Yasemin Boran

Mektuplar

10 Mayıs 2007
RUMUZ: KARIŞIK LUCY "Rüyamda kendimi bir türbede gördüm. (Bu türbenin özelliği gönül gözü açık olanların, türbenin üzerine yağan karı görebildiği diye anlatılır.) Rüyamda üzerime parlak tozlar yağmaya başladı ve o tozlar bir anda kara dönüştü. Yanımda çok yakın kız arkadaşım vardı ve türbenin adını söyleyerek "Bak bunlar bu türbenin karları" dedi ve "Bu türbenin karları şahidimdir ki sen bu kişiyle evleneceksin" dedi. Adını gösterdiği kişi bana ilgisi olan ama şu an başkasıyla nişanlı biri ve ben hala bu rüyanın etkisindeyim."

Gördüğünüz rüya bilinçaltı olabileceği gibi gösterilen isim, sizin bildiğiniz kişiye ait olmayabilir. Çünkü sadece isim görmüşsünüz ve bu isimde başka birisi olabilir ve gördüğünüz rüya mesaj niteliği taşıyabilir. Yıldız haritanızda sezgileri kuvvetli biri olduğunuz görülüyor. Yükselen burcunuz Aslan ve kendisini nasıl mutlu edeceğini bilen birisiniz. Aşk potansiyeliniz yüksek. Şu sıralarda düşüncelerinizi değiştiren olaylar meydana geliyor. Ve özellikle mutlulukla ilgili hayal gücünüz harekete geçmiş. Eylülden sonra yaşantınızda yeni bir zaman başlayacak ve geçen dönem katlandığınız zorlukların ödülleriyle karşılaşmaya başlayacaksınız.

RUMUZ: CADDE EMLAK

Kızınızın yükselen burcunu öğrenmek için doğum bilgilerini yazmışsınız fakat doğum yerini bildirmemişsiniz. Enlem-boylam farkları yükselen burcun değişmesine neden olur. Mesela Van’da güneş doğarken, yani ufuk çizgisinde yükselirken İstanbul’da henüz doğmaz. Bu nedenle doğum yerini de bildirmeniz gerekiyor.

RUMUZ: DENİZ

Yükselen burcunuz Yay. Şu sıralarda Satürn döngüsü yaşıyorsunuz ve büyük değişimler dönemindesiniz. Ancak döngüden önce başlayan ve birkaç yıldır devam eden bir değişim sürecinde olmanız gerekiyor. Şimdi ise olaylar alışkanlıklarınızı ve tarzınızı tamamen değiştirmeye zorluyor olabilir ve bunun sıkıntısını yaşıyor olabilirsiniz. Fakat iradeniz kuvvetli ve sabırlı biri olduğunuzu söyleyebilirim. Ekimden sonra gösterdiğiniz direnç ve sabrın ödüllerini almaya başlayacaksınız. Babaanneniz, anneniz ve eşinizin aynı gün doğmuş olması anlamlı bir tesadüf. Sizin kaderinizde bu şahsiyetlerin etkisiyle gelişeceğinizi ve kendinizi keşfedeceğinizi söyleyebilirim.

Hayaller gerçekleşiyor

Bugün hayal gücünün harekete geçeceğini işaret eden gökyüzünün konumu, düşlerin gerçekleşeceğini gösteriyor. Özellikle baskı duygusu uyandıran olaylar, aynı zamanda fırsata dönüşecek ve istekleri gerçekleştirmek mümkün olacak. Farklı kültürlerin ve farklı görüşlerin buluşması ve birleşmesi mümkün. Kova burcunda ilerleyen Ay, Satürn ile Neptün arasındaki sert etkiyi uyandırırken Jüpiter’in iyimser etkisi zorlukların içinde fırsatların bulunduğunu gösteriyor.
Yazının Devamını Oku

Fazla düşünmeyin

9 Mayıs 2007
Yeni bir işe girişirken endişelenmeye başlarız. Acaba olacak mı?.. Acaba yapabilecek miyim?.. Buna benzer düşünceler beynimize üşüşürken kararsızlığın girdabına kapılırız ve bir türlü harekete geçemeyiz. Kararsızlık endişeden doğar. Endişeyi yaratan ise düşüncelerimiz ve isteklerimizdir. İsteklerimiz çok fazla olduğu zaman endişelenmeye başlarız. Çünkü, isteğimize ulaşmak için düşünceler üzerimizde baskı yaratmaya başlar. Elbette ki isteğimiz olmadığı zaman bir konu üzerinde çalışmak, yeni hamleler yapmak mümkün değildir. Ancak içimizdeki istek sürekli olarak zihnimizi meşgul etmeye ve takıntı haline gelmeye başladığı zaman, üzerimizde kuvvetli bir baskı ve buna bağlı bir gerilim yaratır.

İşte bu aşamada kuvvetli isteğimiz, hareket yeteneğimizi de kısıtlamaya başlar. Bir türlü harekete geçemeyiz. Ya da çok yavaş hareket ederiz. Başarılı olmak için ne kadar fazla uğraşırsak, alacağımız sonuçlar o kadar zayıf olacaktır. Çünkü, takıntı haline gelen isteğin yaratacağı gerilim yüzünden yeteneklerimizi ortaya koymamız zorlaşır ve isteğimizin uyandırdığı enerjimizi serbest bırakamayız. Bu yüzden başarıyı yakalayamayız. Sahip olduğumuz gücümüzü tam olarak ortaya koyamayız. İsteğimizden kaynaklanan düşünce ve endişeler, enerjimizin üzerinde blokasyon yaratır.

Peki, "İstek duyacağız fakat, duyduğumuz bu isteğin yarattığı endişeyi nasıl ortadan kaldıracağız" diye soracaksınız...

Zihninizi ve isteklerinizi serbest bırakarak... Önce düşünün. Yapıp yapamayacağınızı ve sizin için ne kadar önemli olduğunu düşünün. Sonra isteğinize nasıl ulaşacağınızı planlayın. Ne yapmanız gerektiğini düşünün. Ve artık düşünmekten vazgeçin ve yapın.

Bir işe başlarken düşünerek endişelenmek yerine, o işi yapmak gerekir. Ya da düşünceyle uygulama aynı anda olmalıdır. Yoksa, kararsızlıklar sonucu bir türlü harekete geçemezsiniz.

Harekete geçeceğiniz sırada artık ne istek ne de düşüncelerin baskısı üzerinizde bulunmamalı. Böylece enerjinizi serbest bırakabilir, önceden istediğiniz ve düşündüğünüz her ne varsa başarabilirsiniz. Eyleme geçtiğiniz an, kendinizi zorlamadan sakin ve rahat olmalısınız. Olup olmayacağını düşünmeden sadece ve sadece yapmanız gerekeni yaparsanız, başarı şansınız çok yüksek olacaktır. Çünkü, yeteneklerinizi tam olarak kullanabileceksiniz. Potansiyelinizin tamamını ortaya koyabileceksiniz ve bu aşamada karşınıza hiçbir engel çıkmayacaktır.

Duygular derinleşiyor

Kova burcunda ilerleyen Ay, evrensel amaçlara yönelik duyguların yükseleceğini gösteriyor. Özgür ve yaratıcı çalışmaların dikkat çekeceğini işaret eden gökyüzünün konumu, geleceğe yönelik beklentilerin artacağını ve buna bağlı olarak gizli niyetlerin ortaya çıkacağını gösteriyor. İlginç fırsatların ortaya çıktığı bir dönem. Kayıpların ve kazançların birlikte bulunduğu bu devre içinde duyguların derinleşmesiyle birlikte hem geçmiş hem de geleceğe yönelik ilginç araştırmalar yapılabilir.
Yazının Devamını Oku

Bilimsel anlayış değişiyor

8 Mayıs 2007
Bir gün bilimsel araştırmaların derinleşeceğini ve kesinlikle reddedilen konuların gelip araştırılacağını biliyordum. İşte şimdi o gün geldi. Bilim, altıncı hissi kabul ediyor. Bazı insanların geleceği öngörebileceğini açıklayan Amsterdam Üniversitesi profesörlerinden psikolog Dick Bierman, tüm zamanların en ciddi paranormal deneylerinden birini gerçekleştiriyor ve altıncı hissin olduğu sonucuna varıyor.

Hollanda’da bir hastanede en son teknolojiyle geliştirilmiş cihazlar aracılığı ile incelenen bir grup sıradan insan üzerinde yapılan deneylerin sonuçları çok ilginç.

Beyin faaliyetleri ultrasonografik cihazlarla izlenen denekler, (Deney yapılan kişiler) olayları önceden hissedebilme özelliğinin mevcut olduğunu kanıtlıyor. Ortaya çıkan verilere göre beynin, işleyişinde bazı kritik olaylar olmadan hemen önce belirgin bir biçimde değişerek yoğunluk kazandığı tespit edilmiş.

Araştırmanın sonuçları ve İngiliz Daily Mail gazetesinde yayınlanan bu deneyle ilgili Prof. Bierman şöyle bir açıklamada bulunuyor:

"Yaptığımız bu araştırmayı daha da ileri götürüp kimlerin geleceği öngörmekte daha başarılı olduğunu keşfetmek istiyoruz."

Cambridge Üniversitesi’nden Nobel ödülü olan Prof. Brian Josephson ise, "Gelecekten bilgi almanın mümkün olduğunu açıklayan bu deliller ikna edici. Fizik biliminde bunu yalanlamak mümkün değil" şeklinde konuşuyor.

Diğer bilim adamları bu iddia hakkında ne diyecekler bilemiyorum ama üniversite içinde yapılmış olan bu çalışma bilimsellik anlayışının değişmeye başladığını gösteriyor.

Zaten binlerce yıldır kabul gören ve kimbilir belki de bir zamanların bilimi olan metafizik konuların çağımızda yeniden dikkat çekici olması ve araştırılmaya başlanması çok önemli bir işaret. Dünyanın büyük bir değişim sürecine girdiğinin işareti.

Halkın kabul gösterdiği ve halk arasında "altıncı his" olarak tarif edilen olayları önceden hissetmek ve hatta meydana gelecek olayların önceden bilinmesini inceleyen bu bilim sayesinde insanla ilgili çok daha ilginç sonuçlara ulaşılabilir. Ve umarım bu araştırmalarını derinleştirirler. Böylece içine hurafe karışmış pek çok bilginin de hurafelerden arınıp yeniden ciddiye alınması ve incelenmesi mümkün olabilir.

İstekler gizlenecek

Bugün Venüs burç değiştiriyor ve Yengeç burcuna giriyor. Böylece yuva, anne ve evle ilgili duygular ön plana çıkıyor. Ev eşyaları ve evle ilgili düzenlemeler yapılabileceği gibi korumacı bir tutumun sergilenmesi de söz konusu olacak. Geleceğe yönelik istekler gizlenebilir. Gökyüzünün konumu ekip çalışmalarında ortaya çıkan bazı karışıklıkların olabileceğini ve gizli fikirlerin ortaya çıkacağını gösteriyor. Ayrıca ilaçlar, kimyasallar ve zehirli maddelerle ilgili uygulamalar ve alınan kararlar değişebilir.
Yazının Devamını Oku

Kendinizi programlayın

7 Mayıs 2007
Tıpkı bilgisayar gibi kendinizi de programlayabilirsiniz. Mesela sabah saat 06:00’da uyanacağım diyorsunuz ve yatıp uyuyorsunuz. Sonra sabah aniden uyanıveriyorsunuz. Hem de hiçbir uyaran olmadığı halde. Saate bakıyorsunuz: 06:00. Ve hafif bir tebessümle alarm çalmadan az önce uyanmış olmanın keyfini çıkarıyorsunuz.

İşte bu, kendinizi programlayabildiğinizin işareti. Bu program nasıl çalışıyor hiç düşündünüz mü? Aranızda merak etmiş olanlar vardır tabii... Fakat inceleyecek, araştıracak durum olmamıştır. Zaten böyle bir şeyi araştırabilmek için de herhalde bütün zamanınızı bu araştırmayla geçirmeniz gerekir. Üstelik böyle bir araştırmaya nereden başlayacağınızı bile bilmiyorsanız, nasıl yapacaksınız? İnsan beyninin işleyiş mekanizması henüz çözülebilmiş değil.

Ancak nasıl oluyorsa oluyor ve insanın kendisini programlayabilmesi mümkün olabiliyor. Sorduğum hemen herkes bana, uyanmak istediği saatte uyanabildiğini söyledi. Aralarında bunun çok doğal olduğunu söyleyenler olduğu gibi böyle bir özelliğe sahip olmaktan dolayı kendisini farklı biri olarak görenler de çıktı.

"Sabah istediğiniz saatte uyanabiliyorsanız, neden istediklerinizi veya alışkanlıklarınızı değiştirmek için bu özelliği kullanmıyorsunuz?" dediğim zaman verilen cevaplar çok ilginçti. "Aaaa, bu başka bir şey, aynı şey değil ki!" Neden aynı değil? Sabah saat kaçta uyanmak istiyorsanız, o saatte uyanabiliyorsunuz. Sizi o dakika uyandıran bir şey yoksa ve siz kendiliğinden istediğiniz saatte uyanabiliyorsanız, o zaman kendinizi programlıyorsunuz. O halde bu uygulamayı başka her şey için yapabilmeniz gerekir. Kendinizi benzer şekilde programlayıp kurtulmak istediğiniz alışkanlıklardan da kurtulabilirsiniz. Hem de bunu kendiliğinden yapabilirsiniz.

Mesela sigarayı bırakmak istiyorsanız, sabah uyandığınız andan itibaren canınızın sigarayı çekmeyeceğini düşünerek uyursunuz ve sabah uyandığınız andan itibaren artık canınız sigara istemez. Veya sizi mutsuz eden olayla ilgili düşüncelerinizin ve duygularınızın değişmesi için kendinizi programlayabilirsiniz. Hatta yapmak istediğiniz halde nedenini anlayamadığınız bir biçimde ortaya çıkan engellerden kurtulmak için veya sıkıntılılarınızı çözümlemek için de tıpkı sabah uyanmak için kullandığınız yöntemi uygulayabilirsiniz, diye düşünüyorum.

İstekler değişiyor

Oğlak burcunda ilerleyen Ay, bütün istek ve arzuların zirveye odaklanacağını gösteriyor. Ancak dikkatli olmak gereken bir dönem. Satürn ile Neptün’ün devam eden sert etkisini Merkür harekete geçirecek. Dikkatin kolay dağılacağını ve düşünceler üzerinde baskı yaratan olayların meydana gelebileceğini işaret eden gökyüzünün bu konumu yanılgılardan kaynaklanabilecek kayıpların olabileceğini gösteriyor. Ortaya çıkan karışıklıklar yaratıcı çözümlerin bulunmasına neden olacak ve istekler tamamen değişecek.
Yazının Devamını Oku

Beklenmedik ilişkiler ortaya çıkabilir

5 Mayıs 2007
Son derece ilginç gelişmelerin olacağını işaret eden gökyüzünün konumu, bugün derinden etkileyici olayların meydana geleceğini ve duyguların tamamen değişeceğini gösteriyor. Aşk maceralarında ortaya çıkan gizli duygular ilişkilerin çok farklı bir yön kazanmasına neden olacak. Tutkulu aşklar yaşanabilir. Ancak ihtiraslar zararlı olabilir. Özellikle yabancılar arasında beklenmedik ilişkiler ortaya çıkabilir.
Yazının Devamını Oku

Parasal endişeler artabilir

4 Mayıs 2007
Yay burcunda dolaşmaya başlayan Ay, bugün merak edilen konuların araştırılması için kuvvetli duygular uyandıracak. Farklı kültürler, uzun seyahatler ve yabancılar arasındaki ilişkilerin yoğun olacağını işaret eden gökyüzünün konumu, parasal konulara yönelik bazı endişelerin uyanabileceğini gösteriyor. Çok farklı istekler belirebilir. Hem aşk, hem de parasal açıdan ortaya çıkan gizli durumlar son derece etkileyici ve durum değiştirici olacak.

Mektuplar

n RUMUZ: BULUTSUZLUK ÖZLEMİ

Pek çok faks gönderdiğinizi ve iki kez de mail yazdığınızı belirtmişsiniz. Bütün mektupları okuyorum fakat hepsini, ne yazık ki, cevaplayamıyorum. Yine de mutlaka cevaplamak için gayret gösteriyorum. Sizin yükselen burcunuz, tahmin ettiğiniz gibi Akrep. Duyarlılığınız ve ketumluğunuz buradan geliyor. Aslında Güneş, son derece atak, hareketli ve enerjik bir burç olan Koç burcunda duruyor. Sizin de söylediğiniz gibi çocukluk ve gençlik dönemlerinde Koç burcunun özelliklerini tam olarak gösterdiğiniz halde bir yetişkin olduktan sonra daha içine kapanık ve özel konularınızı paylaşmaktan hoşlanmayan biri olmanızın nedeni yükselen burcunuz. Çünkü siz, Akrep gibi davranan bir Koç’sunuz.

Evlilik potansiyelinizin yükseldiği bir dönemde bulunuyorsunuz. Sevdiğinizle aranızdaki ilişkinin uyumlu olacağı gözüküyor. Sizin beklentilerinize cevap verebilir. Üstelik onun yükselen burcu Boğa olduğu için onun yükseleni ile sizin yükselen burcunuz, haritayı üst üste koyduğunuz zaman çakışıyor ve şayet doğum saatleriniz doğruysa birbirinizi gördüğünüz anda aşık olmuş olmalısınız. Üstelik onun Güneş’i evlilik evi olan 7. evde bulunuyor ve Jüpiter ile uyumlu etkileşim içinde. Bu konum ona iyi bir evlilik anlayışı veriyor. Bu yılın sonlarına doğru evlenebilirsiniz. Huzursuzluktan ve endişelerden bir an önce sıyrılıp, sahip olduğunuz mutluluğun farkına varmaya çalışın. Onun size güvenmeye ihtiyacı var ve ona güven verecek şekilde davranın.



n RUMUZ: YENGEÇ

Sizin son derece duyarlı ve içine kapanık kişiliğiniz, rüyalarınızın böylesine zengin olmasına neden oluyor. Düpedüz rüyalarda yaşadığınız bile söylenebilir. Dışa yansıtamadığınız duygularınızı rüyanızda tatmin ediyor ve böylece rahatlıyorsunuz. Anlattığınız rüyaların bir kısmının size özel mesajlar taşıdığını söyleyebilirim. Tıpkı bana yazdığınız gibi rüya gördükten hemen sonra rüyanızı ve izlenimlerinizi bir kağıda aktarın. Sonraki günlerde bunları okuyup üzerinde düşünün. Kendi durumunuzu gözden geçirerek okursanız anlamaya başlayacaksınız. Böylece kendinizi çözümleyebilir ve rüyalarınızın yardımıyla çok hoş çıkışlar yapabilirsiniz. Şayet benim bu rüyaları yorumlamamı istiyorsanız, sizinle ilgili ayrıntılı bilgiye sahip olmam gerekir. Dikkat etmeniz gereken en önemli nokta kendi sembollerinizi anlamaya çalışmak olmalı.
Yazının Devamını Oku

Yetenekler ön planda

3 Mayıs 2007
Son derece ilginç gelişmelerin meydana geleceğini işaret eden gökyüzünün konumu, gizli yeteneklerin ortaya çıkacağını ve bilinçaltını derinden etkileyeceğini gösteriyor. Günün ilk saatlerinden itibaren başlayan duygusal baskı öğle saatlerinde yaratıcılığa dönüşecek ve sürpriz gelişmeler meydana gelecek. Finans konularına yönelik beklenmedik kazançlar olabileceği gibi beklenmedik kayıplar da ortaya çıkabilir. Özellikle korkulardan kaynaklanacak sorunları, iyimser bir yaklaşımla çözümlemek mümkün olabilir.

Mektuplar

RUMUZ: AYNADAN KORKUYORUM

"Aynaya bakamıyorum. Sadece saçlarımı taramak ve bakım yapmak için çok kısa bir süre bakabiliyorum. Kendi gözlerime hiç bakamıyorum. Korku içinde hemen aynadan uzaklaşıyorum." şeklinde yazdığınız mektuba keşke doğum zamanınızı da bildirseydiniz. Mektubunuzdan anladığım kadarıyla hassasiyeti çok yüksek birisiniz. Ayna, bir yansıtıcıdır ve dikkatli baktığınız zaman kendinizle iletişim kurmanıza neden olur. Hatta ayna ile yapılan özel çalışmalar var. Ancak böyle bir çalışma yapabilmek için öncelikle bilgilenmek ve iradinizi geliştirmek için çalışmalar yapmış olmalısınız. Yoksa bu tür çalışmaları tavsiye etmiyorum. Size tavsiyem ayna karşısına geçip kendinize baktığınız zaman sadece kıyafetinize, saçınıza veya yüzünüzdeki bir ayrıntıya bakın. Dikkatinizi kendi içinize yöneltmeyin. Özellikle gözlerinizin içine derin bakmayın. Kaşınıza kirpiğinize bakın. Böylece endişe uyanmaz ve sözünü ettiğiniz rahatsızlıkları duymadan kendinize bakabilirsiniz.

RUMUZ: IN MY PLACE

Yükselen burcunuz Koç. Güneş ise 30 dakika ile Kova burcuna geçmiş. Yani burcunuz Kova. Merkür ise Oğlak burcunda duruyor ve Jüpiter ile Neptün’e kavuşum yapıyor. Bu konum hayal gücünüzün çok kuvvetli olduğunu gösteriyor. Üstelik Venüs, Yay burcunda fakat Neptün’e kavuşum yapıyor. Sanat potansiyeli yüksek, sezgi ve ilham gücü olan biri olduğunuzu gösteriyor. Aşk potansiyeli yüksek birisiniz fakat alışılmışın dışında olanlar ve farklı kişiler size çekici geliyor. İlişkiler konusunda ise güvenmeye ihtiyacınız var. Karşı cinsi çok fazla zorlayan birisiniz. Tabii bu durumda ilişkileriniz de sert ve zor olabilir. Güçlü ve karizmatik kişiler dikkatinizi çekecek. Geçen sene sizin için hayli zor geçmiş olabilir fakat bu sene kendinizi yenilemeyi ve değiştirmeyi başaracaksınız.
RUMUZ: NÜKHET GÜNÜŞEN

Doğum tarih ve saatini bildirerek yükselen burcunuzu ve yıldız haritanızı sormuşsunuz fakat doğum yerinizi bildirmemişsiniz. Doğduğunuz yeri de bildirmeniz gerekiyor. Çünkü siz doğduğunuz anda yükselen burç, sizin bulunduğunuz yerde doğduğunuz saatte ufuk çizgisinde yükselmekte olan burçtur. Yıldız haritanızı çıkarabilmek için de doğduğunuz tarih, saat ve yer gerekiyor.
Yazının Devamını Oku

Düşünce ve duygular

2 Mayıs 2007
Bir olayı yaşarken, yaşadıklarımızı nasıl algılıyoruz? Genellikle yaşadığımız olay duygularımızı nasıl etkiliyorsa, bütün dikkatimiz o etkiyi meydana getiren duruma takılı kalıyor ve sanki başka hiçbir şey yokmuş gibi dar bir alana kendimizi hapsederek yaşıyoruz. Olaylar olup bittikten sonra bile biz hala aynı noktada kalmış olabiliyoruz.

Böylesine kendimizi sınırlamamız ve tek bir düşünceye saplanıp kalmamızın nedeni ise, duygular.

Duygularımızı değiştiremez miyiz?

Çok zor olsa bile duygumuzu değiştirmemiz mümkün. Bunun için düşüncelerimizin yönü çok önemli.

Bakış açımız aynı olduğu sürece düşüncelerimiz aynı olacak ve duygumuz değişmeyecek. Hatta daha da şiddetlenecek. Çünkü büyüyen duygular, düşünceleri besleyip büyütecek ve içinden çıkılmaz bir duruma dönüşecek. Çıkış noktası ise beden. Sonunda bedende ortaya çıkan sağlık sorunları, kişinin duygularını da düşüncelerini de kesintiye uğrattığı için sonsuz gibi görünen bu girdabın içinden çıkmak mümkün olacak. Çünkü bu kez bütün dikkat bedene yöneldiği için duygular da değişmiş oluyor. Ve tabii bütün düşünce de bu sırada bedene yöneliyor ve duyguların odaklandığı nokta değişiyor.

Sağlık nedeniyle mecburen ortaya çıkan bu değişiklik, kişinin duygu ve düşüncelerinin giderek yoğunlaşıp büyümesine neden olan olayın önemini azaltıyor. Ve hatta düşüncelerin yönü tamamen değişmiş oluyor.

Sağlığımızı bozacak duruma gelinceye kadar büyüttüğümüz düşünce ve duygularımız, yaşadıklarımızı algılama biçimimizden kaynaklanıyor. Algıyı belirleyen ise düşünce biçimimiz.

Peki, düşünce biçimimizi belirleyen nedir?

Düşünce biçimimizi öğrendiklerimiz belirliyor. İyi, kötü, çirkin, güzel gibi değerlendirmeleri yapmamızı sağlayan bilgiler, önce anne-baba tarafından sonra gittiğimiz okul, içine doğduğumuz kültür ve sonra hayatın içinde yaşarken öğrendiklerimiz düşünce biçimimizi oluşturuyor. Ne kadar çok bilirsek, o kadar çok çeşitli düşünceye ulaşabiliriz.

Sürpriz gelişmelere hazır olun

Bilincin derinlerinde yatan olayların bilinç düzeyine yükseleceğini işaret eden gökyüzünün konumu sürpriz gelişmelerin meydana geleceğini gösteriyor. Hayalleri ve idealleri gerçekleştirmek için kuvvetli arzuların uyanacağını işaret eden gökyüzünün konumu, duyguların farklı bir biçimde ifade edileceğini ve yaratıcılığın açığa çıkacağını gösteriyor. Meydana gelen olaylar, duygu ve isteklerin aniden değişmesine neden olabilir. Şimdiye kadar kabul gören gerçekler tamamen değişebilir ve beklenmedik fırsatlar ortaya çıkabilir.
Yazının Devamını Oku