MAGAZİN

Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra buluştu

Yeşilçam’ın efsane filmi “Selvi Boylum Al Yazmalım”da birlikte rol alan Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra Balıkesir’de bir araya geldi. Usta isimler, Bandırma ilçesinde düzenlenen Kitap Günleri etkinliğine onur konuğu olarak katıldı.

1977 yapımı “Selvi Boylum Al Yazmalım” filminde birlikte başrolü üstlenen Türkan Şoray ve Ahmet Mekin yıllar sonra buluştu. Atıf Yılmaz’ın yönetmen koltuğunda oturduğu filmde hafızalara kazınan Asya ve Cemşit’e hayat veren usta isimler, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Kitap Günleri etkinliğine onur konuğu olarak katıldı.

KİTAPLAR HER ZAMAN ARKADAŞIM OLDU
Şoray ve Mekin, sevenleriyle Bandırma Cumhuriyet Meydanı’nda söyleşi yaptı ve ardından Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’la birlikte kurdele keserek yayınevlerinin açtığı kitap stantlarını gezdi. Türkan Şoray, “Bandırma’da sıcak ilginize sevgimi sunuyorum, Bandırma kitap günlerinde sizlerle beraber olmak çok güzel. Keşke vaktim olsa da sizlerle bir hafta beraber olsaydım. Kitap hayattır, kitap her zaman benim hayatım boyunca arkadaşım olmuştur. Olmaya da devam edecek” dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler