Kubilay Keskin

Bilgili’den yeni yıl partisi

26 Aralık 2009
Anadolu yakasındaki A’jia Hotel’de önceki gece yeni yıl partisi vardı.

Otelin sahibi Serdar Bilgili’nin ev sahipliği yaptığı partide konuklara seçkin isimlerin tercihi olan Chivas Regal ile hazırlanan içki ve kokteyller ikram edildi. Aralarında Özlem Serter Yıldız, Arte Tahir, Ceylan Çapa ve sevgilisi Burçin Serter, Sibel ılkiz ve kızı Esra Yelkenci’nin de bulunduğu konuklar DJ Salih Saka’nın müzikleri ile eğlendi.
Serdar Bilgili davete erken saatlerde geldi. Daha sonra partiye Bilgili’nin eski sevgilisi Esin Maraşlıoğlu geldi. Geç vakitlerde ise Serdar Bey’in geçtiğimiz aylarda aşk yaşayıp ayrıldığı Selin ımer’in partiye katılmasıyla aşk trafiği karıştı. 
? Cenker TEZEL

Kızına hediye aldı

Geçtiğimiz aylarda arkadaşı Türkan Uzel’in yalısında, ev sahibinin köpeği tarafından saldrıya uğrayan ve geçirdiği ameliyat sayesinde hayatta kalan Cana Sialom, geçtiğimiz gece Atıl Kutoğlu’nun Nişantaşı Bostan Sokak’taki atölyesindeydi.
Ünlü modacının yeni yıl için verdiği davete katılan Cana Hanım, kızı Selin Billi’ye yeni yıl hediyesi olarak bir hırka aldı. 
Cana Sialom’un üzücü kazanın izlerini atlatmış olduğu dikkat çekti.

Yazının Devamını Oku

Pavyonun mimarları

24 Aralık 2009
Şarkıcı Cenk Eren, işletmeci Ali Sayar ve Sabi Totah ile ortak olarak Etiler’de bulunan Set Kebapçı’nın yerine ‘My Pavyon by Cenk Eren’ adında gece kulübü açtı. Cenk Eren’in kendi mekanında sahneye çıkması sevenlerini bir araya getirdi. Sabi Totah 20 yıldır sahnelerde yer alan Cenk Eren’in fikrini hayata geçirmekten gurur duyduğunu söylüyor. Pavyon çarşamba ve hafta sonu müşterilerine hizmet veriyor. Mekana gidenlerin kişi başı 125 TL ödediğini de belirteyim.

Ateşdağlı Avrupa’da

Türkiye turnesini bitiren DJ Suat Ateşdağlı, şimdi de Avrupa turnesine çıktı. Ünlü DJ bu gece Nürnberg’deki Diamond adlı kulüpte, yarın ise ise Frankfurt’daki Sansi Bar’da, cumartesi gecesi ise Zürih’deki Dialaila’da müzik yapacak.

Sevgiliden sürpriz

Salomanje ve Sortie’nin sahibi işadamı Erol Kaynar, geçtiğimiz hafta 61. yaşını kutladı. Erol Bey’e sevgilisi Yonca Bagana sürpriz yaptı. Yonca Hanım, havaalanına varana kadar nereye gideceklerini bilmeyen Kaynar’ı Prag’a götürdü. Sevgililer, üç gün aşıklar şehrinde romantizm dolu anlar yaşadı.

Kutoğlu’ndan yeni yıl daveti

Dünyaca ünlü modacı Atıl Kutoğlu, Nişantaşı’ndaki mağazasında önceki gün yeni yıl daveti verdi. İstanbul’un şık hanımlarının davetli olduğu partide Kutoğlu yeni sezon koleksiyonunu da sergilendi. Kutoğlu’nun, İtalyan mimar Claudio Nardi tarafından tasarlanan ve minimalist çizgiler taşıyan butiğinde, ünlü modacının yeni tasarımlarını görme fırsatı bulan isimler arasında Serra Tokar, Arzu Sabancı, Ethel Baler, Esra Üstünkaya gibi tanınmış isimler bulunuyordu.
Davete katılanlar arasında AB’den sorumlu Devlet Bakanı Egemen Bağış’ın eşi Beyhan Bağış da vardı. Kutoğlu, Beyhan Hanım’la dostluklarının New York’ta yaşadıkları döneme kadar uzandığını söyledi. Beyhan Bağış ünlü modacının New York Moda Haftası’nda düzenlediği defileleri hiç kaçırmazmış.

