HABER

Beyoğlu’nda barda yanan genç kız dehşet anlarını anlattı

İstanbul Beyoğlu’nda barda görsellik amacıyla oluşturulan alevlerin sıçramasıyla vücudunda ciddi yanıklar meydana gelen kadın defalarca ameliyat geçirdiği 12 günlük zorlu yoğun bakım sürecinin ardından dehşet anlarını anlattı. G.K., "Ateş yakmışlar, ne oluyor ya dedik, döndüğümüz an birden tutuşmaya başladık. İlk 4-5 saniye alev aldığımızı anlamadık, müzik devam ediyordu. Kolum, sırtım, saçım alev topuna dönmüştüm. İnsanlara doğru gittim, benden korkmuşlardı. İlk defa gittiğimiz bir yerdi, ne olduğunu anlamadık, suratım yanmak üzereydi, çok fazla korktum. İlk 12 günüm yoğun bakımda geçti, çok zorlu bir süreçti, sırtım tamamen yandı." dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Taksim’de bir gece kulübünde eğlence devam ettiği esnada iddiaya göre tezgahtaki alevler sönünce alevlerin yeniden yükselmesi için alana dökülen ispirtonun bir anda parlaması sonrası çevrede eğlenen kişiler yaralanmıştı. Dehşet anları ve kişilerin üzerindeki alevleri söndürme çabaları güvenlik kamerasına yansırken, olayda yaralanan 26 yaşındaki kadın, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde 12 gün yoğun bakımda kaldı. Defalarca ameliyat geçiren, ciddi yanıkları bulunan kadın, yoğun bakımdaki zorlu sürecin ardından servise alındı.

Sırtında, kolunda ve koltuk altında ciddi yanıklar oluşan G.K., yaşadığı korku dolu anları anlattı. G.K., bir anda alev topuna döndüğünü ve hala yaşananların etkisi altında olduğunu aktardı.

GÜNCELLENME

Bunları da beğenebilirsiniz

Son Dakika Haberler