Winamp öldü, yaşasın Plexamp!

Güncelleme Tarihi:

Winamp öldü, yaşasın Plexamp
Oluşturulma Tarihi: Aralık 20, 2017 10:42

Plex Labs tarafından geliştirilen masaüstü müzik çalma çözümü Plexamp dikkat çekiyor. Unutulmaz Winamp’tan ilham alan uygulama, başarılı kullanıcı arayüzü ve özellikleri ile yeni gözdeniz olabilir.

Haberin Devamı

Bulut medya sunucusu Plex ile tanınan Plex Labs, macOS ve Windows işletim sistemi desteğine sahip yeni uygulaması ile herhangi bir müzik formatını sorunsuz bir şekilde çalabiliyor. Özellikle de eski medya oynatıcılarda görmeye alıştığımız çalma görselleştirici uygulamanın en önemli artısı.

Uygulamanın diğer özellikleri arasında kesintisiz çalma, genel etkinleştirme kısayol tuşu ve şarkılar arasında yumuşak geçişler bulunuyor. Sunucu teknolojisindeki bilgi birikimini de kullanan şirket yeni radyo özellikleri sayesinde de kullanıcıları cezbedecek. Kütüphane radyosu olarak anılan özellik sadece tüm arşivinizden müzik çalarken, sanatçı radyosu ise seçtiğiniz ilk sanatçı temelinde çalmaya devam ediyor.

shiftdelete'in haberine göre sade, akıcı, renkli ve özelleştirilebilir kullanıcı arayüzü ile uygulama, unutulmaya yüz tutan masaüstü müzik çalma uygulamalarını tekrar sevdirecek nitelikte diyebiliriz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!