihdam ödülü

Güncelleme Tarihi:

ASO’dan üyelerine istihdam ödülü
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2017 15:14

Ankara Sanayi Odası (ASO) üyesi sanayiciler, ‘İstihdam Seferberliği’ kapsamında 2017 yılının ocak-nisan döneminde 17 bin 372 kişiye iş verdi. ASO, en çok istihdam sağlayan üyelerini ödüllendirdi.

Haberin Devamı

Ankara Sanayi Odası’nın en çok istihdam sağlayan üyelerine ödül takdim edildi. ASO 1. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda düzenlenen programa Maliye Bakanı Naci Ağbal ve ASO Başkanı Nurettin Özdebir de katıldı. Programda konuşan ASO Başkanı Nurettin Özdebir, Türkiye'nin 2002-2007 döneminde yüzde 7,14 olan büyüme oranının global kriz sonrasında yüzde 6,72'ye gerilediğini, bu performansa rağmen ülkenin işsizlik, cari açık ve enflasyon gibi 3 yumuşak karnı olduğunu ve bunlarla ilgili mücadelenin devam ettiğini söyledi.

ASO’dan üyelerine istihdam ödülü

17 BİN 372 KİŞİ İŞ BULDU

yatırımların önünde bürokratik engellerin varlığına dikkat çeken Özdebir, iş piyasasını düzenleyen yasanın tekrar gözden geçirilmesi gerektiğini sözlerine ekledi. Özbedir, “İstihdam Seferberliği’ kapsamında, 2017’nin ocak ve nisan ayları arasında ASO üyeleri 17 bin 372 kişilik istihdam sağladı. ASO olarak bu çağrılarımıza destek verip, en yüksek istihdamı yaratan üyelerimizi ödüllendirdik” dedi. Program, Maliye Bakanı Naci Ağbal ve ASO Başkanı Nurettin Özdebir’in ASO üyelerine ödel takdim etmesi ile son buldu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!