Volkan Kurt

Doğal yollardan zayıflayın

5 Mart 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının bitkisel zayıflama ile ilgili sorularına cevap veriyor.

Bitkiler, zayıflamam için nasıl yardımcı olabilir?

Zayıflama her zaman dert... Şimdi düzensiz beslenme ve hareketsiz yaşamın yanı sıra, mevsim değişikliklerinden dolayı da kilo alan birçok insan var. Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, e-kolay.net/Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerinize yanıtlar veriyor.

Yaşım 38 boyum 1.50, kilom ise 75. Basenlerimde ve bacaklarımdaki fazlalıklarımı nasıl yok edebilirim? Bana yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Boyunuza oranla kilonuz oldukça fazla yani sadece bölgesel değil genel bir kilo probleminiz var. Zayıflama setimizi kullanmanızı öneririm. Çünkü ürünlerimiz tamamen vücuttaki yağların yakılması ve vücuttan atılmasına yönelik bitki ve bitki özlerinden oluştuğundan, vücutta yağ nerede birikmişse o bölgeden kilo verimi gerçekleşecektir.

Yazının Devamını Oku

Kurtulun kilolarınızdan!

1 Mart 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerine yanıtlar veriyor.

Merhaba. Benim sorunum basenlerim. Yana doğru çıkık. Belim ise ince. Sadece bel altı ve diz üstüm çok kalın. Kilom 61 boyum 1.69. Selülitlerimi ve kalça fazlalıklarımı ve basenleri nasıl yok edebilirim?

Merhabalar, genel bir kilo problemi olmayanlar için, bölgesel zayıflama ve selülit sorunları için geliştirmiş olduğumuz bir masaj yağımız var. Size ondan söz etmek isterim. Bahsettiğimiz bitki özlerinden oluşan yağ masaj halinde sorunlu bölgeye uygulandığında o bölgede kan dolaşımını hızlandırarak yağların parçalanmasını sağlıyor. Yapılan masajın da etkisiyle lenf kanalları ile vücuttan idrarla atılmasını sağlıyor. Ayrıca cildi besleyici ve sıkılaştırıcı özelliği de vardır. Aşağıda belirtilen yağların hepsi %100 saf doğal yağlardır. Piyasadaki sentetik karışımlı bitkisel kokulu yağlardan değildir. Bu masaj yağını evde kendiniz uygulayabileceğiniz gibi, profesyonel bir masör tarafından da uygulatabilirsiniz. Birçok güzellik merkezinde de uygulanan, saf bitki özlerinden oluşan bu yağ karışımı yaklaşık 10 – 15 uygulamada bölgesel zayıflama ve selülit sorunlarının giderilmesinde çok iyi neticeler vermektedir. İçeriğinde şunlar var: Susam yağı, badem yağı, portakal kabuk yağı, limon kabuk yağı, kekik yağı, mersin yağı, defne yaprağı yağı, biberiye yağı Bu ürün, gün aşırı sorunlu bölgeye masaj şeklinde uygulanıyor. 20-30 dakika sürülen bölgeyi sararak sıcak tutmakta fayda var. Sürülen bölgede en az 2 saat kalmalı, sonrasında yıkanabilir. (Gece yatmadan önce uygulayıp, sabah yıkama suretiyle de kullanılabilir.)

Diyabetik ayakta tanı ve tedavi nasıl olur? Şimdiden teşekkürler cevabınız için.

Diyabet uzmanlık alanımız olmadığından maalesef size yardımcı olamıyorum. Konuyla ilgili bir uzmanla görüşmenizi tavsiye ederim.

Yazının Devamını Oku

Zayıflamak istiyorum!

20 Şubat 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerine yanıtlar veriyor.

Volkan Bey, benim özel bir sorum olacak. 20 kilo ne kadar sürede verilir? Ve sadece tozla mı devam edelim? Başka tavsiyeniz var mı?

Kişilerin kilo verme hızı bünyelerine, beslenme tarzına ve gün içerisinde harcadığı enerji miktarına göre değişir. Mesela 100 kilonun üzerindeki kişiler 20 kilo fazlalığı 3 ay civarında verebilirler. Ama 70 kg ağırlığındaki bir kişinin 20 kilo fazlalığı vermesi daha uzun sürecektir. Bizim öneriniz Hem toz hem de damla ile devam etmeniz. Zaten birlikte kullanılması gerekiyor.

Merhaba efendim, ben gurbetçiyim. E-kolay'da haberinizi okudum. O günden beri sitenize devamlı giriyorum Almanya'ya nasıl yolluyorsunuz bu ürünü? Bir de bizim doktor raporu yollamamız gerekir mi? Benim raporumda en az 7 kilo vermek zorunda olduğuma dair ibare var. Çünkü tansiyonum var. Tansiyonu olanlar için bu toz nasıl etki yapar?

Bu zayıflama ürününün yüksek tansiyon sorununa herhangi bir zararı olmaz, rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ürünümüzü yurt dışına gönderemiyoruz maalesef. Çünkü çok prosedürü var ve ulaşım açısından hayli masraflı oluyor. Size de Ancak Türkiye'deki bir yakınınız alarak ulaştırabilirse daha pratik olur.

Yazının Devamını Oku

Doğal yollardan zayıflayın

15 Şubat 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerine yanıtlar veriyor.

1,68 boyunda ve 90 kiloyum kilomun 60 kg olması gerektiğini öğrendim. Diyet yapsam da kilo veremiyorum, tatlıya çok düşkünüm. Bu zayıflama ve damlasını alırsam ne kadar sürede sağlıklı kiloma ulaşabilirim ve alacağım bu ürün ne kadar süre yetecek yani her ayda bir mi? Ya da her haftada bir mi bitiyor?

Herbalium Bitkisel Zayıflama Tozu ve Z34 Bitki özü damlası düzenli kullanımda tam 1 ay
Gitmektedir. Bu müddet boyunca ürünü aksatmadan düzenli kullanıp, mümkün olduğunca tatlı ve hamur işi ürünlerden de uzak durarak ayda sağlıklı bir şekide 4-6 kilo vermek mümkündür. Zayıflama setimizi istediğiniz kiloya ulaşana kadar kullanabilirsiniz. Uzun süreli kullanımlarda her hangi bir sakınca bulunmamaktadır.

Tesadüfen yanıtlarınızı okudum ve bir üründen bahsediyorsunuz, ama bu ürün hakkında bir bilgi bulamadım. Türlü zayıflama yöntemleri denedim ama başarılı olamadım. 37 yaşında, 170 cm boyunda ve 69 kiloyum, ürününüz hakkında nasıl bilgi sahibi olabiliri?

Yazının Devamını Oku

Zayıflamaya bitkisel çözüm

5 Şubat 2008
Doğal Ürünler Uzmanı Volkan Kurt, Mahmure kullanıcılarının zayıflama problemleriyle ilgili sorularına ve bitkisel zayıflama ile ilgili merak ettiklerine yanıtlar veriyor.

Herbalium Doğal Ürünler Merkezi, bitkisel ürünler konusunda bir çok çeşidin yer aldığı bir yer. Kendilerine zayıflamak için başvuran kişilere "zayıflama tozu" ve bitkisel zayıflama damlasını öneriyorlar... Ama kilo alma hali her bünyeye ve yaşa göre değişiyor. O yüzden de onlarca soru alıyorlar bu konuda. Merkezden Volkan Kurt, bundan sonra, zayıflama problemi olan herkesin sorularına bu köşeden yanıt verecek....

Bitkisel ve yağ eritici özeliği ile kadınların ilgisini çeken "zayıflama tozu" haberine geçtiğimiz günlerde yer vermiştik. Bu habere hayli mail geldi. Eh, kilo deyince akan sular duruyor. Herkes incelmenin, güzelleşmenin peşinde. "Daha da çabuk nasıl kilo verilir" sorusunu soruyorlar genellikle. Tamamen şifalı bitkilerden ve bitki tohumlarından oluşan zayıflama tozunun hiçbir katkı maddesi içermeyişi ilgiyi artırıyor. Ayrıca ürünlerin içindeki vitamin ve mineraller de ayrıca faydalı. İlgiyi görmesinin en önemli nedeni de yağları yakma özelliğinin bulunması. Zayıflama tozu ve damlasının formül sahibi Herbalium'un yöneticisi Volkan Kurt, özellikle şunun da altını çiziyor: "Zayıflama çaylarıyla su kaybederek verilen kilo hem sağlıklı değil hem de metabolizmayı bozuyor. Organların sağlıklı faaliyet göstermesi için yeteri kadar suya gereksinim varken, çaylarla vücut için ihtiyaç olan sular da dışarı atılıyor. Vücuttan sıvı atmakla zayıfladığını sananlar daha sonra hayal kırıklığıma uğruyor."

www.herbalium.net sitesinde bu konuda hayli geniş bilgi mevcut. Ancak biz, sıcağı sıcağına merak ettikleriniz yanıtlansın istedik. Bu konularda bundan böyle, sorularınızı bu köşede (her çarşamba) Herbalium'dan Volkan Kurt yanıtlayacak.

Kafanızdaki soru işaretleri hakkında sizi ilgilendiren yanıtlardan da yararlanabilirsiniz. Dilediklerinizi sorabilirsiniz. Ayrıca diğer şifalı bitkilerle ilgili soruları da yöneltmeniz mümkün..

Yazının Devamını Oku