HABER

New York polisi, bıçakla öğrenci yaralayan Amerikalıyı öldürdü

ABD’de Hasidik (Ortodoks) Yahudi’lerin merkezi olarak bilinen Chabad Sinagogu’na girerek bir öğrenciyi boğazından bıçaklayan saldırgan, New York polisi tarafından etkisiz hale getirildi. Levi Yitzchok (22) adlı yaralı Yahudi öğrencinin sağlık durumu iyiyken saldırgan hastanede hayatını kaybetti. Olay, Hasidik Yahudi’lerin yoğun olarak yaşadığı Brooklyn’in Crown Heights bölgesinde sabah saat 2.00’de meydana geldi. Evsiz olduğu belirtilen ve kimliği açıklanmayan Amerikalı şahitlere göre binaya gelerek kitap istedi. Binadan ayrılan şahıs tekrar geri geldi ve elindeki bıçağı çevredeki öğrencilere sallamaya başladı.Cep telefonuna kaydedilen saldırı görüntüsünde olay yerine gelen New York polisinin, şahsın elindeki bıçağı bırakmasını istediği görülüyor. Elindeki bıçağı önce yere bırakan şahıs daha sonra tekrar alıyor. 'Beni mi tutuklayacaksınız?’ diyerek polisin üstüne yürüyen bıçaklı şahıs polis tarafından gövdesinden vurularak etkisiz hale getiriliyor.
ABD’de Hasidik (Ortodoks) Yahudi’lerin merkezi olarak bilinen Chabad Sinagogu’na girerek bir öğrenciyi boğazından bıçaklayan saldırgan, New York polisi tarafından etkisiz hale getirildi. Levi Yitzchok (22) adlı yaralı Yahudi öğrencinin sağlık durumu iyiyken saldırgan hastanede hayatını kaybetti. Olay, Hasidik Yahudi’lerin yoğun olarak yaşadığı Brooklyn’in Crown Heights bölgesinde sabah saat 2.00’de meydana geldi. Evsiz olduğu belirtilen ve kimliği açıklanmayan Amerikalı şahitlere göre binaya gelerek kitap istedi. Binadan ayrılan şahıs tekrar geri geldi ve elindeki bıçağı çevredeki öğrencilere sallamaya başladı.
Cep telefonuna kaydedilen saldırı görüntüsünde olay yerine gelen New York polisinin, şahsın elindeki bıçağı bırakmasını istediği görülüyor. Elindeki bıçağı önce yere bırakan şahıs daha sonra tekrar alıyor. 'Beni mi tutuklayacaksınız?’ diyerek polisin üstüne yürüyen bıçaklı şahıs polis tarafından gövdesinden vurularak etkisiz hale getiriliyor.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler