Asfaltta patlama

Güncelleme Tarihi:

Asfaltta patlama
Oluşturulma Tarihi: Haziran 21, 2016 15:39

Eskişehir Yolu’nun Beysukent Köprüsü yakınlarında, bir kamyon ile otomobilin geçişi sırasında asfaltta patlama meydana geldi. Can kaybının yaşanmadığı patlamanın kesin sebebinin ne olduğu araştırılıyor.

Haberin Devamı

Eskişehir Yolu’nda önceki gece Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonu ve bir otomobilin geçişi sırasında asfaltta patlama meydana geldi. Beysukent Köprüsü’ne 100 metre mesafede yaşanan patlamayla ilgili Anadolu Ajansı, “Patlamanın yüksek gerilim hattına bir temas sonucu olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor” derken, İhlas Haber Ajansı’nın haberinde ise, “Patlamanın, metan gazı sıkışması nedeniyle yaşandığı şüphesi üzerinde duruluyor” ifadeleri yer aldı. 

KAMYONUN KASASI YANDI

Patlama, Eskişehir Yolu’ndan Çayyolu istikametine seyir halinde olan 22 NA 206 plakalı otomobil ve 06 DU 7273 plakalı Büyükşehir Belediyesi’ne ait hafriyat kamyonunun geçişi sırasında yaşandı. Patlamanın ardından, kamyonun kasası yanarken, alevler çevredeki vatandaşların müdahalesiyle söndürüldü.

Haberin Devamı

BOMBA EKİBİ İNCELEDİ

Asfalttan yükselen alevler ise yüksek gerilim hattına kadar ulaştı. Patlama sonrası yolda yaklaşık 25 santimetre büyüklüğünde delik oluştu. Olayın ardından itfaiye ekipleri, yolda incelemelerde bulundu. Olay yeri, polis ekipleri tarafından güvenlik çemberine alındı ve bomba uzmanları inceleme yaptı. Patlamanın sebebi ile ilgili araştırma devam ediyor. 

HER YER BEMBEYAZ OLDU

Patlama sırasında yoldan geçen 22 NA 206 plakalı otomobilin sahibi Murat Gürlek, olayı şöyle anlattı: “Buradan Hacettepe Kavşağı’na doğru gidecektik. Önümüzde de belediyenin kamyonu gidiyordu. Arkasında da galiba hafriyat almış, tel sarkıyordu. Ona bakarken bir anda her yer bembeyaz oldu. Ben araba patlıyor zannettim. Sonra indim arabada bir şey yok, kamyondan hafif dumanlar çıkıyordu. O yanıyor diye giderken, yerdeki deliği gördük. Oradan da hafif ateş çıkıyordu, kıvılcım vardı. Ondan sonrasını hatırlamıyorum.”

EKİPLER KAPATTI

Asfaltta patlama

Patlamada oluşan çukur dün Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerince kapatıldı. Durmuş GÜÇLÜ

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!