Whatsapp son görülme sorunu ve çözüm yolu

Güncelleme Tarihi:

Whatsapp son görülme sorunu ve çözüm yolu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2018 09:18

Whatsapp son görülme saatini göremiyorsanız, ilgili ayarı değiştirerek Whatsapp son görülme saatini görüntüleyebilirsiniz. Whatsapp'a girdiğinizde bazı kişilerin son görülme saatinin (last seen) görülmediğini fark etmişsinizdir. Bu nasıl oluyor? Whatsapp'ta son görülme neden gözükmez? Açıklıyoruz...

Haberin Devamı

Whatsapp'ta son görülme neden gözükmez? Çünkü karşınızdaki kişi Gizlilik ayarlarına girerek ilgili ayarı değiştirmiştir. Daha doğrusu büyük ihtimalle böyledir. Ancak bu sadece ayar değişikliğiyle ilgili olmayabileceği gibi; sizin karşınızdaki kullanıcı tarafından engellenmiş olma ihtimalinizi de akıllara getirebilir. 

Eğer profil resmi ve son görülme saatini beraberce görmüyorsanız ya karşınızdaki kişi sizi rehberine eklememiştir ya da engellenmişsinizdir. Engellenip engellenmediğinizi anlamak için bir başka telefondan aynı kullanıcıya bakabilirsiniz. Benzer durum söz konusuysa engellenme durumu yoktur; aksi halde üzgünüz.

Whatsapp'ta Ayarlar altında Gizlilik kısmına giren herkes Whatsapp'ta son görülme saati ayarını değiştirebilir, dileyen bu bilgiyi hiçkimseyle paylaşmayabilir.

BAKMADAN GEÇME!