TikTok araba ne kadar ve kaç TL? TikTok'da araba hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır

Güncelleme Tarihi:

TikTok araba ne kadar ve kaç TL TikTokda araba hediyesi nasıl verilir ve kaç para kazandırır
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2022 20:40

Tiktok takipçileri canlı yayına katıldıkları kişiye çeşitli bağışta bulunabiliyor. Bunlar arasında en favorisi olarak spor araba bağışı en çok tercih edilenler arasında gelmektedir. Oldukça dikkat çeken altın spor araba ya da çarpışan araba gibi farklı modeller ile bağış yapılabiliyor. Tiktok araba hediye emojisi nedir, takipçinin sahip olması gereken jeton miktarı ne kadardır detayları ile derledik.

Haberin Devamı

Tiktok spor araba hediyesi içerisinde farklı araba modelleri bulunuyor. Çarpışan arabalar ya da altın arabalar tıpkı spor arabalar gibi en çok tercih edilen hediye seçenekleri arasında geliyor. Nasıl araba emojisi bağışlanır, ne kadar maliyeti vardır tümü merak edilen konular arasında yer almaktadır. Bu bakımdan spor araba hediyesinin nasıl yapılacağına ilişkin bilgi sunmamız gerekmektedir.

Tiktok Araba Ne Kadar Kaç TL?

Tiktok araba hediye emojisi çeşidine göre değişik tutardadır:

 Çarpışan araba tutar fiyatı: 100 TL

 Spor altın araba fiyatı: 1500 TL

 Spor araba fiyatı: 3200 TL olarak maliyete sahiptir.

Canlı yayın açan takipçiye çarpışan araba bağışı için takipçinin 29.999 jetona sahip olması gerekmektedir.

Tiktok Araba Hediyesi Nasıl Verilir?

Hediye verilecek canlı yayın kullanıcısının takip edilmesi gerekmektedir. Eğer canlı yayını açan kişi hediye paylaşımını aktif hale getirmişse karşınıza tüm emojiler çıkar. Bu emojiler içerisinde spor araba, altın spor araba ya da çarpışan araba gibi farklı otomobil emoji bağışları yer alır. Bu hediyeden dilediğinizi verebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!