Çapalar Detoks’a gittiler

Celal-Şebnem Çapa çifti geçtiğimiz hafta Uzakdoğu’ya uçtu. Celal Bey eşi şebnem Hanım’ı da ikna etmiş ve dünyaca ünlü bir detoks kampına yerleşmişler. Yeni yıl öncesi ruhen ve bedenen temizlenmeye karar verdiğini söyleyen Celal Çapa, yılbaşı öncesi dostlarına sürpriz yapmak için bu kampın yolunu tutmuş.
Yazının Devamını Oku

Vitali Hakko anıldı

23 Aralık 2009
Türk moda ve hazır giyim sektörünün öncü kuruluşu Vakko’nun kurucusu Vitali Hakko, ölümünün ikinci yılında Nakkaştepe’de bulunan Vakko binasında düzenlenen özel bir gecede anıldı. Vitali Hakko’nun dostlarının katılımıyla Vakko ailesinin ev sahipliğinde düzenlenen gecede, dünyaya müzik aracılığıyla hoşgörü mesajı veren Antakya Medeniyetler Korosu özel bir programla sahne aldı.
11 Aralık 2007 yılında kaybettiğimiz Türk moda sektörünün öncü ismi Vitali Hakko’yu anma gecesinde Beethoven’in 9. senfonisi ile başlayan program Yahudi, Sünni ve Ortodoks ilahileri ile devam etti. Alevi, Katolik ve Ermeni halk şarkılarının da yer aldığı programın kapanışı ise “Memleketim” adlı Sefarad halk şarkısı ile sona erdi.
Anma törenine Aydın-Sema Doğan, Berna Tokar, Oya-Bülent Eczacıbaşı, Rahmi Koç, Azize Taylan, Bülent-Vera Bulgurlu, Osman-Ayten Boyner, Kahraman-Julide Sadıkoğlu, Güler Yiğit, Hatice-Faruk Süren gibi tanınmış isimler katıldı. Cem Hakko’nun ayrıldığı eşi Bettina Machler geceye çocukları Can ve Katia Hakko ile katıldı. Vitali Hakko’nun eşi Kathy Hakko, kızı Sima Lodrik ve oğlu Cem Hakko konuklarını kapıda karşıladılar. Albert-Vivet Hakko çiftinin torunu Ediz Elhadef geceye sevgilisi Ece Sükan ile birlikte geldi. Manken Ece Sükan bir süredir Vakko ailesinin genç işadamlarından Ediz El Hadef’le çıkıyor.

HELLO!’dan yeni yıla merhaba

HELLO! dergisi geçtiğimiz gece W Otel’de yeni yıla merhaba partisi verdi. White Christmas adıyla düzenlenen partiye sosyal ve iş hayatının önde gelen isimleri katıldı. Partinin sponsorluğunu üstlenen Pera Pırlanta, W Hotel’in girişinde gece boyunca “Reflections 2010” konseptli mücevher koleksiyonunu sergiledi. Partide bir de davetliler arasında bir yılbaşı çekilişi yapıldı. Çekiliş sonucu tasarımcı ıdil Tarzi, Pera Pırlanta’dan çiçek motifli, yakut ve pırlantalarla süslü bir yüzük kazandı.
Konuklara W Kitchen mönüsünün yanında Kavaklıdere şarapları ve Smirnoff Black ile hazırlanmış özel kokteyller ikram edildi. Gecenin en önemli sürprizi ise Serhat Hacıpaşaoğlu tarafından bir araya getirilen şov grubu Caprice’in şarkılarıyla sahne alması oldu. DJ Salih Saka da performansıyla davetlileri eğlencenin doğruna çıkardı.
Partiye katılan isimler arasında; Aylin-Özcan Tahincioğlu, Yasemin Taciroğlu, Azade Balkaner, Sitare- Murat Akdilek, Ahu Tuğbay ve Cengiz Abazoğlu da vardı.

Sokakta parti

Ümit-Cem Boyner çiftinin Akaretler’deki Beymen butiklerinde ve Caroline Koç’un yine aynı sokakta yer alan Haremlique mağazasının ev sahipliğini üstlendiği özel yılbaşı partisi önceki gece gerçekleşti. Garanti American Express Card ve Beymen işbirliği ile sokak partisi konseptinde düzenlenen davete Türk ekonomisine yön veren işadamları ve elit isimler katıldı. Kübalı Havanna Salsa dörtlüsünün müzikleri, soğuk havayı ısıtırken, davetliler yılbaşı alışverişi yapma imkanı da buldular. Eşi Caroline Koç’un mağazası Haremlique ile karşı sıradaki Boynerler’in mağazası Disquared arasında mekik dokuyan Mustafa Koç ise gecenin dikkat çeken isimleri arasındaydı.
Yazının Devamını Oku

Toprak Sanat 18 yaşında

22 Aralık 2009
Ayfer Toprak tarafından 1991 yılında kurulan Toprak Sanat Galerisi, 18’inci kuruluş yıldönümünü City’s’deki sergi salonunda kutladı. Ayfer Hanım ve eşi Cengiz Karavan’ın ev sahipliğinde gerçekleşen kutlamaya, sanatseverlerden oluşan seçkin bir davetli grubu katıldı. Nazar boncuğu şeklinde hazırlanmış bir pastanın kesildiği gecede aynı zamanda ressam Hasan Kırdı’nın eserleri sergilendi ve çok sayıda tablo satışı yapıldı.

Aşk bitti

Ebru Destan, bir yıldır aşk yaşadığı prodüktör Selim Özen’den ayrıldı. Duyduğuma göre Destan, Almanya’da yaşayan Özen ile evlenmek istiyormuş. Ancak bu evliliği onaylamayan Özen’in ailesi, ilişkisini bitirmesi için de oğullarına baskı yapmış. Aşkı yerine ailesini tercih eden Selim Özen, sevgilisiyle yollarını ayırmış...

Robert De Niro’nun Türk aşçısı geldi

Mick Jagger’dan Robert De Niro’ya kadar dünyaca ünlü pek çok ismin özel aşçılığını yapan Modalı Byron Ayanoğlu, iki geceliğine Moda’daki Cibalikapı Balıkçısı’na geliyor. Geleneksel Rum meyhanesi konseptinin günümüzdeki en iyi temsilcilerinden Cibalikapı Balıkçısı, Gourmand ödüllü şef aşçı Byron Ayanoğlu’nu, bugün ve yarın özel bir lezzet şölenine imza atması için misafir edecek. Restoranda iki gece boyunca Ayanoğlu’nun hazırladığı mönü müşterilere sunulacak.

Kantocu Endican

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) 10’uncu kuruluş yıldönümü, geçtiğimiz gece Çırağan Palace Kempinski’de düzenlenen balo ile kutlandı. Ev sahipliğini TESYEV Başkanı Yavuz Kocaömer’in yaptığı balonun konukları arasında Galatasaray Engelli Basketbol Takımı Sorumlusu Dilara Endican da vardı. Dilara Hanım, kantocuların kıyafetini andıran mini elbisesiyle dikkat çekti.

Aşıklar göz önüne çıktı

Vakko Yönetim Kurulu Üyesi Ediz Elhadef, beş aydır manken Ece Sükan ile aşk yaşıyor. Birlikteliklerinin ilk zamanlarında gözlerden uzak durmayı tercih eden çift, geçtiğimiz gece Hotel Les Ottomans’ın içinde açılan Bistro Funfatale adlı mekâna birlikte geldi. Aşklarını artık saklamamaya karar veren sevgililere, geçtiğimiz aylarda Paris’te evlenen Aylin Benardete Özsaruhan da eşlik etti.

Perşembe davet var

Modacı Ayla Dümer, her yıl aralık ayının son haftasında Teşvikiye’deki atölyesinde yeni yıl daveti veriyor. Bu yılki davet için 24 Aralık Perşembe gününde karar kılan Dümer, ev sahipliğini kızı Müge ve damadı Ercan Canmutlu ile birlikte yapacak. Ünlü modacı, kutlamada bir de mini defileye yer verecek...

Bütün gözler onda

Cemiyet hayatının tanınmış simalarından Elif Dürüst’ün, deyim yerindeyse on parmağında on marifet var... Kız kardeşi şirin Yalçın ile birlikte kurduğu Aralık Derneği’nde imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle yardımsever kimliğini gösteren, açtığı Mahmure.com web sitesiyle sosyal hayatın önde gelen isimlerinin gizli yönlerini okuyucularıyla paylaşan Elif Dürüst, kızı Yasemin’le olan ilişkiyle de örnek bir anne tablosu çiziyor. Sosyetemizin bu en gözde bekar hanımı, geçtiğimiz ay kızıyla birlikte annesi Gül Dürüst’ün yanına yerleşmişti. Çamlıca’daki muhteşem malikanelerini kiraya veren anne-kız Dürüstler, yine birlikte oturuyor...

Yeni yıl partisinde spor kulübü açılışı

Doğuş Holding’e ait D-Gym Spor Kulübü’nün açılışı, önceki gece Doğuş Power Center’da düzenlenen yeni yıl partisinde yapıldı. Organizasyonu Aisha Events tarafından yapılan davet, sosyal hayatın sağlıklı yaşam tutkunlarını bir araya getirdi. Shop&Miles Card sponsorluğunda gerçekleşen renkli partiye katılanlar arasında Meyra Ilıcak, Azize-Hasan Akandere ve Diana şahenk de vardı.

Dolce Vita hizmete girdi

Kendine özgü tasarımı, mimarisi ve çevre düzenlemesiyle ıstanbul’da Toskana esintisi yaratan ve Emaar Türkiye’nin Türkiye’deki ilk projesi olan Toskana Vadisi, şimdi de yaşam ve spor merkezi Dolce Vita Club ile adından söz ettiriyor. Dünyanın en önemli spor merkezlerinden ıspanyol Essporto Health&Fitness Club işbirliği ile hizmet verecek olan Dolce Vita Club, geçtiğimiz gün iş ve sosyal hayatın tanınmış isimlerinin katılımı ile açıldı. Açılış davetine, Emaar Türkiye CEO’su Ozan Balaban ve Essporto Health&Fitness Club Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aytek ev sahipliği yaptı.
Yazının Devamını Oku

Emre de evleniyor

21 Aralık 2009
Bir yıldır Esra Ergintuğ ile flört eden Emre Kütük, en yakın arkadaşı Ralp Tezman’ın evlilik kararı almasının ardından kendisinin de evlenmek istediğini ailesine belirtmiş.

Esra Ergintuğ ile iyi anlaştığını, kendisine saygı duyduğunu söyleyen Emre Kütük evlilik için planlar yapmaya başlamış. Kütük sürpriz bir şekilde önümüzdeki yıl evlenebileceğini dostlarına söylüyormuş.

Kitap yazıyor

Hakkında çıkan tutuklama kararının ardından Paris’e yerleşen Cem Uzan, kitap yazıyor. Her sabah yürüyüş yaptıktan sonra gittiği kafede kitabını yazan Cem Uzan’ın, hayatı, ailesi, erkek kardeşi Hakan Uzan ile aralarındaki anlaşmazlığı ve Türkiye’yi neden terk etmek zorunda kaldığını anlattığı kitabını bir yıl içinde tamamlayacağı konuşuluyor. Uzan, sabah kahvesini yudumladığı kafenin garsonlarına her seferinde yüklü bahşiş bırakmayı da ihmal etmiyormuş.

Doktor çift eğlencede

Amerikan Hastanesi’nin ünlü Kardiyoloğu Dr. Tolga Özyiğit ve Çapa Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü’nde doktor olan eşi Leyla Özyiğit geçtiğimiz gece Longtable’da eğlendi. ışlerinin yoğunluğundan fırsat bulamayan Özyiğit çifti baş başa eğlenmeyi özlediklerini belirtti.

Çin’de yaşayacaklar

Emre Varol, önceki gece Melis Gence ile evlendi. The Ritz-Carlton Otel’de gerçekleşen nikâh töreninde çiftin şahitliklerini Nursel Taş, Hasan Kosif ve Cihan Kosif yaptı. Melis Gence’nin Melek Bilgin imzalı gelinlik giydiği düğüne, Yasemin-Cefi Kamhi, Lara Kamhi, Melda-Sinan Kosif, Süleyman-Fisun Kosif gibi tanınmış isimler de katıldı. Kosifler’in Çin ve Türkiye arasındaki ithalat ve ihracat işlerini takip eden Emre Varol, eşini de Çin’e götüreceğini ve orada yaşacaklarını söyledi.

