HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'da: Projesi olmayan zübük siyasetçilerden çok çektik

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Malatya'da düzenlediği mitingde halka hitap etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Millete hiçbir katkınız olmayacak sadece yalan yanlış konuşarak siyaseti domine etmeye çalışacaksınız. Bunun adı siyasi şantajcılıktır. Türkiye bugüne kadar ne çektiyse zübük siyasi tiplerinden çekmiştir" dedi. Ayrıca Erdoğan, "Hem bize kaybettirmeye çalışıp çeşitli beyanlar ve imalarla gölgemizde yürümeye çalışanlara müsaade etmeyiz" mesajını verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, beraberinde Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ile birlikte Malatya’da partisinin Büyükşehir Belediye binası yanındaki alanda düzenlenen mitinge katıldı. Alanı dolduran kalabalığı hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malatya'ya bir ay önce gelmeyi planladıklarını ama nasip olmadığını ifade etti.

Geçen yıl mayıs ayında yapılan seçimlerde cumhurbaşkanlığında yüzde 72, milletvekilliğinde yüzde 69 oy oranı ile Cumhur İttifakı’na destek veren Malatya'ya şükranlarını ileten Erdoğan, “Malatya sandıkta yine destan yazdı. Sizler bize güvendiniz, üzerinize düşeni yaptınız. Biz de bunun karşılığını vermek için gece gündüz çalışacağız. İnşallah 31 Mart'ta da büyükşehir ve ilçe belediyeleriyle Malatya'da Cumhur İttifakı'nı rekor bir oya taşıyacağınıza inanıyorum" dedi.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler