4 teker şoku

Güncelleme Tarihi:

4 teker şoku
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 15:31

Eryaman’da, park halindeki 5 aracın çelik jant ve lastiklerini çalan hırsızlar, araçları kaldırım(kilit) taşı üzerine bırakıp kayıplara karıştılar. Kriko ve bijon anahtarlı hırsızlar, bir aracın 4 lastiğini 5 dakikada söküyor.

Haberin Devamı

Eryaman 5. Etap’taki Özar Sitesi’nin otoparkında, park halindeki 5 aracın lastik ve çelik jantları çalındı. Olay, önceki gece saat 02.30 sıralarında yaşandı. Beyaz renkli otomobille 284 konutlu sitenin otoparkına gelen 2 hırsız, ilk olarak gözlerine kestirdikleri 06 EV 8112, 06 EA 6850 ve 06 EA 5525 plakalı araçları krikoyla kaldırıp, tüm tekerleri söktükten sonra otomobbilerin altına kaldırım(kilit) taşı bırakıp kaçtılar. Sitenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde 2 saat sonra aynı yere gelen hırsızlar, bu defa 07 DG 766 ve 06 EA 7866 plakalı araçların tekerlerini çaldı. Sabah, otomobillerine binmek üzere otoparka gelen araç sahipleri, kaldırım taşı üzerinde duran ve 4 tekeri de olmayan araçlarını görünce büyük şok yaşadı. Jantlarıyla birlikte 4 lastiği de çalınan bir vatandaş, “İşimize bu olay yüzünden gidemedik, hırsızla bu kadar rahat amaçlarına ulaşamamalı” dedi. 

Haberin Devamı

KALICI ÇÖZÜM İSTİYORUZ

Hırsızlığı yaşandığı Özar Sitesi’nin yöneticilerinden Selim Kurbey, bölgede sıklıkla hırsızlık olaylarının yanadığını belirterek, şunları söyledi: “Geçen sene bir aracın kapıları çalındı, birçok kez küçük çapta hırsızlık oldu. Gece saatlerinde otoparkımız içkicilerin mekanı haline geliyor. Polise haber verdiğimizde gelip sorunumuzu dinleyip gidiyor. Henüz kalıcı bir çözüm alınamadığı için en son olarak böylesine bir olay yaşandı. Sitemize dadanan hırsızların önüne geçilmesi için emniyetten yardım talep ediyoruz.”

5 DAKİKADA  4 LASTİK

Sitenin güvenlik kameralarının saniye saniye kaydettiği olayda hırsızlar, bagajlarından çıkardıkları bijon anahtarı ve kriko yardımıyla 5 dakika içinde 1 aracın 4 tekerini söktüğü görünüyor. Otomobillerin 4 lastiğinin de çalınıp, taş üzerine bırakılması akıllara 1982 yılında çekilen, İlyas Salman ve Şener Şener’in başrolünü paylaştığı ‘Çiçek Abbas’ filmini getirdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!