Tim Cook'tan çalışanlarına aşk dolu mesaj

Güncelleme Tarihi:

Tim Cooktan çalışanlarına aşk dolu mesaj
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2013 09:41

Apple, gelecek yıla damga vuracak ürünleri kullanıcılara sunacak. Apple CEO’su Tim Cook, çalışanlarına gönderdiği yeni yıl e-postasında “2014'te müşterilerin aşık olacağı planlarımız var” dedi.

Haberin Devamı

Cook, yazılı olarak yaptığı açıklamasından geçen yılı özetlerken, gelecek yıldaki beklentilerini de açıkladı. 9to5mac tarafından paylaşılan e-postada Cook, yılbaşı öncesi alışveriş döneminde önemli bir başarı yakaladıklarına inandığını ve 10 milyonlarca yeni insanın Apple ürünlerini ilk defa kullanmaya başladığını dile getirdi. Cook, App Store’da 50 milyar indirmeye ulaşıldığını ve 5 yılda bu büyümenin yakalanmasını önemli bir başarı olarak gördüğünü dile getirdi.

10 MİLYONLUK YARDIM

iPhone 5S ile pazar liderliğini daha da genişlettiklerini ve iPad Air’a da değinen Tim Cook’un mobil haricinde değindiği ürünler arasında OS X Mavericks’ın ücretsiz olması ve Mac Pro’nun ABD’de üretilmesi bulunuyor. Filipinlerde yaşanan sel felaketinde yardımlara değinen Apple CEO’su 10 milyon doların üzerinde yardım yaptıklarını paylaşan Cook, insanlara hizmet amaçlı inovasyon çalışmalarından gurur duyduğunu aktardı. Cook’un müşterileri ‘aşık’ edeceği ürünler arasında öncelikli olarak akıllı saat bulunuyor. Akıllı saat konusunda patent alan şirketin özellikle yılın ikinci yarısında akıllı saat modelini kullanıcılara sunması bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!