Alışveriş zamanı

Yazının Devamını Oku

Yeni yıla merhaba

19 Aralık 2009
12 yıl önce Ankara’da ilk Oksijen mağazasını açan Özlem Özbay, 2007 yılından beridir de sezonun en özel koleksiyonlarıyla İstanbullularla buluşuyor. Her yıl farklı tasarımcılarla işbirliğine giren Özbay, Oksijen’de dünya markalarının 2009-2010 sonbahar-kış sezonu ürünlerinin yanı sıra Sedef Çalarkan’ın tasarımlarını, Indhra Taşpınar’ın takılarını ve Selin Ortaçlı’nın tasarladığı iç giyim ürünlerini satışa sunuyor. Oksijen’in gördüğü ilgiden memnun olan Özlem Hanım, önceki gece Teşvikiye’deki mağazasında “yeni yıla merhaba partisi” düzenledi. Davette göze çarpan isimler arasında Özben Önal-Çağdaş Yüksel, Işıl Sarraf, şebnem Işık, Demet Müftüoğlu, Ilgın Beyazıt-ıskender Paydaş, Nil ve Begüm Bentürk kardeşler de vardı.

Teşvikiye’de mağaza açtı

Takı tasarımcısı Ebru Danyal, kendi adını taşıyan mağazasını Teşvikiye’de açtı. Danyal’ı, açılışta ailesinin yanı sıra Julia Nitu ve şule Argüder de yalnız bırakmadı. Geçtiğimiz yıl Paris’te düzenlenen Bijorcha Fuarı’nda “En ıyi Tasarımcı” ödülünü alan, zaman içinde tişörtler, gece elbiseleri, kedi ve köpek tasmaları, temalı avizeler ve çeşitli dekoratif malzemeleri de tasarımlarına ekleyen Danyal, “Tasarımlarımı, iç dünyamdaki masallardan ilham alarak oluşturuyorum. Hatta kendi çizgi karakterim olan Ebrushka’yı yarattım. Pembe saçları, bir lolitayı andıran yüzü ve dudakları ile birçok ruh haline bürünen, kimi zaman çok feminen, kimi zaman gerçekten çocuksu, sportif, şık ve cesur bir karakter oluşturdum” diye konuştu.

Dostlar Savarona’da buluştu

Atatürk’ün yatı Savarona’da önceki gece nostaljik bir parti vardı. Esin-Zafer Civelek çifti, bir süredir görüşemedikleri eski dostlarını bu özel davette bir araya getirdi. Zafer Civelek, Avi Habib, Sezai Taşkent, Kaan Gürsel, Edip ılkbahar, Ali Gülçelik, Sibel Kutman ve Levent Büyükuğur’un eşleriyle katıldığı yemekli davette konuklar, kıyafetleriyle 1920’li yılların atmosferini yaşattı. Takma bıyık ve aksesuvarlarla geceye renk katan erkekler, en az kadınlar kadar şık ve iddialıydı. Davetlilere kokulu mumların hediye edildiği davet, geç saatlere kadar devam etti.
Yazının Devamını Oku

Mezun oldu

18 Aralık 2009
Hülya Koçyiğit’in 22 yaşındaki torunu Neslişah Aksoy, Westminster University’den mezun oldu. Torununun diploma heyecanını paylaşmak üzere İngiltere’ye giden Hülya Koçyiğit, “Bana bu gururu yaşattığı için Neslişah’a çok teşekkür ediyorum. Benim için eğitim, özellikle de kız çocuklarının eğitimi çok önemli. Bu nedenle Neslişah’ın aldığı diploma benim başımın tacı oldu” dedi. Üniversitenin Uluslararası Ticaret Bölümü’nü bitirerek sekiz yıllık yurtdışı eğitimini tamamlayan ve şu anda Doğan Yayın Holding’in reklam-satış bölümünde çalışmaya başlayan Neslişah Aksoy ise “Eğitimimde aldığım disiplini, iş ve özel hayatımda da kullanmaya çalışıyorum. Aileme böyle bir mutluluk yaşattığım için çok gururluyum” diye konuştu.

Sanata destek

Tasarım ve sanatı destekleyen ORKA Group, ArtGalerim işbirliğiyle Günseli Kato’nun “Suyun Rengi” adlı sergisini sanat severlerle buluşturdu. Serginin açılışı, önceki akşam Damat Tween’in Nişantaşı’ndaki mağazasında yapıldı. Davetin ev sahipliğini ise Günseli Kato, ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve ArtGalerim’in sahibi Özlem Alıcı üstlendi. Kato’nun eserlerinin yer aldığı sergi, 9 Ocak’a kadar açık kalacak.

