TERAZÄ° BURCU

Güncelleme Tarihi:

TERAZÄ° BURCU
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 25, 2011 11:12

Terazi Burcu yeni yılın en yoğun burçlarından birisi, herşey çok hareketli ve değişken, hemen hemen tüm astro evlerde etkiler görülüyor.

Haberin Devamı

Genelde yeni yılın etkin evleri olan 8. ve 9. Astro evler bir yana, maddeyi, saptanmış değerleri, öncelikleri belirleyen 2. Astro evle, mental durumu, ifade ve iletişimi ve çevreyi belirleyen 3. Astro evde etki alıyorlar. Hepsinden önemlisi 2011’de başöğretmen Satürn’ün Terazi Burcu’nu etkiliyor olması, hele bir de Satürn’ün bu burçta 27 Ocak-14 Haziran 2011 arasında retro yapması yani geri gitmesi daha da düşündürücü. Satürn’ün burcunuzdaki yolculuğu sırasında evlilikler gecikebilir, finansal sınırlamalar gelebilir, bu arada boşanmalar da zorlaşabilir. Ayrıca Haziran/Temmuz dönemindeki uyarılara çok dikkat etmelisiniz. Kısacası Terazi Burcu yeni yılda önemli sınavlar yaşayacak ve birbirinden farklı gelişmelere gebe. Tüm Teraziler, güçlü olmalı ve gereken dersleri çıkarmalılar...

Haberin Devamı

15 -18 OCAK-GÃœNEÅž/SATÃœRN

Aşk yaşamınız, hayal dünyanız ve varsa çocuklarınızla ilgili. Güçsüz veya isteksiz olabilirsiniz ve sağlığınız zayıf. Daha alçakgönüllü ve tedbirli davranmanız bir zorunluluk haline gelebilir, genel olarak bu dönem çekingen davranmaya eğilimlisiniz. Sorumluluğu olan sözler vermeyin. Mantıklı olsanız veya olmasanız da önce kendinizi engellememelisiniz.

ASTRO REÇETE: olabildiğince doğadan yararlanın.

15 OCAK-SATÃœRN/JÃœPÄ°TER

Bu ve sonrakiyle beraber üç önemli etki birarada olacaklar, süreleri yılın ilk üç ayına yayılıyor. Doğrudan yaşadığınız mekanı, aileyi ve çevre koşullarını etki altına alan bir astro etki. Aslında bu bir ilerleme efekti ama koşullar uygun olduğunda daha da doğrusu zamanlama iyi yapıldığında. Genelde böyle bir oluşum 20 yıl civarında oluşur. Bu nedenle de kişi sınırlarını ve kim olduğunu gerçekten iyi bilmelidir. Sabır olumlu sonuçlar getirebilir, değişikliğe özellikle de ev ve yer değiştirmeye eğilimlisiniz. Kendinize güveniniz iyi ama daha iyi olmalı. Bazılarınız mülk edinme çabası içine girecekler.

ASTRO REÇETE: Felsefi düşüncelere yatkınsınız, bu iyi ama abartmayın.

15 OCAK-SATÃœRN/MERKÃœR

Bu da üstteki alanlarda etkili ama etkisi daha kısa. Konsantrasyonunuz yüksek, düşünceleriniz ayrıntılı, çalışkansınız, mantıklı düşünce ve düzen sevginiz yoğun. Metodlu olmanız ve sabrınız size tüm çalışmalarda şans  kazandıracaktır.

15 OCAK-SATÃœRN/VENÃœS

Yine aynı astro evdeki farklı bir etki ama bu biraz daha sert. Memnuniyetsiz ve soğuksunuz. Yalnızlık ve yabancılaşmaya her zamankinden daha da eğilimlisiniz, bir şeyi feda etmek mecburiyetinde kalabilirsiniz. Hastalıklara eğiliminiz daha fazla

ASTRO REÇETE: Kıskançlık yüzünden sorun yaşayabilirsiniz hatta ayrılıklar görülebilir

27 OCAK-14 HAZÄ°RAN ARASINDA SATÃœRN RETRO

4-NÄ°SAN/22 MAYIS-SATÃœRN/PLUTO

Daha çok 2. Astro evle yani ağırlıklı olarak maddi konularla ilgili bir etki. Bir zorunluluk nedeniyle maddi bir kayıp olabilir. Parasal kuşkularınız artabilir ama telaş etmeden zaman kazanın ve ihtiyaçlarınızın önceliğini bir daha gözden geçirin. Zaman zaman başkalarının sizin becerilerinizden yeterince yararlanmadığını düşünüyorsunuz.

16 NÄ°SAN-SATÃœRN/PLUTO

Üstteki etki tekrarlanıyor ama bu kez etki 3. Astro evde yani mental yönünüzü etkiliyor. Anlamı psikolojik veya kendinizi bu kadar zorlamayın, kurmayın ve umutsuzluğa kapılmayın şeklinde.

16-25 NÄ°SAN-SATÃœRN/GÃœNEÅž

Daha sabırlı olmak zorundasınız. Konsantrasyon yoğunluğunuz iyi, yorulmuyorsunuz ve iddialısınız. Sağılınızda sorun varsa daha iyi olacaksınız. Sizden yaşlı kimselerden yardım görme olasılığı yüksektir.

ASTRO REÇETE: Olaylara iyi düşünmeden ve anlamadan katılmanız hayal kırıklığı ile sonuçlanabilir.

16-25 NÄ°SAN-SATÃœRN/JÃœPÄ°TER

15 Ocak’daki etki aynen tekrarlanıyor, sağlığınıza dikkat edin ve pesimist olmayın.

16-25 NÄ°SAN-SATÃœRN/MARS

Sabırlısınız yani gereken sabrı gösterebiliyorsunuz, öyleyse bazı zorlukları yorulmadan halledebilirsiniz. Enerjinizi daha planlı bir şekilde kullanmalısınız.

15 MAYIS-AY/MARS/VENÃœS/MERKÃœR/JÃœPÄ°TER

İkinci astro evde oluşan özel bir kavuşum grubu olduğu için bilmenizde yarar var çünkü çok yoğun etkiler oluşmakta. Şimdi bu karmaşık etkileri pozitif ve negatif olarak gözden geçirelim. Bu arada belirtmek gerek, tüm etkiler yaklaşık iki gün için geçerli sonra dağılacaklar. Aşırı heyecanlı, arada bir düşüncesiz, seyrek de olsa  kavgacı, çok duygusal ve hassas, huysuz, geçimsiz, çabuk etkilenmek, ihmalcilik, gereksiz masraflar gibisinden etkiler gelip geçecek. Bunlar yaşanırken uyarıları hatırlarsanız olayları çok sıkıntı hissetmeden geçiştirebilirsiniz. Öte yandan çalışanlarla ilgili çelişkili etkiler de dikkat çekici ama denge yasası nedeniyle sonuç nötr olacaktır yeter ki siz çok üzerinde durmayın. Bir yandan yönetenlerle anlaşmazlık, öte yandan iyi ilişkiler gibi.

Pozitif olarak ise, belli bir hedefin bilincinde olmak, girişimlerde bulunmak, daha gerçekçi olmak, zihinsel uyanıklık, yardımseverlik ve takdir görmek gibi. Yine arada bir, çalışma isteksizliği yaşanabilir, beslenme sorunları sağlığınızı etkileyebilir, sıkıcı misafirleri ağırlamak zorunda kalabilirsiniz, kadın Teraziler’de çok önemli olmayan kırgınlıklar, öncelikle dedikodular yüzünden geçici ayrılıklar görülebilir, onların daha çok anlayışa ve şefkate ihtiyaçları olacak.Yine bu süreç içersinde, içinizde yoğun ve dışa dönük hümanist duygular belirecek, bundan yararlanmak isteyen kişilere, ya da olaylara izin vermelisiniz. Aynı süreçte az da bir olasılık olsa da, iyi davrandığınız birisi birkaç hafta içinde size aksine bir davranışta bulunacaktır  ama bu önemli değil, olayı yaşamalısınız.

ASTRO REÇETE: Güvensizlik hissetmeyin ve bundan etkilenmeyin. Kafanızdaki düşünceleri bu süre içinde güvendiğiniz ve gereken kişilere açabilirsiniz.

15 MAYIS-SATÃœRN/MC

Ümitlerinize daha çok bağlanmış görünüyorsunuz. Amacınızı yeniden gözden geçirerek, tüm güçünüzle yaşananları izlemeye devam edin, sıkıntı olsa dahi unutmayın dayanma gücünüz yüksektir, önemli deneyimler kazanıyorsunuz.

15 MAYIS-SATÃœRN/PLUTO

Bu dönemki sloganınız az konuşmak ve çok iş görmek olmalı, uğraşlarınızın zorluğunu kesin kararlılığınız nedeniyle yenebileceksiniz ve başarı gözüküyor. Ama dikkat edin ve kendinizi çok fazla yormayın.

