3 transfer yolu açar

Güncelleme Tarihi:

3 transfer yolu açar
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2023 14:59

Beştepe’ye yeni oyuncular getirmek için temasların sürdüğünü belirten Aydın, “Ekonomik tabloyu düşünerek hareket etmeliyiz. İlk devreyi 28 puanla tamamlarsak, play-off grubuna kalırız. Devre arası takviyelerle Süper Lig iddiasını konuşabiliriz” dedi.

Haberin Devamı

Trendyol 1.Lig’de iki haftayı 4 puanla geçen Gençlerbirliğ’nde, hafta sonu oynanacak Bodrumspor maçı hazırlıkları sürüyor. Kırmızı-siyahlı ekibin Futbol Şubesi Sorumlusu Serkan Aydın, Taş Mektep sosyal medya yayınında, kulübün transfer çalışmaları ve takımın gidişati ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Beştepe’ye yeni futbolcular getirmek için temasların sürdüğünü, kulübün ekonomik tablosunu düşünerek hareket etmeye özen gösterdiklerini belirten Aydın, şöyle konuştu. “Takımda şu an oynayan 3 stoperimiz var. Yerlerine alternatifimiz yok. Eralp var ancak o da tam hazır değil. En 2 stoper almamız lazım. İlerleyen süreçte kart cezası, sakatlık olabilir. Oyuncuların performansı düşebilir. Elimizde hiç yedek stoper yok. Bir de hızlı, rakip savunmayı karıştıracak bir oyuncu lazım. Öyle bir oyuncu çok işimize yarar. Sivas ve Antep’te forma giyen Kayode gibi bir oyuncu. Kayode, bizden haber bekliyor. Doukara’yı gönderebilirsek, yerine Kayode’yi çok rahat getirebiliriz.”

Haberin Devamı

KİRALIK OYUNCULARLA TAKIMI DOLDURAMAYIZ

“Sinan Osmanoğlu, peşinatını alıp takımdan ayrılmak istiyor. Çaykur Rizespor da oyuncuyu o şekilde bırakmıyor. Şu an bir soru işareti var. İş tamamen bitmedi. Yiğit Efe Demir, iyi bir stoper. Onu kiralık olarak değil, bonservisiyle almak istiyoruz. Denizlispor’dan Oğuz Yılmaz düşündüğümüz isimlerden. Uygun bir hale gelirse transferi olabilir. Yönetimden 3 transfer bekliyoruz. Bunlar olursa play-off garanti. Süper Lig’i zorlarız. Olmazsa da mücadelemizi sürdürürüz. Takımı kiralık oyuncularla dolduramayız. Kulübün bir geleceği var. Futbolcuları parlatıp satarsak, ya da diğer genç isimleri Fenerbahçe satarsa pay alma gibi bir durum var. Bu yüzden bir gecikme oldu. Sadece kiralayacak olsak şimdiye bitmiş olabilirdi. Mustapha Yatabare kardeşi Sambou ile ilgili olarak, (Benden dolayı almayın fakat ben kardeşimin potansiyelini biliyorum. Hayalim de onunla aynı takımda oynamaktı) dedi. Kendisi 1.5-2 aydır bizimle beraber idman yaptı, gelişme gösterdi. 60 bin Euro’ya anlaştığımız bir futbolcu. Kanat oyuncumuz hiç yok. Dörtlü defans oynarsak 4 kaliteli kanat almamız gerekiyor. Böyle olursa 20-25 milyon TL gerek. Tiago, senelik 10 milyon TL’nin üzerinde para alıyor. Aldığı paranın karşılığını alıyor muyuz, hayır. Gönderemiyorsam, faydalanmaya çalışacağım. İlk 8 haftada 11 puan baremi belirlemiştim. Bu biraz düşük bir puan. Sonraki 9 hafta, 17 puan alır ilk yarıyı 28 puanla tamamlarsak, play-off garanti, devre arası takviyeleriyle Süper Lig iddiasını konuşabiliriz.”

Haberin Devamı

BEŞTEPE’YE YENİ SPONSOR

3 transfer yolu açar

Gençlerbirliği, su sponsorluğu için Seğmenler Su ile sezon sonuna kadar anlaştı. Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri’nde yapılan sponsorluk anlaşmasına, Alt Yapıdan ve Destek Sportif A.Ş.’den Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Durşen ile Seğmenler Su Genel Müdürü Merih Demirdelen katıldı. Durşen, yeni sezonda 4 formayla sahaya çıktıklarını hatırlatıp, şöyle konuştu:
“Bu formalardan biri su temalı ve turkuaz renkte. Çevreye ve su kullanımına duyarlılıktan dolayı turkuaz rengi seçtik ve suyun yansıma desenlerini kullandık. Su kaynaklarımız her geçen gün tükeniyor buna dikkati çekmek istedik. Destekleri için Seğmenler Su’ya çok teşekkür ediyoruz.” Demirdelen ise Gençlerbirliği’ne destekten dolayı çok mutlu ve gururlu olduklarını dile getirip, “Gençlerbirliği, Ankara’mızın, Cumhuriyet ile yaşıt en köklü spor kulüplerinden biri. Spora ve sporcuya bakış açımız, her zaman olduğu gibi onları desteklemek, onların gelişimine katkı sağlamak üzerine. Gençlerbirliği Ankara için önemli bir marka” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!