Ortak tasarım

Engelli tasarımcı Deniz Deryaoğlu Ertem, ıtalyan tasarımcı Carla Gorynenko ile birlikte dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo için “Gallica” adlı bir koleksiyon hazırladı. Bu tasarımlar, önceki akşam Nişantaşı’ndaki City’s Alışveriş Merkezi’nde bulunan Roberto Bravo mağazasında tanıtıldı. Tasarladığı mücevherler konuklar tarafından beğeni gören Deniz Deryaoğlu Ertem, tasarım merakının mesleğe dönüşmesinin altında bilgisayar ve teknoloji tutkusunun yattığını söyledi. Mağazanın ortakları Suzan Danacı ve Aytaç Kamar ise Gallica mücevherlerini yılbaşından önce sergilemeye başladıklarını mücevher tutkunlarına duyurdu...

Topaz’da yeni yıl coşkusu

Geçtiğimiz aylarda ikinci yaşını kutlayan ‘fine dining’ restoran Topaz’da önceki gece yeni yıl coşkusu vardı... Restoranın, motoryat markası Pershing ile birlikte düzenlediği yeni yıl daveti, ıstanbul’un elit isimlerini bir araya getirdi. ış, sanat, medya ve cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü simanın katıldığı davetin ev sahipliğini ise Kaya Demirer ve ortağı Yücel Özalp yaptı. Topaz’ın yaratıcı mönüsünden bu gece için özel hazırlanan sunumların keyfini çıkaranlar arasında Güllü Aybar ve sevgilisi Akın Nalça, Clara Amram, Derin Sariyer ve sevgilisi Beliz Köprülü de vardı.

Vakko açıldı

Vakko’nun Nişantaşı’ndaki yeni mağazasının açılışı, önceki akşam düzenlenen özel bir partiyle kutlandı. Cem Hakko’nun ev sahipliği yaptığı partiye, Cem Bey’in sevgilisi Ronit Gülcan’ın yanı sıra Lüset-Mustafa Taviloğlu, Begüm-Adnan şen, Fulya-Doğan Gündoğdu ve Tuğba Peksayar’ın da aralarında bulunduğu ünlü isimler katıldı. Yeni mağazası hakkında bilgi veren Cem Hakko, “1960’lı yıllardan bu yana ıngiliz sokak modasının öncülüğünü yapan Ben Sherman, ‘Ben Sherman for Vakkorama’ etiketiyle markamıza özel bir koleksiyon hazırladı. Betsey Johnson, Anna Sui, Tibi, Milly, April 77, Hyden Yoo ve Soul Edge gibi ünül markalar da yeni mağazamızda olacak. Ayrıca ‘Benim Adım Vakkorama’ adlı bir projeyle, gençlerin tasarladığı koleksiyonların tanıtımını yapacağız. Bu kampanyaya katılmak isteyen 17-35 yaş arası gençler, benimadimvakko@vakkorama.com.tr adresine başvuru yapabilir” dedi.

Kızını evlendirdi

Asuman-Erkan Yolaç çifti, kızları Göksu’yu evlendirdi. Göksu Hanım, ızmirli Seba-Aykan Oğuz çiftinin oğulları Tolga Oğuz ile hayatını birleştirdi. Harvard Üniversitesi’nde yaptığı master’ın ardından, New York’taki uluslararası danışmanlık şirketi McKinsey’de idareci olarak işbaşı yapan Tolga Oğuz ile yine New York’ta bulunan ve dünyanın en büyük finans gruplarından biri olan JP Morgan’da çalışan Göksu Yolaç’ın Ritz-Carlton New York Battery Park’da yapılan düğün törenine yaklaşık 100 kişi katıldı.

Konserden önce imza dağıtacak

İlhan Erşahin, yeni albümü “İstanbul Sessions” ile 18-19 Aralık’ta Babylon’da sahneye çıkacak. Ünlü caz müzisyeni, bugünkü konseri öncesinde Caffe Nero’nun Nişantaşı Valikonağı’ndaki mağazasında dinleyicileriyle buluşacak. Bu sayede hayranları, Erşahin’le bir araya gelip ondan imza alabilme fırsatı bulacak...
Yazının Devamını Oku

Mezun oldu

17 Aralık 2009
Hülya Koçyiğit’in 22 yaşındaki torunu Neslişah Aksoy, Westminster University’den mezun oldu. Torununun diploma heyecanını paylaşmak üzere İngiltere’ye giden Hülya Koçyiğit “Neslişah’a bana bu gururu yaşattığı için çok teşekkür ediyorum. Benim için eğitim özellikle de kız çocuklarının eğitimi çok önemli. Bu nedenle Neslişah’ın aldığı diploma benim başımın tacı oldu” dedi.
Üniversitenin Uluslararası Ticaret Bölümü’nü bitirerek 8 yıllık yurtdışı eğitimini tamamlayan ve şu anda Doğan Holding Reklam Satış bölümünde çalışmaya başlayan Neslişah Aksoy ise “Eğitimimde aldığım disiplini, hayat görüşünü, gerek iş hayatımda gerekse özel hayatımda olumlu olarak kullanmaya çalışıyorum. Aileme böyle bir mutluluk yaşattığım için çok gururluyum.” diye konuştu.

Mega parti

Yüzyıllarca Avusturya-Macaristan ımparatorluğu’nu yönetmiş, köklü Habsburg Hanedanı’nın son varisi Arşidük Karl von Habsburg’un eşi Arşidüşes Francesca von Habsburg’a Viyana Eyaleti’nin altın liyakat nişanı verildi. Önceki gece tarihi Viyana Belediye Sarayı’nda düzenlenen törenle nişanı kendisine takdim edilen Prenses Francesca von Habsburg, Viyana’da sahibi olduğu TBA21 Sanat Vakfı ve Galerisi aracılığıyla hem Avusturya’da hem de başka ülkelerde modern sanat etkinlikleri düzenliyor.
Prenses Francesca von Habsburg, kendisine verilen Altın Liyakat Nişanı’nı kutlamak için özel bir yemek daveti ve yardım amaçlı bir parti düzenledi. Viyana’nın dışındaki eski Ankerbrot ekmek fabrikasında gerçekleşen partiye katılanlar arasında ünlü modacımız Atıl Kutoğlu ile Avusturya eski Dışişleri Bakanı Ursula Plassnik, Prens Hubertus von Hohenlohe, Mick Jagger’in ilk eşi Bianca Jagger, Prenses Eleonore ve Prenses Gloria von Habsburg ve Simon de Pury gibi tanınmış isimler de bulunuyordu.

Sanata destek

Tasarım ve sanatı destekleyen ORKA Group, ArtGalerim işbirliği ile Günseli Kato’nun “Suyun Rengi” adlı sergisini sanatseverlerle buluşturdu. Önceki gece Damat Tween Nişantaşı mağazasında açılışı gerçekleştirilen serginin ev sahipliğini sanatçı Günseli Kato, ORKA Group Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu ve ArtGalerim’in sahibi Özlem Alıcı üstlendi. Sergi 9 Ocak 2010 tarihine kadar açık kalacak.

Turan’dan ilk kişisel sergi

Gazeteci Rahmi Turan’ın eşi Emel Turan, ilk kişisel resim sergisini geçtiğimiz gün Beşiktaş Sanat Galerisi’nde açtı. Emel Turan’ın yedi yılda hazırladığı toplam 50 eserinin yer aldığı serginin açılış kokteyline şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, gazeteci Tufan Türenç ve eşi Pınar Türenç ile sosyal hayatın ünlü isimleri katıldı.

Yeni yıl partisiyle açılıyor

D-Gym Spor Kulübü’nün resmi açılışı, Shop&Miles Card sponsorluğunda düzenlenecek yeni yıl partisiyle Doğuş Power Center’da bugün gerçekleştirilecek. D-Gym genel müdürü Seçkin Yadın kaliteli yaşamı benimseyen Shop&Miles üyelerine özel fırsatların sunulacağı D-Gym’in sağlıklı yaşama yeni bir soluk getireceğine inandıklarını belirtti.

Kiloss’da davet

Yaşam kalitesini artırmak ve sağlıklarını dengede tutmak isteyenlerin tercihi Kiloss geçtiğimiz gün yeni yıl daveti verdi. Kiloss’un CEO’su diyetisyen Berrin Yiğit davete katılan konukları için bir de sağlıklı bir sürpriz hazırladı. Kiloss’un merkezinde gerçekleşen yılbaşı davetinde arzu eden konuklara “antioksidan kapasite ölçüm” testi yapıldı. Hangi vitaminlere ihtiyacınız olduğunu ortaya çıkaran bu kısa süreli test ile Yiğit sağlıklı beslenmeye yönelik ipuçları verdi.
Yazının Devamını Oku