14 HAZİRAN-31 ARALIK SATÜRN RETRODAN ÇIKIYOR

15 HAZÄ°RAN-SATÃœRN/VENÃœS

Kişilik evinizde önemli ve yararlı bir etki başlıyor, hem de Satürn kontrolunde.
Gerçekçilik yönünüz ağır basacak, zihniniz her zamankinden daha fazla uyanık, sorumluluk duygunuz iyi ve sadıksınız ve kendinize hakim olabilme gücüne yeterince sahipsiniz. Eğer ilginiz varsa önemli sanatsal uğraşlara gireceksiniz. Rekabetçisiniz.

ASTRO REÇETE: Dikkat edin ve anımsayın, en büyük rakibiniz yine sizsiniz.

15 HAZÄ°RAN-SATÃœRN/PLUTO

15 Mayıs etkisinin üç günlük tekrarı...

15 HAZÄ°RAN-SATÃœRN/PLUTO

Aynı etki sürüyor ama bu farklı bir astro evde ve transit değil. Burada çok önemli bir uyarım olacak, bu üç günlük etki içinde özellikle gecenin geç saatlarinde ve ıssız yerlerde yanlız kalmayın, tehlikeli olabilir, bu uyarı katdınlar için daha geçerlidir. Devamını okuyun...

14-16 TEMMUZ/SATÃœRN/PLUTO

Yukarıdaki etkinin bu kez 12. Astro evdeki devamı. Hem aynı tehlike tekrarlanacak, hem de psikolojik olarak yalnızlık korkunuz artabilir. Bu arada gereksiz korkuları ve önemsiz endişeleri uzaklaştırın.

ASTRO REÇETE: Tedbirli, uyanık ve kararlı olun.

17 AÄžUSTOS-SATÃœRN/MARS

Bazı zorluklar yüzünden isteksiz, memnuniyetsiz olabilirsiniz. Bir başarısızlık sizi üzebilir ama sorun değil, yine fırsat çıkacak.

15 EYLÃœL-SATÃœRN/ASC

Bir 10. Astro ev etkisi, daha çok iş ve hedeflere yönelik. Sabırlı olun, zorlukları halledebilecek gücünüz var, bu dönemde bol bol tecrübe edineceksiniz.

12-20 EYLÃœL-SATÃœRN/ASC

Hemen üstteki etkilere ek olarak, bu süreçte sizden daha kişilerle daha çok birlikte olabilir, onlardan yarar sağlayabilir ve iyi iletişim kurabilirsiniz.

15-18 EYLÃœL-VENÃœS/PLUTO

9. astro evdeki bu etki daha çok etik değerlerle ilgili, bir hata yapmamaya çalışın. Yani ahlak sorunları gündeme gelecek, hareketlerinize ve sergilediğiniz kişiliğe dikkat edin, sizi yanlış anlayabilirler. Özellikle yabancı bir ülkede yaşayanlar veya yabancı bir dine ait biriyle aşk veya evlilik olasılığı olan Teraziler bu konuda daha özenli ve tutarlı olmalılar.

16 EYLÜL VENÜS TERAZİ BURCU’NDA

Sosyal stratejileriniz iyi v edoğru diplomatiksiniz. Eğer baskıcı olmazsanız yeterince yani Venüs’ün isteği doğrultuda romantik olabileceksiniz. Aslında bu konum her tür beraberlikler ve işbirlikleri için çok uygundur fakat duygusal ilişkilerde yanılgılara da açıktır yani iyi incelemeli veya ilişkinin derinlikleri görüp emin olmalısınız. Her duyguyu gerçek aşk zannedip hemen kesin bağlar oluşturmamalısınız. Olmadık anlarda gereksiz küskünlükler yaşanabilir.

ASTRO REÇETE: Saçmalık düzeyinde eli açıklık ve harcamalar yaşanabilir, kendini frenleyin.

24 EYLÃœL GÃœNEÅž BURCUNUZDA

26 EYLÜL MERKÜR TERAZİ BURCU’NDA

Merkür bu konumda iyi idrak ve yargı getirir. Konuları farklı yönlerden daha iyi görürken, vizyonunuz genişleyebilir ama kararlar gerekğince çabuk olmalı ve uygun zamanlar kaçırılmamalı. Sorunları rafa kaldırmayın.

ASTRO REÇETE: Dedikodular ilginizi çekecek ama bunu yapmayın.

29 EYLÃœL-2 EKÄ°M-GÃœNEÅž/MARS

Daha çok duygusal ve gerilim yüklü bir enerjiden söz ediyoruz. Acele kararlar ve sinir tartışmacı, inatçı ve kırıcı olmanıza neden olabilir. Yakın olduğunuz kimseleri egonuun zorlaması yüzünden kırabilir ve onlarla gereksiz tartışmalara girebilirsiniz. Öte yandan hırslı ve gayretlisiniz, güç kazanma eğilimindesiniz. Özel hayatınızda ise hareketli ve aktivitelerin yoğunluğu gözlenmekte.

ASTRO REÇETE: Bağışıklığınız zayıf yani hastalıklara her zamankinden daha fazla eğilimlisiniz, riske girmeyin.

1-26 EKÄ°M-SATÃœRN/NEPTÃœN

Önemli ve kalıcı bir astro oluşum. Bu dönemde sıfırdan oluşabilecek sorunlar sizi epey zorlayacak yine bu devre alışılmadık ruhsal olaylar yaşayabilirsiniz veya okült konulara ilginiz artacak. Garip ve alışılmadık tanışmalar yaşayabilirsiniz. Bu etkinin bir diğer ilginç yönü de bazı insanların kendilerinden oldukça yaşlı insanlarla evlenmeye kalkışmalarıdır, eğer bi olasılık ikinci bir evlilik ise daha güçlü olabiilir.

ASTRO REÇETE: Durup dururken uzaklara özlem duyabilirsiniz, imkanınızın elverdiği kadarıyla bir yerlere giderek, bu duygunuzu tatmin edin.

16 EKÄ°M-GÃœNEÅž/ASC  Â

9. Astro ev etkisi, daha çok yasalar ve hukukla ilgili, haksızlığa uğrayabilirsiniz. Huzursuzluğunuz yüzünden yabancılaşabilirsiniz.

15 EKÄ°M-GÃœNEÅž-NEPTÃœN

Genel olarak dış uyarılara çok açıksınız bu sizi çok yorabilir olabildiğince dış etkilerden kaçının hatta bazen duyarsızlaşın. Öte yandan etkileme yeteneğiniz ağırlık kazanıyor ayrıca hayalleriniz ve fantazileriniz yoğun ama abartmayın. Bu etki içinde mistik temayüller gözlenebilir ya da manevi yöndeki düşüncelerinizi başka insanlara aktarma eğilimindesiniz. Yolculuk  isteğiniz ve çevreden uzaklaşma arzunuz sürüyor.

5 KASIM-3 ARALIK-SATÃœRN/MERKÃœR

Önemli bir oluşum daha hatta yılın en önemli oluşumlarından birisi, azami dikkat gerektirecek, bu etki 8. Astro evde oluşacak. Ruhsal tutukluklar ve mesleki zorluklar olabilir, zor işlerle uğraşırken biraz da çevrenize karşı yabancılacaksınız. Ayrılığa yönelik bazı tatsız haberler alabilirsiniz. Bunlara karşın konsantrasyonunuz yüksek, düşünceleriniz ayrıntılı ve etraflı, çalışkansınız. Mantıklı düşünmeniz ve düzenli olmanız yararlı olacak, ayrıca metodlu olmanız ve sabrınız size başarı kazandıracaktır, uzun yolculuklar görülebilir. Pazarlama girişimlerinde başarılı olunabilir.

ASTRO REÇETE: Eğer kronik bir sorun varsa bu süreçte konuşma ve işittme zorluğu yaşanabilir.

15 KASIM-SATÃœRN/NEPTÃœN

1-26 Ekim arasında astro etki tekrarlanıyor...

19 KASIM-4 ARALIK-SATÃœRN/SATÃœRN

Yeni yılın bu burçtaki diğer önemli astro oluşumu, bu da 8. Astro evde oluşuyor. Olayların gelişiminde değişimler olabilir, sanki ruhsal yönden yeni bir yaşam periodu sizi bekliyor. Depresyona bağlı isteksizlikler görülebilir. Tüm yaşamınıza yeni bir yön vereceğiniz bir dönemdesiniz, eğer bu süreci sorunsuz aşabilirseniz daha sonra daha sistemli ilerliyebilme imkanına sahip olacaksınız.

14 ARALIK-SATÃœRN/NEPTÃœN

7. ve 11. Astro evlerde oluşacak olan önemli bir diğer oluşum daha. Bu dönemde oluşabilecek problemler sizi epey zorlayacak yine bu devre alışılmadık ruhsal olaylar da yaşayabilirsiniz. Aslında bu oluşum 1-26 Ekim dönemine çok yakın. Farklı olarak eğer çok gençseniz ve iyi düşünmeden bir evlilik yaparsanız sonuçlar sakıncalı olabilir. Salt güvenlik kazanmak için evlenmek doğru olmayabilir. Yine bu etki içinde bir başkasının çocuğu ile ilgili bir sorumluluğunuz olabilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!