Turkcell çöktü mü? İnternet kesintisi neden yaşanıyor?

Güncelleme Tarihi:

Turkcell çöktü mü İnternet kesintisi neden yaşanıyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2019 13:16

Turkcell abonelerinin bir kısmı bugün zaman zaman internet bağlantısı problemi yaşadı. Kullanıcılar internete girmekte sıkıntı yaşarken, kimisi yavaş bağlandı, kimi ise bazı zamanlarda hiç giremedi. Turkcell'den ise konuyla ilgili flaş bir açıklama geldi.

Haberin Devamı

"Turkcell internet çöktü mü" şeklinde yapılan Google aramalarında ciddi bir artış yaşanıyor. Özellikle bugün öğleden önce başlayan ve haberi hazırladığımız TSİ 13:19 sularına kadar devam eden sorunla ilgili Twitter başta olmak üzere sosyal medya kanalları üzerinden Turkcell'e şikayetlerini ileten aboneler, sorunun kaynağını öğrenmeye çalıştı.

Turkcell ise konuyla ilgili artan şikayetler üzerine yazılı bir açıklama yaptı. Resmi Twitter hesabından paylaşılan açıklamada geçici bir teknik sıkıntı yaşandığı ve sorun üzerinde çalışıldığı belirtildi. Tam açıklama ise şöyle:

"Türkiye genelinde yaşanan bir arıza söz konusu ve ekiplerimiz tarafından konu incelenmektedir. Net bir süre veremiyoruz. İlerleyen saatlerde tekrar denemenizi rica ederiz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!