Ahmet Ercanlar

Yelkovan, Fenerbahçe'den nasıl ayrıldı

11 Eylül 2018
FENERBAHÇE’de, FB TV Genel Müdürü İhsan Topaloğlu’ndan sonra genel koordinatör Tamer Yelkovan’la da yollar ayrıldı.

Ancak bu ayrılışta ilginç bazı diyaloglar da yaşandı.

Başkan yardımcısı Burhan Karaçam, yanında bir kulüp profesyoneli ile birlikte Yelkovan’ın odasına giderek, kendisini 15 günlük izne çıkartacaklarını bildirdi. Bir de ekleme yaptı; “Sana bir ihtarname gelecek. O ihtarnamede sorulan sorulara yanıt vermeni istiyoruz.”

Yelkovan’ın bu duruma tepki gösterdiği, herhangi bir imza yetkisinin olmadığını ve herhangi bir usulsüzlük varsa bunun kendisini bağlamayacağını belirtti.

Sarı lacivertli kulüpte 39 yıl profesyonel olarak görev yapan, 10 yıl da sporcu ve antrenörlük yapan Yelkovan’ın, gelen ihtarnamede yer alan sorulara nasıl yanıt vereceği merak konusu.

Yazının Devamını Oku

Kim bu Serhat Kot?

23 Temmuz 2018
3. Lig’de Altay forması bile giyemeyen, 20 yaşında 7. takımına transfer olan Serhat’ın hangi kriterle transfer edildiği meçhul.

FENERBAHÇE, Feyenoord karşısında 3-0 öne geçtiği maçta genç oyuncularının ve yedeklerin oyuna girmesi ile 87. dakikadan sonra 3 gol yedi ve karşılaşma 3-3 sona erdi. “Bu gençler kimdir, nedir” diye araştırdığımızda karşımıza ilginç bir isim çıktı. Serhat Kot... 20 yaşındaki oyuncunun genç yaşına rağmen kariyerindeki yedinci kulübü Fenerbahçe olmuş.

Türkiye kariyeri Altay 3. Lig’deyken başlamış ve bu ligde bile forma şansı bulamayıp sözleşmesi sezon ortasında fesh edilmiş. Altay sözleşmesini fesh ettikten sonra yarım sezon Almanya 4. Ligi’nde Nürnberg’in B takımında oynamış daha sonra kariyerinde inanılmaz bir sıçrayış yapıp Fenerbahçe’ye gelmiş. Feyenoord maçında Fenerbahçe’de oynayacak kapasitede olmadığı görüldü. Peki Serhat Kot hangi kriterle ve hangi başarısı ile Fenerbahçe’ye transfer edildi? Bu sorunun cevabını çok merak ediyorum...

FENERBAHÇE’DE SOLAK OYUNCU YOK

- Fenerbahçe’de 2-3 yıldır çok önemli bir sorun var. Sol bekler İsmail ve Hasan Ali dışında takımda gerçek solak olan hiçbir oyuncu yok. Genç oyuncular Eljif ve Barış her iki ayaklarını da kullanıyorlar ama gerçek solak değiller. Fenerbahçe takıma gerçek solak 1 oyuncu daha katmalı. Özellikle duran toplarda bu Fenerbahçe’ye daha fazla gol atma imkanı sağlayacak. Çünkü her iki kanattan da duran topları Valbuena kullanıyor ve bu durum rakiplerin tedbir almasını kolaylaştırıyor.

ELMAS’IN OYUN ZEKASI TÜM TAKIMIN ÜSTÜNDE

- Bir

Yazının Devamını Oku