HABER

Küçük yaştaki hırsızlar

Ankara’da küçük yaşta üç hırsızlık zanlısının bir kırtasiye dükkânının kasasını soyma anı güvenlik kameralarına yansıdı.Olay,önceki gün Çankaya ilçesi Bahçelievler semtindeki bir kırtasiyecideyaşandı. Kırtasiye sahibinin eşiyle malzeme almak üzere dükkânın altkatına indiği sırada ortaya çıkan 3 hırsızlık zanlısı işyerine girdi.Bir kişi kapıda gözcülük yaparken, küçük yaştaki iki zanlı yazarkasanınbulunduğu yere yöneldi. Yavaş hareket edip, ses çıkarmamak için yoğunçaba sarf eden zanlılar, çevrede kimseyi göremeyince harekete geçti. Birzanlı, açık olduğu görülen yazarkasaya uzandı. Kasadaki parayı alanzanlılar, hızla kırtasiyeden ayrıldı. İşyeri sahibi ve eşi ayak sesleriüzerine hemen üst kata çıkıp, zanlıların peşinden koştu. Ancak, küçükyaştaki zanlılar kaçmayı başardı. Bir süre sonra geri dönen işyerisahibi, telefonla durumu polise bildirdi. Güvenlik kameralarınıinceleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
Ankara’da küçük yaşta üç hırsızlık zanlısının bir kırtasiye dükkânının kasasını soyma anı güvenlik kameralarına yansıdı.
Olay,önceki gün Çankaya ilçesi Bahçelievler semtindeki bir kırtasiyecideyaşandı. Kırtasiye sahibinin eşiyle malzeme almak üzere dükkânın altkatına indiği sırada ortaya çıkan 3 hırsızlık zanlısı işyerine girdi.Bir kişi kapıda gözcülük yaparken, küçük yaştaki iki zanlı yazarkasanınbulunduğu yere yöneldi. Yavaş hareket edip, ses çıkarmamak için yoğunçaba sarf eden zanlılar, çevrede kimseyi göremeyince harekete geçti. Birzanlı, açık olduğu görülen yazarkasaya uzandı. Kasadaki parayı alanzanlılar, hızla kırtasiyeden ayrıldı. İşyeri sahibi ve eşi ayak sesleriüzerine hemen üst kata çıkıp, zanlıların peşinden koştu. Ancak, küçükyaştaki zanlılar kaçmayı başardı. Bir süre sonra geri dönen işyerisahibi, telefonla durumu polise bildirdi. Güvenlik kameralarınıinceleyen polis, zanlıları yakalamak için çalışma başlattı.
GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler