Nurettin Lüleci

Ağrılardan kurtulmanın kolay yolu var mı?

23 Eylül 2014
Vücutta yaşlanma süreci yaşayan bütün organlarda hücre yenileyici etki gösteriyor.

600'e yakın hastalığın çözümü olan ozon tedavisi; nörolojik ağrılarda, enfeksiyon hastalıklarında, kapanmayan yaraların tedavisi ve diyabete bağlı ayak yaralarında yaygın olarak kullanılıyor. Ağrı Uzmanı Prof. Dr. Nurettin Lüleci, hücre yenileyici özelliği de olan bu tedavi yöntemini anlatıyor.

Yazının Devamını Oku

Bel fıtığı ameliyatsız tedavi edilir mi?

16 Eylül 2014
Ozon tedavisi hem fıtıktan hem de fıtığın neden olduğu ağrılardan kurtarıyor.

Vücudu etkileyecek büyük ameliyatlar yerine basit ama etkili bir yöntem olan ozon tedavisi ile bel fıtığından kurtulabilirsiniz. Prof. Dr. Nurettin Lüleci, ozon tedavisi hakkında önemli bilgiler verdi.

Yazının Devamını Oku

Diz kireçlenmesine ameliyatsız tedavi yöntemleri!

10 Eylül 2014
Genç yaşlarda başlayan ağrılar yaşlılıkta kabusunuz olabilir.

Diz kireçlenmesi, günlük yaşam kalitemizi bozan hastalıkların başında geliyor. Genç yaşlarda başlayan kıkırdak ağrıları, yaş ilerledikçe kireçlenme ağrılarına dönüşebiliyor. Peki, bu ağrılardan ameliyat olmadan kurtulmak mümkün müdür? Algoloji- Ağrı Prof. Dr. Nurettin Lüleci, diz kireçlenmesinde ameliyata gerek kalmadan uygulanan tedavi yöntemlerini sizler için anlattı.

Yazının Devamını Oku

Hacamat yöntemi zararlı mı?

1 Eylül 2014
Teknolojinin çaresiz kaldığı ağrılara bu yöntem son veriyor.

Binlerce yıldır ağrı tedavilerinde kullanılan hacamat yöntemi artık klinik uygulamalarına da girdi. Peki, diğer bir adı da ‘ıslak kupa’ olan bu yöntemin faydaları ne? Prof. Dr. Nurettin Lüleci, hacamat tedavisinin ne olduğunu ve hangi durumlarda kullanıldığını sizler için anlattı.

Yazının Devamını Oku